Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem hiszem hogy húzódás, mert a térdét fogta (vagy legalábbis nem izom) de legyen igazad...Ordog írta:Sztem meghúzódott... már előre kérte a cserét aztán miután Robbent szerelte már nem bírta tovább.
Sztem már hétvégén játszani tud... remélem
Szakacs írta:szerintem ez sokakat erdekelneha megse azert beirom...
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1769700
És ezzel mit kell kezdeni?Szakacs írta:szerintem ez sokakat erdekelneha megse azert beirom...
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1769700
Sajna már aláírt!!Az már tuti, hogy elmegy a Helsinborghoz!!Tincho írta:Végülis gálameccs lett a vége, pedig már előbb is el lehetett volna dönteni a meccset, de a védelem és Valdés megint nem állt a helyzet magaslatán, pedig az ilyen bakik elkerülésével nyugodtabb meccset is lehetne hétről-hétre bemutatni a szurkolókat anélkül, hogy a szívroham kerülgetné őket!
Egyébként meg kéne gondolni azt, hogy biztos elengedjük-e Larssont a nyáron, mert most már ott tartunk, hogy lassan ő lesz az első számú gólfelelős, ha Eto'o nem találja továbbra sem a formáját.Jó, a tegnapi meccsen betalált, de már régóta abban a formájában kéne lennie, ami volt az Afrika Kupa előtt. Szóval, nagy erősítés a csapatnak Larsson és még 30-on túl is tud újítani, mellesleg tegnap láthattuk, hogy nem feltétlenül kell egy csatárral felállni, ha Larsson és Eto'o tud egymás mellett játszani. Szóval, várni kéne még ezzel az eladással a Helsingborgba!
Visca Barça!
Ja, de most 1ik sztárunk se villogot, se Etoo, se Deco, Ronie, se Messi. Ilyenkor jo h a padon olyan játékosok vannak mint pl HenkeSilvanus írta:Na jó, most már kezdjünk el örülni a győzelemnek is.0:2 hát elég necces volt, de úgy érzem megérdemelten nyertünk, és emeljük ki EDMILSON-t, akinek nagyban köszönhetjük ezt! Ha Celades nem védi ki olyan szépen a lövését, akkor hatalmas GÓL!!!
Kis kritika: megfigyeltétek, hogy mikor játszott idén rosszul a csapat? Amikor nem volt ott Ronaldinho, vagy Eto'o, igaz? No most ott voltak, de mind kettő 80 percig rettentő rosszul, ötlettelenül, pontatlanul, szürkén játszott, és ez meg is látszott a csapat teljesítményén... Sebaj, most van 1 hetük pihenni, szép, és FONTOS győzelem volt! FORCÁ BARCA!!!