Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:uh ez sosem jó hír. amugy van már egy gyerekük ugye?
bence-barca írta:Iniesta felesége elvetélt.
Még nem erősítették meg hivatalosan, de sajtó már több helyen lehozta.
CR majd tűsarkúban nyomja.Leon írta:Ha ilyen szinten tolja Ini akkor felőlem maga sarkú cipőben is játszhatna.Bár az lehet,hogy CR7-nek jobban állna.
Szerintem ez mindenkinek újdonság. A gyártó viszont már nyilatkozott erről, ő az amerikai focisták kesztyűjével hasonlította össze ezt a technológiát, ahol a kesztyű a csukló mozgását elősegítve nem ér véget a kézfej aljánál, hanem ugyanígy rányúlik a csuklóra. Itt is a boka fixálása a cél, a pontosabb mozgások és a labda jobb irányíthatósága érdekében.Lionel85 írta:Nem nagyon korlátozza a boka mozgását a cipő? Nekem úgy tűnik, mintha merevítené a lábat, nem tudom mennyire szerencsés ilyen csukát hordani meccsen. De majd kiderül az első tesztelések után, hogy mennyire elégedettek vele a játékosok.
Nem nagyon korlátozza a boka mozgását a cipő? Nekem úgy tűnik, mintha merevítené a lábat, nem tudom mennyire szerencsés ilyen csukát hordani meccsen. De majd kiderül az első tesztelések után, hogy mennyire elégedettek vele a játékosok.
undorító
Azért, mert a meccsek 90%-ban pont nem ez történik. Fabregas sokkal jobb idényt fut Iniestánál, ami a meccseink eredményén is meglátszik. Én pl. tegnap se voltam elájulva Initől, bár az is igaz, hogy Fabregastól sem.petejke írta:Alapból nincs bajom Martinoval. De!
De miért mellőzi Iniestát? Felháborítóan keveset játszik ebben az idényben. Többet tett most is a csapatért, mint előtte 75 perc alatt Cesc. Amint átveszi a labdát, kapu felé fordul és nagy többségében veszélyes szituációt teremt.
visca el barca írta:ha meg kellett, egy golos vezetésnél, a sajat 16osunknál neki áll cselezgetni, ugy, hogy 4 sevilla játékos veszi körbe. mindent tul bonyolit, félelmetes, hogy mennyire nem tud szabadulni a labdától...miihii írta:Ha kellett hátul szedte össze és vitte el, ha kellett elöl támadott le. Sok ügyes megoldása volt,jól tolta ma.
Siman a csapat legjobbja volt. Remelem meg javulni tud. Es o huzza magaval messit is ezert duplan fontos a jo formaja.miihii írta:Nagyon aktív volt a mai meccsen, rengeteget vállalt. Azon kevesek egyike, akiknek jár a pacsi ma. Ha kellett hátul szedte össze és vitte el, ha kellett elöl támadott le. Sok ügyes megoldása volt,jól tolta ma.
Kezd megjönni az igazi Iniesta a szezonba
ha meg kellett, egy golos vezetésnél, a sajat 16osunknál neki áll cselezgetni, ugy, hogy 4 sevilla játékos veszi körbe. mindent tul bonyolit, félelmetes, hogy mennyire nem tud szabadulni a labdától...miihii írta:Ha kellett hátul szedte össze és vitte el, ha kellett elöl támadott le. Sok ügyes megoldása volt,jól tolta ma.
Ehhez kellenének a társak. Én direkt odafigyeltem több ilyen szituációnál. Korábban is hasonlóan játszott, hasonlóan indult meg csak tudta tenni a beinduló embernek vagy a lendületből érkezőnek( esetleg Messivel kényszerítőzve). A Bolha és Alba (sok esetben Neymar) távollétében ez nem volt mindig kivitelezhető Cesc például abszolút nem érzi ezeket a beindulásokat, de neki nem is ez a feladata nem akarom felróni) ilyenkor ment bele többet a cselekbe.visca el barca írta:az elmult meccseken feltűnően nem tud szabadulni a labdától. és ez nem jó. oké hogy megtartja 5632789 ellenféllel szemben is, de mire felér a golyó vhogy a 16-osig, minden védő visszaér. rászólhatna valaki h kicsit gyorsabban...
Az elmúlt meccsek pont nem a rohanásról szóltak. Az Elche és a Getafe is eleve mélyen védekezve állt fel, mint ahogy a csapatok többsége a Barca ellen. Mire Iniesta-hoz került a labda általában már vagy 5-6 védő állt a 16-oson.visca el barca írta:az elmult meccseken feltűnően nem tud szabadulni a labdától. és ez nem jó. oké hogy megtartja 5632789 ellenféllel szemben is, de mire felér a golyó vhogy a 16-osig, minden védő visszaér. rászólhatna valaki h kicsit gyorsabban...