Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho.pep71 írta:Hát ezt nehogy már nekem kelljen megmondani, arra ott van a Barcelona vezetősége...Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal úgyanott vagyunk.
Óriási hiba volt már Tito kinevezése is, de legalább akkor az idő alatt kereshettek volna egy olyan edzőt aki letett már vmit komolyabb csapatnál(csapatoknál).
Hát ezt nehogy már nekem kelljen megmondani, arra ott van a Barcelona vezetősége...Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal úgyanott vagyunk.
Pár hónapja írtam viccből ide, hogy a magyaroknak a tehetséges külföldi fiatalokat el kellene hoznia, hogy ne fejlődhessenek, és akkor a nagy válogatottak is lesüllyednek a szintünkreLionel85 írta:Pedig pont az járt a fejemben meccs közben, hogy biztos a magyar válogatott meccsein fejlődnek a Barcelona játékosai...Vakmacska írta:És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.
De ezek tudnak. Csak nem akarnak.
Ha a kupleráj nem megy, akkor nem a bútorokat kell lecserélni...hanem a ku....Nervo írta:És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...Mert az ilyen Valverde,Boasokkal szerintem úgyanott vagyunk.
Pedig pont az járt a fejemben meccs közben, hogy biztos a magyar válogatott meccsein fejlődnek a Barcelona játékosai...Vakmacska írta:És még a magyar válogatottat szídjuk. Azoknak legalább van mentségük: ők nem tudnak focizni.
De ezek tudnak. Csak nem akarnak.
Nervo írta: És akkor ki jöhetne helyette szerinted???![]()
És akkor ki jöhetne helyette szerinted???pep71 írta: Tatát el kéne küldeni és én már régóte ezt mondom, szvsz egyáltalán nem méltó egy ekkora csapat vezetéséhez...
Egyetértek, azokat a meccseket is csak mázlival és az ellenfél szerencsétlenkedése(a sevillaiak nem használták ki a hibákat, a City pedig egyszerűen besz*rt) miatt nyerte meg a csapat...Capon írta:Pont ezért emlegetem még mindig a Sevilla meg a City meccseket ahol semmi játékkal győztünk, mert csak arra volt jó, hogy a játékosok elhiggyék hogy ennyi is bőven elég a győzelemhez.
Egyébként ha jól emlékszem mikor Davids-ot igazoltuk télen, akkor a 16. helyen állt a csapat.
Hát a Fabregas-S.Roberto cserét is hagyni kellett volna, és Alexist rögtön Pique helyére hozni nem így hogy előbb le egy kp aztán 5 perc múlva fel egy rosszabb megint - bár előbb hoztam volna le Maschot ha már védőt akartunk mindenképp lehozni - mert eddig Roberto gyerek annyit csinál, hogyha közelébe kerül egy labdás ember, akkor befut a védők közé kb..La Pulga írta:Ez a Tello-Neymar csere semmit nem ért. Tello ugyanúgy bénázik és képtelen megverni egy védőt