Igen, de ez most kulonosen szepre sikeredett.Boixos írta:Hibátlan, mint a roma mezek általában.
(remelem bajnoki aranyat unnepelhetnek benne

Igen, de ez most kulonosen szepre sikeredett.Boixos írta:Hibátlan, mint a roma mezek általában.
Gyönyörű, oda vagyok a "hagyományos" szerelésekért. Utána a mezszponzorok jól szétbarmolják az összképet.BarcafanTomee írta:Elég ütős lett a Roma új meze:
Pont ilyen "védő" kell Alves helyére!etooka9 írta:Kozben Cuadrado betalalt a Sassuolo ellen, ahogy elnezem most csatart jatszik.
Egyik kedvenc nem Barca-s focistám. Hatalmas tisztelet az öregnek, nem semmi amit letett. Még kb. 200 évesen is voltak olyan megindulásai, hogy csak úgy pislogtam, hogy ezt most, hogy az istenbe?bence-barca írta:Javier Zanetti visszavonul a szezon végén, és az Inter sportigazgatója lesz – erősítette meg Erick Thohir klubelnök.-nso
Hát ez is eljött.
Pont sikerült elcsípnem élőben, előtte két perccel kapcsoltam oda. Brutálisan eltalálta a semmibőlvisca el barca írta:idiota balotelli mekkora gólt vert...
https://www.youtube.com/watch?v=Cmf7vtx1DPU" target="_blank
Ugyanez...mindig is kedveltem a fickót, kíváncsian várom a ténykedését, mondjuk mélyről indul szegény....ebből a Milanból csapatot csinálni valóban kihívás. Szurkolok neki.MichaaBee írta:Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire öreg lettem....messideco írta:Seedorf lesz a Milan edzője![]()
Segítői Jaap Stam és Hernan Crespo lehetnek.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyire öreg lettem....messideco írta:Seedorf lesz a Milan edzője![]()
Segítői Jaap Stam és Hernan Crespo lehetnek.