Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De természetesen úgy csináljuk, hogy Eazzy legyen az 1/1.Slither írta:Ha legkozelebb Game-mel es Eazzyvel talalkozok, akkor ztem le is nyomjuk a dolgot. (Majd felvesszuk videora hogy hivatalos legyen).
Cedulakak lesznek, nem ping-pong labdak, es azokbol fogok huzni. Sztem 3 cedula kivalasztasahoz felesleges osszeulni, de ha ragaszkodtok hozza, akkor mehet ugy is.neobarca írta: Amúgy ez hogy fog működni? Összeülünk valakinél és pingpong labdákat húzunk Bob alvósipkájából?![]()
Semmi gond. Átküldöm vmelyik este hozzád a csecsen sógoromat és az üzlettársait. Rendes srácok, ők is szeretnek "játszani".Gareth Tello írta:Sajnálom.... Csúnyán átvertelek.
1. Nekem mindegy, amikor akarod.Slither írta:Lottery: az erdekelt csapatok mit szeretnenek, mikor csinaljam meg a draft-lottery-t? Es teljesen ugy menjen mint az NBA-ban, azaz csak az elso 3 pick sorrendje legyen a lottery alapjan, vagy mind a 6 pick ping-pong labdak alapjan doljon el?
Sajnálom.... Csúnyán átvertelek.neobarca írta:Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét?
Slither írta: OFWGKTA: Masik nagy contender csapat, ha nem nyer akkor nagy [auto_cenzúra] volt a pickek bealdozasa.![]()
Ahogy VV Gyúrós Józsi mondta: "Vagy nagyba, vagy sehogy!"neobarca írta:Game, rád meg nagyon kíváncsi leszek. Te vesztheted a legtöbbet.![]()
A kiiras a draftpozicokra vonatkozik, az hogy most konkretan kinel kinek a cetlije van az majd ugyis csak utolag lesz beallitva. Nyilvan ha nalad van GT elsokorose akkor az elsokorben neked 5/21 eselyed lesz az 1/1-re, de a draft poziciod a tobbi korbe (ahol a sajat cetlijeid vannak), ott a kiirt eselyekkel kisorsolt sorrend szamit.neobarca írta:Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét? Most akkor nem számít, hogy cseréltünk?Slither írta:kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.
GT pickje is ugyanúgy benne lesz a lotteryben, mint a Te saját picked. Tehát kettőt fogsz húzni első körben, viszont nem tudni, hogy 1-től 6. helyig melyik kettőt.neobarca írta:Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét? Most akkor nem számít, hogy cseréltünk?Slither írta:kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.
Szeretnék jövőre is a liga tagja lenni és ezért érdekelne hogy mi ez a "capspace"?KÖSZI.Slither írta:Game-mel beszeltuk hogy esetleg egy capspace-t be lehetne vezetni plusszba, hogy kicsit erdekesebbe tegyuk, hatha az felrazna a ligat. Errol majd meg kell beszelni...
Mivel én lettem az utolsó így gondolom mindenki így van vele.neobarca írta:varnagykrisztian ellen szívesebben harcoltam volna...![]()
Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét? Most akkor nem számít, hogy cseréltünk?Slither írta:kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.
Az mar meg lett szavazva hogy iden lottery lesz az alsohazi draft poziciok meghatarozasanal (forumban is vissza kereshetsz, es yahoos topikoknal is megnezheted). A kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.neobarca írta: A Drafton én nem szeretnék változtatni. Nem emlékszem, hogy korábban lett volna szó róla. Bár az is igaz, hogy nekem a kiírással ellentétben 5 lasztim van, mégis jobbnak érzek egy biztos 2. helyet egy bizonytalannál. Sztem Eazzy is boldog az 1/1-gyel.
A végét meg nem értem. 3? 6? Sorry, valszeg én vagyok a tudatlan.![]()
Szerk: Slither! Amúgy GT-ék miért játszanak és mi ketten miért nem?
Gareth Tello írta:Calma. Be lesznek pótolva. Lesz olyan, hogy egy gameweeken belül kétszer fog játszani /pontokat hozni az a játékos, akinek most elmaradt a meccse.csababarca írta:Fantasy Premier League kérdés:
most ezek az elmaradt fordulók fel lesznek utólag számolva? vagy mi a tosz van?
Konkrétan 11 emberből 3nak a csapata játszott a hétvégén fordulót, 11 pont jött.
Ez mi? elég unfair a program így.
Calma. Be lesznek pótolva. Lesz olyan, hogy egy gameweeken belül kétszer fog játszani /pontokat hozni az a játékos, akinek most elmaradt a meccse.csababarca írta:Fantasy Premier League kérdés:
most ezek az elmaradt fordulók fel lesznek utólag számolva? vagy mi a tosz van?
Konkrétan 11 emberből 3nak a csapata játszott a hétvégén fordulót, 11 pont jött.
Ez mi? elég unfair a program így.
Hát, aki beírt azt írta, hogy ne legyen, gondoltam nem kell bíróság elé vinni.neobarca írta:El lett döntvekanty írta:Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.![]()
El lett döntvekanty írta:Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.
Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.Bob_Marley írta:Most akkor döntsük már el mi van, mert most meg Slither hagyta a padon az embereit (és előzőleg írtad, hogy neked ez nem tetszik). Jó móka ez így, de múltkor már leírtam, hogy ezzel befolyásolva van az egész liga. Véletlen jogát persze fent tartom de mozgás történt tegnaphoz képest, szóval kicsi esélyt látok arra, hogy véletlenül nem kerültek be az emberek. És pont a legjobbak, nagyon nem tartom ezeket fair lépéseknek.
Ha gondolod nekem szólhatsz, szívesen kipróbálnám.Xanthor írta:Jövő héten indul a Forma 1 szezon, F1 fantasyhoz kinek lenne kedve?![]()
Tavaly is felvetettem, de akkor nagyon last minute, és úgy nem lett belőle igazán semmi, mert csak 3-an csináltunk csapatot alapból.
Azt, hogy milyen oldalon meg el lehet dönteni, ha van már érdeklődés. Ahol tavaly csináltunk (http://f1dreamteam.sportal.com.au/" target="_blank), ott még nincs frissítve idénre, nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán. Az jó volt, mert teljesítmény függvényében változtak az árak (mondjuk gondolom ezt azért az összesnél így van), lehetett kapitányt választani dupla pontért, illetve a 4 versenyző, 4 autó elosztás is jó szerintem. Hibája az volt, hogy csak másnap délelőtt lettek update-elve az eredmények. Szóval lehet ajánlani oldalt, csak amiket én néztem vagy gagyin néznek ki (ami nem egetverő probléma, csak na) vagy fizetős volt.
Na de először is ki lenne benne?