Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azt hiszem félreértettél, nem is kell komolyan venned, de kifejezetten éretlen dolog ebből kiindulva elrontani mások szórakozását is.visca el barca írta: ez van. nekem sok emberrel ellentétben ez a fórum leginkább egy szórakozás, nem veszek mindent halál komolyan.
de most már akkor megnyugodhattok, elment sörvirsli, visszajöhet mindenki aki miatta nem volt itt és emelkedhet a színvonal. (ugye ezt Te sem gondoltad komolyan h miatta nincs színvonal?)
aki meg magas színvonalra vágyik, látogassa az élet és tudomány, vagy a magyar operabarátok fórumát (ha már átküldtél az nso-ra)
ez van. nekem sok emberrel ellentétben ez a fórum leginkább egy szórakozás, nem veszek mindent halál komolyan.sjd írta:Valahogy nekem kicsit antipatikus ez a hozzáállás

Ehhez szerintem nem feltétlenül szükséges szétverni ezt a fórumot, ha szeretnéd, nagyon szívesen mutatok olyan helyeket az interneten, ahol még nála is nagyobb gyökereket találsz, és tudsz rajtuk röhögni. (Kezdve pl. az nso hozzászólásokkal.)visca el barca írta:engem. sörvirslin legalább lehet(ett) jokat röhögni, nem ugy mint azon, mikor megy itt a magas röptű eszmecsere a nagy kezdőbetűről meg hasonlókról..messideco írta:Kit érdekel?
Sok régebbi fórumozó írta, hogy már annyira irritálja a fórum, hogy nem is lépik rá, főleg egy-két tag miatt. Ő lehetett az egyik, szóval...
Én két dolgon csodálkozom.visca el barca írta:engem. sörvirslin legalább lehet(ett) jokat röhögni, nem ugy mint azon, mikor megy itt a magas röptű eszmecsere a nagy kezdőbetűről meg hasonlókról..messideco írta:Kit érdekel?
Sok régebbi fórumozó írta, hogy már annyira irritálja a fórum, hogy nem is lépik rá, főleg egy-két tag miatt. Ő lehetett az egyik, szóval...
engem. sörvirslin legalább lehet(ett) jokat röhögni, nem ugy mint azon, mikor megy itt a magas röptű eszmecsere a nagy kezdőbetűről meg hasonlókról..messideco írta:Kit érdekel?

Ez engem is érdekelne... Remélem, nem...visca el barca írta:sörvirsli végleges banánt kapott?
Nem-nem, községet nem mondok, de a Miskolc - Szerencs vonal között van. (a legnagyobb község ott, na jó leírom Tiszalúcrecrea írta:Remélem, azért marad olyan topik, ami nem lesz lezárva pár "zseni" miatt.
Na, megyek akkor a Messi topikba...![]()
Zola, Ózd?

RASSZISTA!!! Kinyírni, pfeejjj, leköpni, undorító!!!shutterisland írta:mondjuk kevésbé lennének kétségeink, ha nem lenne az összes tollfelvásárló szénfekete.

Már nem is emlékszem arra, hogy kire gondoltam... Az biztos, hogy nem Vertonghenre.S.Agüero írta:Alvesre vagy Albára gondolsz?