Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, végre haladnak a sztorival, nem csak arról szól, hogy ülnek a hotelban és baromságokat mesélnek.S.Agüero írta:Végre egy jó rész!bence-barca írta:HIMYM
Legújabb részben végre kiderült Barney mit dolgozik!
Végre egy jó rész!bence-barca írta:HIMYM
Legújabb részben végre kiderült Barney mit dolgozik!
bence-barca írta:Kennedys c. sorozatról valakinek van infója? Még anno leszedtem, h időtöltésnek egyszer jó biztos jó lesz, de kíváncsi lennék közvetlen véleményekre is.
Jelen!Deus írta:Fecooo -n kívül ki nézi még a Following -ot?
Tegnap néztem meg a második évad kezdő epizódját. Megint csak jóféle lett.
Kés/alatt-nál az alap téma az ami annyira nem vonz, de persze egy próbát megér.messideco írta:A Kés/alatt is megér majd egy próbátZaen írta:Kösz az ajánlásokat!
Szedem is a Sírhant művek, Carnivale, Suits hármas első évadjait.Köszi, hogy az ajánlásaim közül is választottál
Igen, van.davi10 írta:Felhőtlen Philadelphia
A sírhant művekben van? (azért kispoilerezem biztos, ami biztos)
Mintha nálam is szóba került volna és emiatt nem kezdtem el.
Esetleg?? Legjobb sorozat.messideco írta:esetleg a Sírhant művek.
Nem véletlen hogy nincs szavazósdi. Ennyi istenbarmát biztos nem szavaztak volna be,bár kis hazánk polgárai képesek újra,és újra meglepnimiihii írta:Ha már szóba került a lóvé a VV kapcsán, akkor ha jól tudom most nem voltak beszavazók, hanem csak beküldözgetik az embereket, amivel egy rakás lóvétól esik el az RTL. Ezt nem is értem, miért lépték meg, hiszen gondolom nem kevés manit tudtak tarhálni ebből...
lehet,hogy mégsem annyit, mint gondolnánk.miihii írta:Ha már szóba került a lóvé a VV kapcsán, akkor ha jól tudom most nem voltak beszavazók, hanem csak beküldözgetik az embereket, amivel egy rakás lóvétól esik el az RTL. Ezt nem is értem, miért lépték meg, hiszen gondolom nem kevés manit tudtak tarhálni ebből...