Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mikor költöztél yenkiföldre?Deus írta:Óriási képNagyon lazán nyomja Dixon
![]()
Holnap jön a 12. epizód
fú ezt a kettőt én is nagyon ajánlom, zseniálisak. miután most a walking deadet leszamitva nincs semmi sorozatom, valszeg ujra nekiesek mindkettőnek.messideco írta:Kés/alatt, Six feet under
Koszonom a gyors valaszt mindenkeppen adok az elsonek egy lehetoseget.Petr írta:Aaron3991 írta:Segitseget szeretnek kerni. Jelenleg a True Detectivet, TWD-t es az Emberi Tenyezot nezem, viszont ugye tul sok ido mire jonnek a reszek es most egy kicsit tobb a szabadidom ugyh valami jo ajanlast kernek. Elore is koszi!
U.i.: Regi uj motoros vagyok a forumon csak tul addictiv ez a forumozas igy par evig felfuggesztettem es csak olvastam de nem birtam tovabb. Remelem gyorsan asszimilalodok es ertekes tagja tudok lenni a kozossegnek.
Tudom ajánlani a 'The Following'-ot, ha elkezded nem tudod abbahagyni. Nekem az egyik kedvencem.
Ha minden kötél szakad, akkor a 'Crossing Lines' c. sorozatot biztos nem ismered, nem rossz, de nem életem legjobb sorozata.
Aaron3991 írta:Segitseget szeretnek kerni. Jelenleg a True Detectivet, TWD-t es az Emberi Tenyezot nezem, viszont ugye tul sok ido mire jonnek a reszek es most egy kicsit tobb a szabadidom ugyh valami jo ajanlast kernek. Elore is koszi!
U.i.: Regi uj motoros vagyok a forumon csak tul addictiv ez a forumozas igy par evig felfuggesztettem es csak olvastam de nem birtam tovabb. Remelem gyorsan asszimilalodok es ertekes tagja tudok lenni a kozossegnek.
Valami olyasmiferninho írta: ne is gyere, ha több topikot is megnézel ott megszáll a gonosz szellem, aki többé nem enged el és olyan leszel, mint GT, aki már többet jár hozzánk, mint amit itt van és te is lassan átalakulsz majd....
Köszöntem szépen!ferninho írta: http://madridom.hu/forum/viewtopic.php" target="_blank? ... 40#p180717
innen olvasd el addig, amíg Anis (Raisen) nem ír, addig megy a spoilereskedés.
ne is gyere, ha több topikot is megnézel ott megszáll a gonosz szellem, aki többé nem enged el és olyan leszel, mint GT, aki már többet jár hozzánk, mint amit itt van és te is lassan átalakulsz majd....Deus írta: Huh, nem nagyon szeretnek atmenni oda, szovalha megkerhetlek szepen, hogy a linket el tudnad kuldeni PU ben, es hogy melyik kommentre gondoltal
Szia!BarcafanTomee írta:Helo!![]()
Tegnap néztem meg a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) első részét.
Nektek mennyire jött be a sorozat? Sopranoshoz viszonyitva?