Élő közvetítések
-
- Director del Fútbol
hihetetlen 

Pont irni akartam, h mindjart jön a harmadik.... megjött.
..pfffffffffff...ilyen nincs...
ez sajnos bartra gólja volt 

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Két húzással sziláltak szét,egy Sociedad.
Songot szedjék már le a pályáról,minuszban vagyunk miatta.
Songot szedjék már le a pályáról,minuszban vagyunk miatta.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Capon
- Llegenda del Barça
Na jól van sikerült, már vártam mikor kapjuk a 2-at, csak idő kérdése volt. Eddig nulla a csapat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Director del Fútbol
el lehet menni a ... 

-
- Jugador d'estrella
az ötös ön belül nem a kapus az úr? Valdesnek el kéne mondani ezt a kapusoknak már a gyerekkorukban belévert alapszabályt.
és már 2-1. Montoya mit keres a pályán? Megint mire várunk a cserékkel? Erre? Azért ez a Tata is hihetetlen. Nekem nem lopta be magát a szívembe
és már 2-1. Montoya mit keres a pályán? Megint mire várunk a cserékkel? Erre? Azért ez a Tata is hihetetlen. Nekem nem lopta be magát a szívembe
nem tudom neymarnak volt-e már rosszabb meccse ennél. mondjuk ez így nem teljesen jó megfogalmazás, mert igazából nem ront el semmit, mert nem is csinál semmit, mintha a pályán se lenne. de ebben a középpálya is benne van rendesen. song kábé harmadik (vagy ötödik) védőt játszik, busquets ugyanazt csinálja, amit szokott csak egy olyan poszton, ahol nem ezt kellene. iniesta, pedro és messi meg nem elég ez ellen a sociedad ellen, ők azok akik próbálkoznak előre.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
Arról nem beszélve, hogy hiányzik egy irányító. Iniestat és Messit szépen kivették a játékból
amit rég nem láttam: minden lepattanó a Sociedadé.. most mi futunk többnyire a labda után Neymar és Pedro is nulla egyelőre, a gólján kívül messinek sem jutott sok babér... röhejes, hogy a két szélső párosítás közül ( Neymar-Adriano, Pedro- Montolya) egyik sem működik, bár Montolya majdnem veszélyesebb mint Pedró.
ez egyelőre bizony kevéske...
ez egyelőre bizony kevéske...
A játék képe alapján mi lehetünk az elégedettek. Hátul nem ártana összekapni magunkat, mert egy-két esetben csak a Sociedad játékosainak köszönhető, hogy nem kaptunk gólt.
Elől sem váltjuk meg a világot, de ha hátul nem szerencsétlenkedünk többet, akkor szerintem valahogy csak behúzzuk. Songot, vagy Busquetset én is cserélném, egy kicsit nagyobb pörgés, gyorsabb labdajáratás középpályán nem lenne rossz.
Elől sem váltjuk meg a világot, de ha hátul nem szerencsétlenkedünk többet, akkor szerintem valahogy csak behúzzuk. Songot, vagy Busquetset én is cserélném, egy kicsit nagyobb pörgés, gyorsabb labdajáratás középpályán nem lenne rossz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- szarvasember
- Barça B
"Számból vetted ki a szót"eimenis1212 írta:egyébként az egyik védekezőt ( Songot) le kell hozni, nem tudjuk birtokolni kellőképp a labdát, és nagyon messze vagyunk a kapujuktól. Jöjjön Fabre

-
- Jugador d'estrella
és így is Pique ma a leghasználhatóbb védőnk..Deus írta:Pique sikeresen elbarmolta, de makja volt h fole lotte Carlos
-
- Jugador d'estrella
egyébként az egyik védekezőt ( Songot) le kell hozni, nem tudjuk birtokolni kellőképp a labdát, és nagyon messze vagyunk a kapujuktól. Jöjjön Fabre
-
- Jugador d'estrella
már megint a sétálgató Messi
valaki árulja el már nekem, hogy miért kell gólt kapni ahhoz, hogy végre elkezdjenek focizni?
-
- Director del Fútbol
kezdetnek nem rossz