Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Óóóóóó hogy az a. Tényleg.MessiFan írta:Azt se felejtsd el, hogy tőlem is vereséget szenvedsz el az AS miatt![]()
Ha Marshall nem hagyja ki azt a büntetőt, akkor FT%-ban is nyerek, de a 7-5-el is elégedett vagyok
Azt se felejtsd el, hogy tőlem is vereséget szenvedsz el az AS miattneobarca írta:Ez a nyamvadt All-Star hétvége. El is felejtettem. Nem figyeltem oda ezért ESPN-ben 5.5 ponttal fogok kikapni RSW-tól. Hihetetlen. Veszélyben az első hely...
Én ennek annyira nem örülök, de inkább ne is említsük, hogy miért...Gareth Tello írta:Mit műveltek ma éjjel az embereim keeperben, te jó ég...
Hát lehet hogy hosszú távon nem lehet rá alapozni de a Jazz ellen 25 PTS, 4 AST, 10 REB.neobarca írta:Kamantól sztem hosszú távon ne várj sokat. Egész évben össze vissza rotálták. Most főleg Gasol sérülése miatt játszik. Mondjuk McRoberts elvesztésével kb semmit sem vesztettél.varnagykrisztian írta:Chris Kaman játéka annyira megtetszett hogy el is cseréltem Josh McRoberts-ért, ma meg NEO ajánlatát fogadtam el, Glen Davis-t kapom Jose Calderon-ért mert pl. FGM, FG%, FTM, PTS, REB is kicsit erősödöm
A cserének nagyon örülök. Ez a tipikus mindenki jól jár csere. Nekem asistra van nagy szükségem. Remélem Calderon nem hagy cserben.
Én meg téged kérlek meg, Aukciós ligában.kanty írta:Erre én is megkérlek.
Gareth Tello írta:
Amúgy MichaaBee, csekkold majd az ajánlataidat.
Nálam is ...kanty írta:Folyamatosan szarozik a yahoo.![]()
Kamantól sztem hosszú távon ne várj sokat. Egész évben össze vissza rotálták. Most főleg Gasol sérülése miatt játszik. Mondjuk McRoberts elvesztésével kb semmit sem vesztettél.varnagykrisztian írta:Chris Kaman játéka annyira megtetszett hogy el is cseréltem Josh McRoberts-ért, ma meg NEO ajánlatát fogadtam el, Glen Davis-t kapom Jose Calderon-ért mert pl. FGM, FG%, FTM, PTS, REB is kicsit erősödöm
No way!MessiFan írta:Melocity ellen kíváncsi vagyok mire megyünk, remélem megint jó, sérülés mentes hetet fognak ki a srácok és akkor az önbizalmam sem lankad.
Mert nagyon szeretünk!kanty írta:Hirtelen népszerű lettem, aki bajnokesélyes az mind megkeresett.
Tudjátok: mindenki mozdítható.
Én mint PO tól kívülálló megállapítom, h sztem ugyan sokat erősödött Game, messze nem verhetetlen. Szal fölösleges vészmadárkodni. Messze van még a deadline, addig más is tud erősíteni. Pl nálam elérhető lesz Batum-Anderson(nem tudom felépül e PO-ra)-Young(ha nagyon úgy van) trió. Ajánlom minden PO szereplőnek. Jelentős erősítés és most akcióóós!Bob_Marley írta: Game ellen így idénre felesleges erőlködni