Unicef írta:Így, hogy a Batmant is és a Terminátort is kihúztad, lehet meg is keresem!

Csak nyugodtan!
Na és akkor az első értékelés, az újaknak nem ez lesz a legjobb példa, mert nem fogok túl sokat írni, de arra jó lesz, hogy nagyjából kiderüljön, hogy hogy néz ki egy ilyen értékelés (bár azt már Roli is megtette).Továbbá az első körben még nem lesz elmaradásom...
Tehát,
Walk the Line
soadroli írta:Annyira nem ismeretlen film, de remélem nem láttátok(kurdt te tudom hogy igen

).
Jól tudod.

Elég biztos is vagyok benne, hogy már írtam a filmről a fórumban.
Nehéz ügy. Mert alapvetően nem rossz a film. Szerintem nem egy mestermű, de bőven a nézhető, szórakoztató és minőségi kategóriában van.
Én szeretem is Casht, a színészek tényleg jók. Legalábbist nagyrészt: Phoenix remek szinész, brillírozik Johnny Cash szerepében, ugyanakkor a Witherspoon által megformált June Carter és az a nagyon feltűnően mű déli akcentus, amit betanult a filmhez....rettenetesen irritált végig.
Emellett szerintem nagyrészt fölösleges volt Jerry Lee Lewistól kezdve Elvisig az összes korabeli szupersztárt megmutatni, én legalábbis meglettem volna nélküle.
És most jön a legnagyobb problémám, amin egy percig nem tudtam magam túltenni. Egy szóban megfogalmazva: Ray
A Cash-film egy évvel a Ray Charles film után jött ki. Bórsódzik a hátam attól, hogy azt mondjam, hogy annak farvizén, de mégis van egy ilyen érzésem.
Továbbá mind két film iszonyatosan hasonló felépítéssel rendelkezik és véleményem szerint a Ray lényegesen jobb film.
Az egyébként 7.5 körül értékelhető filmet ezek a tényezők számomra egy egész ponttal lerontják, úgyhogy a végleges pontszám
6.5/10.
szerk.: jóvanna, mégse lett annyira rövid. megesik