Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mihez gratuláljak,nem ellenünk játszott a madrid.Federer22 írta:Általánosítasz, ami sohasem szerencsés.
Érdemes lenne minden gyerekes sz.rrágás nélkül szimplán csak gratulálni egyszer az ellenfélnek.
Nyilván az nem lenne olyan menő. mint az állandó puffogás.
Mit látnak bele?Charlie írta:"A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Real Madrid a bajnoki éllovas Atlético Madridot fogadta, és megnyugtató, három nullás győzelmet aratott. A találkozón a „királyiak” védője, Pepe újra megmutatta arca csúnyábbik felét, s egy szögletnél egyszerűen Diego Costára fújta az orrát."
klikk
Videó nincs egyelőre, kiváncsi vagyok majd madridista kolléga mit lát bele az esetbe, hogy tahópepe taknyát ürítette D. Costára.
szerk.: taknyóca
C.
Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni...
Ott legalabb abbol szuletett a gol, hogy mind2x Real játékos probalta kapura rugni a labdat. (az hogy megpattant benne van a jatekban)Barcaman1993 írta:A meccset nem láttam, de belekukkantottam a gólokba. Egyszerűen nem tudom felfogni...
Chino írta: Costa sem játszott túl szimpatikusan, de Arbeloa még őt is túlszárnyalta.
http://www.youtube.com/watch?v=2o0YatuIWJw" target="_blank
Én szinte biztos vagyok benne, h a Real sajnos csak egyre jobb lesz. Tavasszal mindig nagyon erősek, ráadásul találtak egy igen jó játékost Jesé személyében. Na még Bale és Varane is felgyógyul, és akkor aztán... . Mindegy. Az biztos, hogy nagyon látszik rajtuk az akarat, még ha a játékuk nem is állt össze teljesen. Mi pedig remélem, túléljük ezt a hónapot!csabooo írta:Most nem ternek ki a ket csapat kozti viszonyra(RMD-ATMA) viszont olyan deja vu erzesem volt, a 3,4 evvel ezelott Barca-Real meccsekrol.. Kb ugyanaz a faragas, aljas faultolasok, csak most az ATMA is partiba volt..
Egyre jobban erzem h Carlo papa tavaszra osszekaphatja a Realt, ami nem biztos hogy jo reank nezve. Valamelyest feludules volt nezni a meccset olyan teren, hogy nem ment az alibi, a tutyiputyi, hanem kemeny, jo iram volt, a Real ugy ment mint a mergezett eger, harcoltak minden labdaert, kemenyek voltak, s en azt lattam rajtuk hogy iden akarnak kupat/kupakat(?) nyerni :/ Es ilyen teren biztos jobbak mint mi, mert nem tudom mi mikor mentunk igy a labdaker, mikor akartunk igy mint ok ahogyan.
Persze voltak negativumok is amikbe nem nagyon mennek bele, gondolom mindenki eszrevette naggyabol aki nezte a figyelte is a meccset, nem csak nezte, de en szerintem komolyan kell veluk szamolni, mar ha eddig nem szamoltunk volna veluk![]()
Az ATMA meg csalodas volt, egy ket igeretes ziccer, helyzet, de semmi tobb, nem ertem hogy vezethetik a tabellat(persze nem akarom vitatni az erdemeket, de most nem mutattak sokat szvsz..).
bence-barca írta:Visszavágón Costa 3, Villa 1 és a döntőben Atmával találkozunk.
S.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök...
szerintem courtois ma úgy mászkált, hogy egy viharfelhő volt a kis feje felett, és ömlött rá az eső végig...mint a mesékbenS.Agüero írta:Azért vicces, hogy 2 megpattanó labda, meg egy potya, és döntősök...
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy így szólt volna ez a cikk a Bilabao-meccs után is.JOseppe írta:Túlzások vannak benne természetesen, de egy két igazság is akad azért, gondolok itt a rendezetlen védelemre példáúl vagy az aggályos komolytalan viselkedésekre.Ir3NiCuS írta:[url]http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/s ... rcelonaban
Korrekt cikk aztán csodálkoznak ha utolja a két tábor egymást....
Pár idézet ,hogy ne nyissátok meg![]()
Alapjába véve ez egy elfogult cikk ami a csapatot támadja és ami lényegében elfogultságot mutat a reallal szemben, ez így botrányos összeségében.De eltekintve mindentől akadnak apró igazságok is, még egy ilyen elfogult cikkben is mint amilyen ez .