Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Montoya azért jó párszor felért létszámfölényt kialakítani, még gólt is rúghatott volna, ha jól veszi át a labdát. Alexis és Sergi Roberto mellett ő a harmadik, akire egy rossz szavam nem lehet a mai alapján.Bob_Marley írta: 2; Alves béna beadásai stb, de borzasztóan hiányzik a támadássegítése a létszámfölény megteremtése
Muniain a gólján kívül szinte semmit nem csinált, nem tudom miért vagy annyira ode érte.Bob_Marley írta:1; Borzasztó pontatlanok voltunk, egyszerű passzok sem sikerültek, elpattantak a labdák
2; Alves béna beadásai stb, de borzasztóan hiányzik a támadássegítése a létszámfölény megteremtése
3; Muniain továbbra is remek játékos, az ellenfél talán legjobbja volt, még mindig "sírok", ha rágondolok, hogy ellehetett volna talán hozni, s nem hatalmas összegekért
4; Akarás, az ellenfél csúszott mászott, nálunk ezt nem láttam, sajnálatos
ui: Nagyon nehéz terep a San Mamés, picit jobb játékkal lehetett volna pontot szerezni, de a világ nem fog összedőlni, sok a sérültünk, akadozik a gépezet. Ilyen ki-ki meccsek nagyon sokat érnek a végén, így tényleg csalódás ez a vereség, de apátiába nem szabad esni.
Benne vagyok.csababarca írta:Vicc, Bartra szinte mindig hibátlanul játszik, a másik kettő meg egymást múlja alul,erre mindkettő kezdő...nah mindegy, fejeljen egyet Piqué, meg durrantson egy bombát Masch 30ról,és gyerünk haza.
Gareth Tello írta: Nincs Bartra?! Piqué-Mascherano páros?...![]()
A többivel meg vagyok elégedve.
Nincs Bartra?! Piqué-Mascherano páros?...bence-barca írta:Barcelona line-up (official): Pinto - Montoya Pique Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Cesc Neymar #fcblive
Bench Barcelona: Oier, Patric, Bartra, Song, Sergi Roberto, Adama, Pedro #fcblive
Stalkyard írta:Nem tudom hova gondoltok... Ilyen szánalmasan gyenge bajnoki szereplés után én már azzal is elégedett lennék, ha ma csak hárommal kapnánk ki...
azért ez már vicces
egyetértek veled!Bob_Marley írta:Rangadó, legendásan nehéz pálya nekünk, valahogy be kell húzni. Egy árva tizenötször megpattanó góllal csak nyerni kell, hajrá.
Nagyon remélem, hogy a Fabregas-Neymar-Alexis trió ott folytatja, ahol a legutóbbi bajnokin abbahagyta. Akkor nem lehet gond. Anderre nagyon figyelni kell, mindig ellenünk hozza le a szezonbeli legjobb meccsét.shutterisland írta:szabálytalanságokkal tarkított, lüktető, de alacsony színvonalú meccsre van kilátás.
ha mi kapjuk az elsőt, szerintem botlani fogunk, de összességében szerintem ha az eddigi szezon teljesítményét nézzük, egy valamivel átlagon felüli produktum elég lesz.
még veretlenek otthon, szóval ideje ezt megszakítani.
pinto - adriano,bartra,pique,montoya - busquets,cesc,iniesta - pedro,neymar,alexis
Kicsit merész lenne egy ilyen nehéz meccsen egy tartalékos csapatba berakni. Másrészt sztem Tatáék látják az edzéseken, hogy hogyan is véd.kubala13 írta:az előbbi hozzászólásokkal egyet értek bár egy valamit hiányolok :az pedig a kapus kérdés.
szerintem senki se vette észre ,de itt az ideje hogy Oier is megmutassa mit tud. Nem tudom ti hogy vagytok ezzel de én már kicsit túl öregnek tartom Pintot ahhoz hogy a barca kapusa legyen.
viszont ha oier most megmutatja mit tud az se biztos szükség lenne két új kapusra....