Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mezner2 írta:CR-től nagyon el vannak szállva mostanság (némiképp jogosan) de nézzük kicsit más szemszögből, az idei év 3 eddigi legfontosabb meccsén (városi rangadó , Clássico, VB pótselejtező) nem csak, hogy gólt nem szerzett, de nagyon csúnyán le is szerepelt a játék összes aspektusában !
Majd megszerzi a vezetést a luzitánoknak...Mezner2 írta:CR-től nagyon el vannak szállva mostanság (némiképp jogosan) de nézzük kicsit más szemszögből, az idei év 3 eddigi legfontosabb meccsén (városi rangadó , Clássico, VB pótselejtező) nem csak, hogy gólt nem szerzett, de nagyon csúnyán le is szerepelt a játék összes aspektusában !
Hát köszi a linket, ennél jobb minőségben sehol nem lehet megnézni!barca99 írta:A SportTV valószínűleg megvette az angolok meccseit, ezért adják, ha akarják, ha nem.
Egyébként YouTube-on elvileg mennek majd a selejtezők, itt: http://www.youtube.com/Qualifiers2014" target="_blank
Persze, akkor marad az, de azért elég röhejes, h nem adjákhank1ee írta:Sajnos csak a visszavágót adják. Stream?Gergolino írta:Létezik, h egyik magyar csatorna sem adja a portugál-svéd meccset?![]()
Vagy csak én vagyok olyan béna, h nem találom, vagy ne legyek olyan naiv, h elvárjam, h a adja vmi a legjobb meccset?
Sajnos csak a visszavágót adják. Stream?Gergolino írta:Létezik, h egyik magyar csatorna sem adja a portugál-svéd meccset?![]()
Vagy csak én vagyok olyan béna, h nem találom, vagy ne legyek olyan naiv, h elvárjam, h a adja vmi a legjobb meccset?
Én meg honosítottam Diego Costát, megtaláltam a titkos opciót, szóval mindenképp vedd bele az e-mailbe ezt a lehetőséget is, még mindig nem lépett pályára hivatalos tétmérkőzésen a spanyoloknál, most pl lesérült.Gareth Tello írta: (FIFA-ban mindig 3-5-2-t toltam velük, agyonvertem mindenkit, majd írok a szövetségi kapitánynak, hogy
Ugyan már, annyi, hogy behozzák az egyikük helyett Dembélét, Fellaini meg mehet fel középcsatárba.bence-barca írta:De akkor meg nincs aduász csere. Ha egyiknek nem megy lehozzák a 63. percben, majd a másik megofrdítja a spanyolok elleni nyolcaddöntőt.![]()
(és a fórum fele hirtelen megutálja a belgákat.)
De akkor meg nincs aduász csere. Ha egyiknek nem megy lehozzák a 63. percben, majd a másik megofrdítja a spanyolok elleni nyolcaddöntőt.Gareth Tello írta:
Egyébként a belga kapitány helyében megfontolnék egy kétcsatáros felállást, elég nagy luxus, hogy a Benteke-Lukaku páros egyik tagja mindig a padon csücsül.
Helyes, megjegyzem, én már 2007 óta nekik szurkolok, ha jól emlékszem.bence-barca írta:Ennyit róluk, méghogy nagyot robbantanak majd 2016os EBn.![]()
Hala Kolumbia, viva FalK.O.!
Ibarbo megduplázta a vezetést.
Persze azért továbbra is tartom, h szurkolok nekik, h ne skatulyázzanak be az EBn, amikor megnyerik, h divat vagyok.
Ennyit róluk, méghogy nagyot robbantanak majd 2016os EBn.Gareth Tello írta:
Közben most nézem, az 56. percben 1-0 Kolumbiának, meglepő módon Falcao góljával.![]()
1. Milyen kedves tőled.bence-barca írta:1. Ha most nem Barcás vagy OMes srácot mondtál vna, akkor visszakérdeztem vna, h a "kikét?". De így megúszod.
2. Akkor már ketten vagyunk a fórumról.![]()
"Úgy gondolom, a világbajnokságnak nagyobb szüksége van Zlatanra, mint Cistiano Ronaldóra" - idézi az ESPN Zlatan Ibrahimovicot, ami a megjelenés után végigrohant szinte az egész angol sajtón is, de azt egyik lap sem jelöli meg, a PSG svéd csatára ezt pontosan kinek és hol mondta.
"Ha az izgalomra és a gólokra gondolok, amiket én tudok adni ennek a játéknak... Nos, azt hiszem, ebben senki sem versenyezhet velem. Biztos vagyok abban, hogy a szurkolók inkább engem látnának ott, mint bárkit. Persze tisztelem Cristiano Ronaldót, mint játékost, a világ egyik legjobb játékosa, ehhez kétség sem férhet."
"A futball-vb a világ legnagyobb sporteseménye, amelyen a legjobb játékosok kell, hogy részt vegyenek. Ha Cristiano Ronaldo, Messi, Rooney vagy Xavi hiányozna, az szégyen lenne a tornára nézve, mint ahogy már az szégyen lesz, hogy egyikünk, vagy én, vagy Ronaldo biztosan nem lesz ott."
"Én csak arról akarok biztosítani mindenkit, hogy az elkövetkezendő két meccsen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ő hagyja ki a vb-t, ne pedig én" - tette hozzá Ibra.
1. Ha most nem Barcás vagy OMes srácot mondtál vna, akkor visszakérdeztem vna, h a "kikét?Gareth Tello írta: Most miért, ne mondd, hogy te nem néznéd szívesen Townsend és Alexis párharcát.![]()
Remélem, lesérül majd Vertonghen, Dembélé vagy Chadli...
Most miért, ne mondd, hogy te nem néznéd szívesen Townsend és Alexis párharcát.bence-barca írta:Hát igen... egy Anglia-Chile annyival több nézőt megmozgat és még sokkal nagyobb a tét is...
forza ibra.bali 15 írta:Holnap közvetíti valamelyik magyar adó a Portugália-Svédország meccset?
Amúgy ugye ez is oda-visszavágós alapon megy ugye?