Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Milan elleni odavágón meg pl. azt, hogy már nem képes, asszem akkor írtam ebbe a topikba először.shutterisland írta:
az, hogy még mindig KÉPES adott esetben legmagasabb szinten focizni, azt bizonyította az eb döntőn 2012-ben, vagy a milan elleni visszavágón, nyilván nem felejtett el ő focizni.
meg olyan dolog, hogy soha az életben nem lenne értelme beszélgetni az átigazolásokról, kezdőcsapatokról, vagy véleményezni ezeket, hiszen a scoutok és az edzői stáb nyilván jobban értenek hozzá, és többet tudnak a futballról.Nálunk sokkal okosabb és hozzáértőbb emberek döntenek úgy, hogy meccsről meccsre helye van kezdőcsapatban,persze ha ha egészséges....és úgy gondolom ez nem lehet véletlen.
Mintha egy Emmanuelson szintű játékosról írnátok páran. Nem értem miért van az ,hogy szerintetek Xavi hátráltatja a csapatot.La Pulga írta:Meccsekről meccsekre egyre rosszabb, csak hátráltatja a gyors támadást. Komolyan az is vicc volt, hogy 2 méterről nem tudta berúgni
messi : 392 meccs (elvileg)10 évig biztosan nem dönti meg senki xavi rekordját.
A pénzért valóban nem életszerű, hogy elmenne, az viszont benne van a pakliban, hogy úgy érzi, alacsonyabb szinten még jól elfocizgatna, és inkább azt választja, mint a padot nálunk. Nem lehet tudni, hogy áll hozzá, lehet, hogy egyszerűen nincs szíve leülni a padra, ezzel együtt ő is érzi, hogy a kezdőbe már kevéske. Nem azt mondom, hogy ez a hír most tuti igaz, de azért annyira nem elképzelhetetlen szerintem, hogy elmegy levezetni valahova.Barcaman14 írta:Azt nyilatkozta, hogy nem tudja, képes-e itt befejezni a pályafutását. Majd ezután szinte rögtön jelentek meg hírek a New York Red Bulls érdeklődéséről, szóval szinte biztos, hogy ez csak a sajtó kreálmánya. Nem hinném, hogy ő az a típus, aki plusz 1-2 millióért elmegy levezetni bárhova is, azt meg pláne nem, hogy elküldené a vezetőség. Szerintem innen fog visszavonulni, inkább az a kérdés, hogy mikor.shutterisland írta:arról mit tudunk, hogy a vébé után lécel amerikába ?
Azt nyilatkozta, hogy nem tudja, képes-e itt befejezni a pályafutását. Majd ezután szinte rögtön jelentek meg hírek a New York Red Bulls érdeklődéséről, szóval szinte biztos, hogy ez csak a sajtó kreálmánya. Nem hinném, hogy ő az a típus, aki plusz 1-2 millióért elmegy levezetni bárhova is, azt meg pláne nem, hogy elküldené a vezetőség. Szerintem innen fog visszavonulni, inkább az a kérdés, hogy mikor.shutterisland írta:arról mit tudunk, hogy a vébé után lécel amerikába ?
tökéletesen ezt fogalmaztam meg én is korábban.Szerintem nem egy Xavi-klónt kell keresnünk. Nem kell, hogy feltétlenül ugyanolyan stílusban, ugyanúgy játsszon. Thiago sem ilyen volt. Ő is kicsit előrébb érezte jobban magát, nem a középpálya megszilárdítása volt a legfőbb erőssége, mégis be lehetett volna építeni a csapatba. Cesc-re ugyanez érvényes. Az ő stílusa nem egészen olyan mint Xavié, de vannak más erényei. Ő is jól lát a pályán, a passzai is remekek. nem egy Xavi 2.0-ra van szükségünk, hanem valakire, aki be tudja tölteni Xavi helyét, még akkor is ha valamivel másképp.