Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezekhez tedd hozzá Carvajalt,Moratát, Illaramendit, Iscot. Mind fiatal, igaz van köztük, aki több meccset nyomott, mint a fent említett 3. Viszont így együtt látszódott, hogy csak fiatalokkal telerakni egy csapatot semmi értelme.sjd írta: Mondjuk ebben az a szép, hogy azért a Madrid sem volt annyira tele fiatalokkal. Talán a Nacho-Casemiro-Jesé trió az, aki kifejezetten kevés szerepet kapott idáig.
Hát évente van kb egy harmadosztályú csapat ellen meccsünk, szóval mindig képes lesz meglepetésként érni, a memóriám nem olyan éles, h 1 vagy több évvel ezelőtti kezdőre emlékezzek.sjd írta: Akkor meg mire fel a meglepetés? Úgy mondod, hogy "nem semmi", meg "miért kellett ez", mintha valami példátlan dolog történt volna. Szóval az azért már kicsit hülyén hangzik, hogy ez a bevett gyakorlat, illetve ilyen alapon a Barca legutóbbi 3 edzője mind egy barom.
Mondjuk eleve nem látom, hogy miért lenne jobb az, hogy most kikapnak a kicsik, és akkor majd a visszavágón lehet szenvedni ezzel a csapattal és talán még kiesni is sikerül. Ott van a 3 gólos difi, ezután a visszavágón már a Juvenil A-t is fel lehet küldeni kb. Azért így fordítva csak kényelmesebb egy kicsit.
Akkor meg mire fel a meglepetés? Úgy mondod, hogy "nem semmi", meg "miért kellett ez", mintha valami példátlan dolog történt volna. Szóval az azért már kicsit hülyén hangzik, hogy ez a bevett gyakorlat, illetve ilyen alapon a Barca legutóbbi 3 edzője mind egy barom.bence-barca írta: Nyugi, akkor is zavart.Nem Tata ellen irányult, ez mindig is zavart, hogyha egy lötyögősebb meccs jön miért nem lehet több fiatalt/ keveset játszót játszatni.
Vagy akkor nem zavarhat valami, ha a nagy elődök is ezt csinálták?
Mondjuk ebben az a szép, hogy azért a Madrid sem volt annyira tele fiatalokkal. Talán a Nacho-Casemiro-Jesé trió az, aki kifejezetten kevés szerepet kapott idáig.Alcantara írta: Fogadni mernék, ha mi is ilyen játékot és eredményt produkáltunk volna a csapatba követelt fiatalokkal, mint az este a Madrid, tele lenne felháborodott beírással, hogy miért ilyen kezdővel állunk fel.
Nyugi, akkor is zavart.sjd írta:
2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)
2011-12, Hospitalet (harmadosztályú)-Barcelona 0-1: Pinto, Puyol, Fontás, Maxwell, Dos Santos, Keita, Xavi, Fabregas, Iniesta, Tello, Villa. Cserék: Busquets (62.), Rafinha (75.)
Ennyi voltam, nyugodtan folytassátok.
Mindenesetre én remélem, hogy csak ilyen röhejes edzőink lesznek a jövőben, mint Pep, Tito meg Tata, akik egy BL-erősségű kezdővel csak 3 góllal tudnak verni egy harmadosztályú csapatot.
Yokozuna írta:Sokan a fiatalokat követelik, de hát nincsenek igazán reménytkeltők. Tata egy új felállást gyakoroltatott. Lehet, hogy a jövő Barcelonáját láttuk, Xavi, Iniesta és Messi nélkül.
Nem kötök beléd. Érzem az iróniát, értettem. Bár én olyan dolgokat nem írtam, amiket pl. te leírtál ide.sjd írta:Érdekes, a példádban, amikor még "Peppel mentünk Gibraltárra", állt a párhuzam háttér nélkül is...![]()
Amúgy 11-12ben a klub-vb miatt kellett előrehozni a szóban forgó kupameccset, idegenben minden második meccsünket sikerült csak hozni, és a Real Madrid mögött álltunk a tabellán ekkor. Mindössze ennyi hátráltatás volt csak. De szerencsére szezon végén meg is szabadultunk ettől a röhejes edzőtől, akivel csak 1-0ra tudtunk megverni egy harmadosztályú csapatot.
(Messit meg inkább nem kommentálnám, hála az égnek végre nélküle is tud létezni a csapat)
Érdekes, a példádban, amikor még "Peppel mentünk Gibraltárra", állt a párhuzam háttér nélkül is...Barcaman1993 írta: Szép, de a háttér nem mindegy. A mostani bajnokságunk sokkal tömörebb a VB miatt, rengeteg a sérült és sorozatban 2 meccset buktunk helyenként jellemtelen játékkal. Ezek azt hiszem ezeken a meccseken nem hátráltattak minket. Azt pedig tegyük hozzá, hogy az ezeket követő meccsen volt Leo Messi... A legfontosabb változó a képletben.
Szép, de a háttér nem mindegy. A mostani bajnokságunk sokkal tömörebb a VB miatt, rengeteg a sérült és sorozatban 2 meccset buktunk helyenként jellemtelen játékkal. Ezek azt hiszem ezeken a meccseken nem hátráltattak minket. Azt pedig tegyük hozzá, hogy az ezeket követő meccsen volt Leo Messi... A legfontosabb változó a képletben.sjd írta:2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)
2011-12, Hospitalet (harmadosztályú)-Barcelona 0-1: Pinto, Puyol, Fontás, Maxwell, Dos Santos, Keita, Xavi, Fabregas, Iniesta, Tello, Villa. Cserék: Busquets (62.), Rafinha (75.)
Mindenesetre én remélem, hogy csak ilyen röhejes edzőink lesznek a jövőben, mint Pep, Tito meg Tata, akik egy BL-erősségű kezdővel csak 3 góllal tudnak verni egy harmadosztályú csapatot.
Igen, mindkettő az volt. (A Hospitalet meccs után volt otthon az ominózus 9-0, Alaves meg 3-1 volt otthon, kb. hasonlóan erős csapattal)Gareth Tello írta: Mindkettő odavágó volt? Mert akkor nem szóltam.
Mindkettő odavágó volt? Mert akkor nem szóltam.sjd írta:2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)
sztem meg csak a 12:0 lett volna elfogadható, D csapattal. felháboritó.mess2009 írta:egy könnyed 10:0 lehetett volna elfogadható...amit láttunk az a Barca napjainkban, véletlenek pedig nincsenek.

Barcaman1993 írta:És milyen igazam lett. Ez a TATA komolyan mondom egyre röhejesebb. Már az Ajax elleni húzása se volt gyenge, de ez túltett mindenen. Egy harmadosztályú csapat ellen, amit a Barca B-nek is ütnie kellett volna, felküldött egy BL-erősségű csapatot. Ez ám a vmi. Emlékszem mikor Peppel mentünk Gibraltárra, akkor a felnőtt csapatból egyedül Pinto, Maxwell, Jeffren és Bojan játszott. Nyertünk 0-3-ra... Az egész csapatot pihentette.
bence-barca írta:Azért az nem semmi, h egy ilyen tarcsi meccsnek tűnő ütközetben is végigjátsszák az alapemberek a meccset, illetve csak a végén cserél Martino. Nem értem miért kellett ez, ez most idegesítő.
2012-13, Alavés (harmadosztályú)-Barcelona 0-3: Pinto, Dani Alves, Bartra, Mascherano, Montoya, Sergi Roberto, Busquets, Fábregas, Alexis, Villa, Iniesta. Cserék: Song (54.), Tello (70.), Dos Santos (75.)Gareth Tello írta: Viszont csatlakozom az előttem szólókhoz, nem értem, miért nem lehetett több fiatalt játszatni ezen a meccsen, illetve hogy Dongou-t miért nem lehetett hamarabb behozni...![]()