Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
MessiFan
Llegenda del Barça

2014.03.18. 17:55:02

Eazzy, akkor maradsz, vagy vegyem át a csapatod? Nem olvastam vissza oldalakat, hogy írtad volna-e.
PCsabi
aka Game90

2014.03.18. 17:42:43

Slither írta:Ha legkozelebb Game-mel es Eazzyvel talalkozok, akkor ztem le is nyomjuk a dolgot. (Majd felvesszuk videora hogy hivatalos legyen :mrgreen: ).
De természetesen úgy csináljuk, hogy Eazzy legyen az 1/1.

Egyébként egy közös vasárnapi NBA-meccsnézést is összehozhatnánk :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.03.18. 16:16:10

neobarca írta: Amúgy ez hogy fog működni? Összeülünk valakinél és pingpong labdákat húzunk Bob alvósipkájából? :mrgreen: :P
Cedulakak lesznek, nem ping-pong labdak, es azokbol fogok huzni. Sztem 3 cedula kivalasztasahoz felesleges osszeulni, de ha ragaszkodtok hozza, akkor mehet ugy is. :D
Ha legkozelebb Game-mel es Eazzyvel talalkozok, akkor ztem le is nyomjuk a dolgot. (Majd felvesszuk videora hogy hivatalos legyen :mrgreen: ).
kamaj
Capitá del Barça

2014.03.18. 12:20:33

Ez a lottery rendszer nagyon is szimpatikus, legyen ez, de csak az első három az.
Keeperben, meg nagyon büszke vagyok a kukás alakulatomra, hisz én autodraftolt csapattal jutottam el az 5. helyre. A szezon előtt mindenki megállapította, hogy én vagyok az egyik leggyengébb csapat és lám csodát itt vagyok :) A végén sokat cserélgettem, kicsit féltem is tőle, de ha már ide eljutottam ilyen csapattal, akkor nem gáz, ha pár cetlivel gazdagodtam. Most is sokan azt mondtátok, hogy az én csapatom a leggyengébb, és most 10:2 nekem. Nem hiszem, hogy így marad, de szerintem mindenki lebecsüli a csapatomat. Remélem legyőzöm Bobot, és akkor bebizonyíthatom, hogy téves eme megállapítás.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.18. 10:29:58

Gareth Tello írta:Sajnálom.... Csúnyán átvertelek. :mrgreen:
Semmi gond. Átküldöm vmelyik este hozzád a csecsen sógoromat és az üzlettársait. Rendes srácok, ők is szeretnek "játszani". :mrgreen:

Ok. Akkor jólvan. Legyen Lottery. Elkerülte a figyelmemet, de áldásom rá, ha mindenki azt akarja. Viszont akkor sztem elég csak az első 3.
Amúgy ez hogy fog működni? Összeülünk valakinél és pingpong labdákat húzunk Bob alvósipkájából? :mrgreen: :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.17. 21:18:13

Slither írta:Lottery: az erdekelt csapatok mit szeretnenek, mikor csinaljam meg a draft-lottery-t? Es teljesen ugy menjen mint az NBA-ban, azaz csak az elso 3 pick sorrendje legyen a lottery alapjan, vagy mind a 6 pick ping-pong labdak alapjan doljon el?
1. Nekem mindegy, amikor akarod.
2. Legyen csak az első három szerintem.
neobarca írta:Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét?
Sajnálom.... Csúnyán átvertelek. :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.17. 18:28:48

Először is gratulálnék Cumbeenak ESPN-n elért sikeréhez. Nagy csata volt, ő kerekedett felül. Sajnos a mankós LMA-t én is megéreztem, ami nála Davis volt, az nálam Aldridge lehetett volna, de csak volna. Titkon reménykedtem, hogy eljutok az elődöntőig, Top4 csapatnak ítéltem a sajátomat, de rögtön az első körben kifogtam az egyik legerősebb ellenfelet. A sorsolás szeszélye, hogy mindenkit vertem volna a héten, Cumbee viszont kifogott rajtam, sok sikert neki a továbbiakban, döntős esélyes.

keeper: Game nem kell itt a jinx, teljesen egyértelmű, hogy te fogod megnyerni, kb 4-5 ember ha lesérül, akkor talán nem. :D
Én a saját szezonomat jóra értékelem, bár most kezdődik a "tánc", de az elsődleges célkitűzéstől 1 hét választ el, s úgy gondolom kamaj ellen minden esélyem meglesz, hogy továbbjussak. Kicsit azért van bennem félsz, mert ő tud embereket cserélgetni, én nem, ráadásul kezdem a hetet azzal, hogy Rondo nem játszik, de nem panaszkodom, előző héten is remekül teljesített a csapat, bízom benne kitart, s tudok menni 1 kört. Ahogy Slither is írta a sorsolás részemről a lehetőségekhez képest a legjobb. Egy fcbarca0827-Cumbee kettős sokkal keményebb dió lett volna. De ez a kamaj-MichaBee is erős páros, négybe szeretnék bekerülni, s dobogón végezni, de az elsődleges, hogy idén 1 kört tudjak menni. Én nem tartom magamat bajnokesélyes csapatnak, jó csapatom van, de van nem 1 kategória amiben gyenge vagyok, Game-Cumbee sokkal erősebb, Michaa-val vagyunk kb. egy szinten mögöttük egy 3-4 helyen. fcbarca0827-et tartom inkább sötét lónak, sose lehet tudni, hogy Westbrookból mikor jön ki egy állat meccs.

aukciós:
Itt végig a 10. hely környékén mozogtam, sajnos a draft nem igazán sikerült jól, próbáltam tartani a lépést, de idén nem volt ennél több a csapatban. Talán a sapkás liga lesz, akkor jobban fogok tudni teljesíteni, ez a licitálós dolog a sok gyakorlás ellenére nem sikerült. Túl zsugori vagyok ahhoz, hogy sokat költsek jó játékosokra.Így rengeteget elhappoltak előlem, de persze Sandersék meg rám maradtak. :D Na de ez van, sokat tanultam ebből is, jövőre jobban próbálok teljesíteni.

Lottery izgalmas lesz, bár én azt hittem mindegyiket húzza Slither mégiscsak csupán hatan vannak. De logikus a három is, Eazzynek szurkolok, hogy kaparintsa meg az 1/1-et. Ráférne már valami sikerélmény, s inkább itt kapjon ő 1/1et mint a Sixers majd. :P
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.03.17. 17:54:37

Slither írta: OFWGKTA: Masik nagy contender csapat, ha nem nyer akkor nagy [auto_cenzúra] volt a pickek bealdozasa. :D
neobarca írta:Game, rád meg nagyon kíváncsi leszek. Te vesztheted a legtöbbet. :P
Ahogy VV Gyúrós Józsi mondta: "Vagy nagyba, vagy sehogy!" :mrgreen:

Tippem:

Bob - kamaj
fcb0827 - Game

Michaa - Bob
Cumbee - fcb0827

Cumbee - Bob
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.03.17. 16:36:11

neobarca írta:
Slither írta:kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.
Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét? Most akkor nem számít, hogy cseréltünk?
A kiiras a draftpozicokra vonatkozik, az hogy most konkretan kinel kinek a cetlije van az majd ugyis csak utolag lesz beallitva. Nyilvan ha nalad van GT elsokorose akkor az elsokorben neked 5/21 eselyed lesz az 1/1-re, de a draft poziciod a tobbi korbe (ahol a sajat cetlijeid vannak), ott a kiirt eselyekkel kisorsolt sorrend szamit.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.03.17. 16:35:47

neobarca írta:
Akkor mi értelme volt megszereznem GT pickjét? Most akkor nem számít, hogy cseréltünk?
GT pickje is ugyanúgy benne lesz a lotteryben, mint a Te saját picked. Tehát kettőt fogsz húzni első körben, viszont nem tudni, hogy 1-től 6. helyig melyik kettőt.

Ami a saját csapataimat illeti, aukciósban most fog jönni a zacsi. :D Végig vezettem szinte egész szezonban a ligát, még úgy is, hogy a 40 dolláros Horford kiesett az elején, de azt már nem fogja elbírni a csapat, hogy a másik két drága vételem (49, ill 33) se teljesítsen.. Lawson hol jó, hol nem, hol sérült, hol nem, Aldridge meg mankóval jár még mindig... :roll:

Keeperben elbambultam a cserélési lehetőségeket, nem eröltettem eléggé a dolgot és így nem tudtam olyan embert szerezni, aki kellett volna hosszabb távon, olyan szintű leépítsét meg nem akartam pickek terén véghez vinni, mint Game. :) Inkább büszke vagyok a csapatomra, hogy még ilyen körülmények között is sikerült megszerezni az alapszakaszban az első helyet. 8) Legalább a PO 4. hely biztosított. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.03.17. 16:26:55

Slither írta:Game-mel beszeltuk hogy esetleg egy capspace-t be lehetne vezetni plusszba, hogy kicsit erdekesebbe tegyuk, hatha az felrazna a ligat. Errol majd meg kell beszelni...
Szeretnék jövőre is a liga tagja lenni és ezért érdekelne hogy mi ez a "capspace"?KÖSZI. :mrgreen:
neobarca írta:varnagykrisztian ellen szívesebben harcoltam volna... :wink:
Mivel én lettem az utolsó így gondolom mindenki így van vele. :lol: Az nem harc hanem csúnya zacsi lenne számomra, mind ahogy Cumbee ellen is az lesz sajnos.Jövőre majd megpróbálok egy elfogadható kis csapatot összehozni......persze ha majd megkapom a lehetőséget. :mrgreen:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.17. 16:22:38

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.03.17. 16:05:15

neobarca írta: A Drafton én nem szeretnék változtatni. Nem emlékszem, hogy korábban lett volna szó róla. Bár az is igaz, hogy nekem a kiírással ellentétben 5 lasztim van, mégis jobbnak érzek egy biztos 2. helyet egy bizonytalannál. Sztem Eazzy is boldog az 1/1-gyel.
A végét meg nem értem. 3? 6? Sorry, valszeg én vagyok a tudatlan. :oops:

Szerk: Slither! Amúgy GT-ék miért játszanak és mi ketten miért nem? :shock:
Az mar meg lett szavazva hogy iden lottery lesz az alsohazi draft poziciok meghatarozasanal (forumban is vissza kereshetsz, es yahoos topikoknal is megnezheted). A kiirassal jo, neked 2 "labdad" lesz mivel 8. helyen vegeztel.

NBA lottery: a lasztik alapjan kisorsoljak hogy kie lesz az elso 3 draft pozicio, a maradek az alapszakasz helyezesnek megfeleoen forditott sorrendben kerul kiosztasra. A kerder az hogy nalunk is ez legyen vagy minde a 6 poziciot labdahuzas alapjan legyen kisorsolva.

Azert nem jatszunk ezen a heten mert kiemeltek vagyuk (mint ahogy MichaBee es Cumbee is). igy bye het van nekunk.
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.17. 15:33:29

Jöttem én is egy kis elemzéssel/értékelővel.

ESPN: Borzasztóan örülök neki, hogy továbbjutottam a PO 2. körébe. Legyőztem RSW-t pedig nagyon tartottam tőle. Péntekig esélyem sem volt, de aztán fordult a kocka és a végére sima lett. Elvérzett Bob és HFCB is. Mind a kettőnek erős csapata volt. Sorsolásom az alapszakaszt 6. helyen záró Texhomával hozott össze. Lehet, hogy 6. volt de az alapszakasz 3.-at búcsúztatta. Érdekes összecsapást várok. Peko kidőlése továbbra sem jött jól.
Másik ágon Hellas Cumbee ellen. Parázs összecsapás várható. Cumbee nagyon drukkolok! Szeretnélek téged elverni a döntőben. :mrgreen:

Aukciós liga: 0,5 az a fránya 0,5. Éjfélkor még én voltam a ligaelső, még bele is nyúltam picit a taktikába, erre Cumbee nem ehrabol még egy statot a végére? 8-4 gyel én lettem volna az alapszakasz győztese. Na mind1, gratulálok!
Jön Mezítlábas aki a mumusom volt. Peko itt sem fog nekem segíteni. Tetszik a csapatom, egész évben jó volt. Meglátjuk mire lesz elég. Formahanyatlás bőven van sajnos. Varnagykrisztian ellen szívesebben harcoltam volna... :wink:

Hajrá mindenkinek! 8)

Keeper: Mint a hullámvasúton. Egyszer fent, egyszer lent. Nagyon jól sikerült a szezonkezdet. Vicc de sztem az első 3 helyre is felállhattam volna. Aztán jött egy hosszú sérülésekkel tűzdelt szakasz. Egyre csak estem hátra. Jött a gondolat, mi lenne ha tankolnánk. :)
Lee elvesztése vegyes érzéseket kelt bennem. Örülök is meg nem is. Lett egy 2/1-em de egy nagyon értékes magast áldoztam be érte.
Úgy érzem Draftra cetlikből elég jól sikerült betankolnom, szal már most várom a következő évet. 8) :lol:

Halkan megsúgnám, hogy ha nagyon összetörtem volna magamat lehet így is meglett volna a 6. hely, ahol aztán söpörtek volna. Bár Lakers a végére nagyon belehúzott és még a barom húzásom miatt (amit megbántam), illetve anélkül se lett volna meg. :oops: 8)
Viszont vicc, hogy 1-2 embert hogy vertem el (pl Slither) ezzel a kukás FA csapattal. :P

A Drafton én nem szeretnék változtatni. Nem emlékszem, hogy korábban lett volna szó róla. Bár az is igaz, hogy nekem a kiírással ellentétben 5 lasztim van, mégis jobbnak érzek egy biztos 2. helyet egy bizonytalannál. Sztem Eazzy is boldog az 1/1-gyel.
A végét meg nem értem. 3? 6? Sorry, valszeg én vagyok a tudatlan. :oops:

Összességében élveztem a szezont! Volt jópár nagy csata és fordulat is. Hajrá a PO-soknak! Győzzön a jobbik! 8)

Bob! Drukkolok, hogy elérd a célodat! Game, rád meg nagyon kíváncsi leszek. Te vesztheted a legtöbbet. :P

Szerk: Slither! Amúgy GT-ék miért játszanak és mi ketten miért nem? :shock:

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.03.17. 14:35:40

Egy kis keeper liga erofelmeres a PO kezdese elott:

NBAiley: Elegge "ferde" a csapatkialakitas, van 4 PG es 9 magas, SG/SF meg alig van. Furcsalom hogy nem szaladt bele olyan problemaba hogy nem tudja berakni a jatekosait a kezdobe az posztok utkozese miatt. Bass-Brand-O'Quinn triobol erdemes lehet becserelni 1-2 wing jatekosokra, bar ha eddig se volt problema a "tulsulyos" roster, akkor vegul is mindegy. Szoros parharcokat fog jatszani, kb. a kategoriak feleben nagyon jo, a maradekban meg gyenge, 1-2 joker kategorian fog mulni a dolog.

Cumbee Lamantines: Szezon vegi erositesek eleg jol sikerultek, a TO kategorian kivul mindenben jo, egyik fo eselyes csapat.

OFWGKTA: Masik nagy contender csapat, ha nem nyer akkor nagy [auto_cenzúra] volt a pickek bealdozasa. :D

Bawstun Havhad Cahs: Sotet lo, jo sorsolas miatt dontobe varom, ott meg mar barmi lehet.

Debrecen Grizzlies: A PO egyertelmuen leggyengebb csapata, a szezon vegi csereket nezve nem is meglepo. Sztem meg az en csapatomnak is boven lenne eselye ellene. :oops:

Lakers0827: Szezon vegi erositesekkel egesz jo lett ez a csapat, de sztem ez is keves lesz Game ellen, Bob csapataval szemben tobb eselye lett volna. Ugy erzem hogy kar volt annyi picket elveszteni ezert, de remelem ramcsafol. :D

Sajat csapat ertekeles: sajnos nem sikerult igazan jol a draftom, Horford kiesese tovabb rombolta az eselyeimet. Meg probalkoztam erositeni a szezon vegenel, de sajnos a sorsolas es a top jatekosaim serulesei mar a PO-ba jutast is lehetetlenne tette. Utolso par napban szetrobbantottam a csapatot, es sikerult par egesz jo cseret osszehoznom a tankolashoz. Jovore egesz eros lesz a 2-2 db elso es harmadik korosom.

Lottery: az erdekelt csapatok mit szeretnenek, mikor csinaljam meg a draft-lottery-t? Es teljesen ugy menjen mint az NBA-ban, azaz csak az elso 3 pick sorrendje legyen a lottery alapjan, vagy mind a 6 pick ping-pong labdak alapjan doljon el?

Lottery eselyek:
FCK ALL Y'ALL WOLFF: 6/21 (28.57%)
GT's Terminators: 5/21 (23.81%)
Kanty Team: 4/21 (19.04%)
meslija-arfi: 3/21 (14.29%)
Team Drama Melodrama: 2/21 (9.52%)
Dream Dynasty: 1/21 (4.76%)

Aukcios liga: elegge kicsi az aktivitas/erdeklodes ebben a ligaban, de azert hajra, a PO-t nyomjuk meg egy kicsit. Jovore vmit mindenkeppen be kell ujitani, kulonben nincs ertelme tovabbfolytatni azt a ligat. Game-mel beszeltuk hogy esetleg egy capspace-t be lehetne vezetni plusszba, hogy kicsit erdekesebbe tegyuk, hatha az felrazna a ligat. Errol majd meg kell beszelni...
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.03.17. 13:05:48

Sziasztok.Ahogy jósoltátok befértem a PO-ba 8.-ként, így az "alapszakaszt" nyerő Cumbee-val küzdünk a továbbjutásért, akinek nem igen kell félnie mert nem én vagyok a párharc esélyese.Azért kíváncsi lettem volna ha nem nyúlok az "örökölt" csapatomhoz hol végeztem volna. :mrgreen:
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.10. 10:44:01

ESPN-ben ma kezdődik a PO. 2. ként (amit nem értek, hogy lettem) RSW csapatát kaptam. Brutál kemény párharc várható. Kb rajta kívül bárkinek jobban örültem volna...
Simán kellett volna nyernem a ligát, mondjuk így is megosztott első hely csak azok a fránya fránya sérülések nem kellettek volna.

Yahoo-ban utolsó hét kezdődik. Keeper még valamennyire nyitott, Aukciós eldőlt. Grat a bejutott 8 csapatnak. Mostmár csak a rangsor kérdéses 1-2 helyen. 1 hét múlva ott is kezdődik a tűzijáték. 8)

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.09. 22:58:08

Gareth Tello írta:
csababarca írta:Fantasy Premier League kérdés:
most ezek az elmaradt fordulók fel lesznek utólag számolva? vagy mi a tosz van?
Konkrétan 11 emberből 3nak a csapata játszott a hétvégén fordulót, 11 pont jött.
Ez mi? elég unfair a program így.
Calma. Be lesznek pótolva. Lesz olyan, hogy egy gameweeken belül kétszer fog játszani /pontokat hozni az a játékos, akinek most elmaradt a meccse. :wink:

nah azért! :D köszi
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2014.03.09. 22:51:04

csababarca írta:Fantasy Premier League kérdés:
Konkrétan 11 emberből 3nak a csapata játszott a hétvégén fordulót, 11 pont jött.
Calma. Be lesznek pótolva. Lesz olyan, hogy egy gameweeken belül kétszer fog játszani /pontokat hozni az a játékos, akinek most elmaradt a meccse. :wink:

szerk.: Baromi szoros a csatánk MichaaBee-vel aukciósban... De Meeks nyilván ilyenkor szór 42 pontot 6 triplával és 14/14 FT-vel... :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2014.03.09. 23:21:18-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.03.09. 22:48:49

Fantasy Premier League kérdés:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2014.03.09. 22:01:26

neobarca írta:
kanty írta:Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.
El lett döntve :?: :!:
Hát, aki beírt azt írta, hogy ne legyen, gondoltam nem kell bíróság elé vinni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2014.03.09. 21:33:54

kanty írta:Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.
El lett döntve :?: :!:

kanty
Llegenda del Barça

2014.03.09. 21:26:32

Bob_Marley írta:Most akkor döntsük már el mi van, mert most meg Slither hagyta a padon az embereit (és előzőleg írtad, hogy neked ez nem tetszik). Jó móka ez így, de múltkor már leírtam, hogy ezzel befolyásolva van az egész liga. Véletlen jogát persze fent tartom de mozgás történt tegnaphoz képest, szóval kicsi esélyt látok arra, hogy véletlenül nem kerültek be az emberek. És pont a legjobbak, nagyon nem tartom ezeket fair lépéseknek.
Mondjuk ezzel én is egyetértek. Ha el lett döntve, hogy nincs tankolás, akkor mindenki tartsa ehhez magát.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.03.09. 20:52:06

Game állítsd be Slither csapatát, aki nem nagyon jelentkezik de a fél csapata megint padon van.
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.03.09. 14:05:13

Xanthor írta:Jövő héten indul a Forma 1 szezon, F1 fantasyhoz kinek lenne kedve? :)
Tavaly is felvetettem, de akkor nagyon last minute, és úgy nem lett belőle igazán semmi, mert csak 3-an csináltunk csapatot alapból.
Azt, hogy milyen oldalon meg el lehet dönteni, ha van már érdeklődés. Ahol tavaly csináltunk (http://f1dreamteam.sportal.com.au/" target="_blank), ott még nincs frissítve idénre, nem tudom, hogy lesz-e egyáltalán. Az jó volt, mert teljesítmény függvényében változtak az árak (mondjuk gondolom ezt azért az összesnél így van), lehetett kapitányt választani dupla pontért, illetve a 4 versenyző, 4 autó elosztás is jó szerintem. Hibája az volt, hogy csak másnap délelőtt lettek update-elve az eredmények. Szóval lehet ajánlani oldalt, csak amiket én néztem vagy gagyin néznek ki (ami nem egetverő probléma, csak na) vagy fizetős volt.
Na de először is ki lenne benne? :)
Ha gondolod nekem szólhatsz, szívesen kipróbálnám. :mrgreen:
Válasz küldése