Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énisénis.Game90 írta:Újabb önpusztítás.
Hát, ha összejön a kettő is, mind te leszel.Gareth Tello írta:bence-barca írta:Ááá hagyjad... miattunk igazán nem kell fáradozni.![]()
Nem baj, megcsinálom magamnak, belinkelem, aztán két hét múlva ránézek a playlistre, hátha kettőnél több megtekintés lesz bejegyezve.
bence-barca írta:Ááá hagyjad... miattunk igazán nem kell fáradozni.
Ááá hagyjad... miattunk igazán nem kell fáradozni.Gareth Tello írta:Csak hát vizsgaidőszak is coming, szép hetek lesznek... De karácsony környékén szerintem összedobok majd valami playlistet Best of chilled electronic music 2013 címmel.![]()
Na ez az, amit lehetetlen megcsinálni.S.Agüero írta:2013 legjobb számai?
Nekem TOP5
Önpusztításnak nem nevezném, mert engem nem pusztít, csak titeket, ha belehallgattok.Tarsi88 írta:Rég tettem már tisztelem ebben a topicban, ideje megint elhinteni egy kis zenét is a remekbe szabott GT és Game féle önpusztítások után![]()
Nem egyezhet az ízlésünk, ez vanTarsi88 írta:ideje megint elhinteni egy kis zenét is a remekbe szabott GT és Game féle önpusztítások után![]()
Sorstárs!Stalkyard írta:Egy cipőben járunk.kamcore írta: Na, ezért pacsit, ezekhez hasonló zenéket szoktunk pörgetni bulikban, örülök, hogy másnak is ilyenre is áll a füle.Egyébként lőhetsz te is bulis trekkeket, nyomatjuk ezerrel hétvégente, szóval jöhetnek a friss impulzusok.
Egy cipőben járunk.kamcore írta: Na, ezért pacsit, ezekhez hasonló zenéket szoktunk pörgetni bulikban, örülök, hogy másnak is ilyenre is áll a füle.
Mondjuk a szövegből nem értek semmit sem (ja, de, ZombieBob_Marley írta:Mellesleg továbbra is félelmetes hangja van ennek a csávónak, s ennek is olyan szövege van, hogy hihetetlen....
Na, ezért pacsit, ezekhez hasonló zenéket szoktunk pörgetni bulikban, örülök, hogy másnak is ilyenre is áll a füle.Stalkyard írta:Kicsit agyeldobósabb muzsikákat hoztam most:
Dimitri Vegas & Like Mike vs DVBBS & Borgeous - Stampede
Tony Junior - Twerk Anthem (Original Mix)