Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami nagyon meglep, hogy még mindig motiváltak. Ha a következő meccsüket is így hozzák, talán kijelenthető, hogy bizony ők esélyesek ezen a VB-n is.Barcaman1993 írta:Örülök és egyben sajnálom is, hogy megnéztem. Annak nagyon örülök, hogy a spanyolok félelmetesen jól játszottak. Ilyen játéksebességet komolyan mondom, hogy a Bayerntől nem láttam... Elképesztően gyors labdajáratások, felesleges tili-toli eltüntetve, élményszámba menő támadások, helyzetek. Konkrétan összefoglalva ennyi. Annak viszont nem örülök, hogy mi miért nem tudunk ilyen szinten játszani? Ugyanezek a játékosok, sőt még jobb képességű embereink vannak, még is megközelíteni nem tudjuk ezt a játékszínvonalat, amit a spanyolok tegnap mutattak...BarcafanTomee írta:Valaki nézte a meccset? milyen volt a meccs képe?
Pedrónak nagyon megy a válogatottba
Örülök és egyben sajnálom is, hogy megnéztem. Annak nagyon örülök, hogy a spanyolok félelmetesen jól játszottak. Ilyen játéksebességet komolyan mondom, hogy a Bayerntől nem láttam... Elképesztően gyors labdajáratások, felesleges tili-toli eltüntetve, élményszámba menő támadások, helyzetek. Konkrétan összefoglalva ennyi. Annak viszont nem örülök, hogy mi miért nem tudunk ilyen szinten játszani? Ugyanezek a játékosok, sőt még jobb képességű embereink vannak, még is megközelíteni nem tudjuk ezt a játékszínvonalat, amit a spanyolok tegnap mutattak...BarcafanTomee írta:Valaki nézte a meccset? milyen volt a meccs képe?
Pedrónak nagyon megy a válogatottba
a pique-ramos duót felesleges megbontani.visca el barca írta:jó ez a keret, lehet csinálni belőle egy frankó
iker - alba, ramos, javi martinez, azpili - cesc, busi, ini - silva, costa, navas kezdőt.
bár középső védők terén nincs tul sok variációs lehetősége
Gondolom eltekintett a behívásától, mivel kisebb sérüléssel bajlódik.bence-barca írta:Pique hogyhogy nincs ott?
na pont ezért fognak nyerni...MikeTyson írta:Hát erősen meglepne, ha kikapnánk... A 2 kupa meccsen összesen nem volt 2 értelmes helyzetük.
Meg nekünk is, hisz 3-1-re kaptunk ki.Nem Ede72 írta:már 3:0
Az Atleticonak ezennel vége...
Igen, de én feltételeztem, h az első 3 helyezettre értik. De lehet nem véletlenül fogalmaztak így és neked van igazad.herlius írta: Én speciel nem látom sehol azt leírva, hogy korábban lett volna ilyen hármas holtverseny. Itt csak annyit jegyeznek meg, hogy a 3 pontos rendszer 95-96-os bevezetése óta ez az első eset a bajnokság visszavágós szakaszában hogy hárman azonos pontszámmal állnak a tabellán. Még egy pici fogalmazási hibát is fel lehet fedezni, hiszen hármas holtverseny holtbiztosan volt már azóta, csak éppen nem az első három helyezett között:)
Én speciel nem látom sehol azt leírva, hogy korábban lett volna ilyen hármas holtverseny. Itt csak annyit jegyeznek meg, hogy a 3 pontos rendszer 95-96-os bevezetése óta ez az első eset a bajnokság visszavágós szakaszában hogy hárman azonos pontszámmal állnak a tabellán. Még egy pici fogalmazási hibát is fel lehet fedezni, hiszen hármas holtverseny holtbiztosan volt már azóta, csak éppen nem az első három helyezett között:)Bob_Marley írta:S akkor az Atletico nyert bajnokságot...Kiko-Simeone-Molina, legendás kis csapatuk volt akkor meg a híres Gil.bence-barca írta:Ezt találtam:
For the first time since a win is 3 points (1995-1996), three teams have the same number of points in the second half of the Liga [via pn]
Szóval közel 20 éve...Antic volt akkor az edzőjük, de ebben nem vagyok biztos. Illetve ha jól tudom ezidáig az utolsó bajnoki címük. Szóval érdekes, hogy pont akkor volt utoljára hármasholtverseny.
S akkor az Atletico nyert bajnokságot...Kiko-Simeone-Molina, legendás kis csapatuk volt akkor meg a híres Gil.bence-barca írta:Ezt találtam:
For the first time since a win is 3 points (1995-1996), three teams have the same number of points in the second half of the Liga [via pn]
Szóval közel 20 éve...