Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel nagyon egyetértek. ha mindkét pali 100%on van akkor bőven kijön a különbség Messi javára és nem azért, mert a média tolja, még csak nem is azért, mert adott esetben (többnyire mindig) több gólt lő. Hanem azért, mert egyszerűen jobb futballista. Ez egy tény számomra.corol írta:Magam is bíráltam Messit, elsősorban a mentalitása miatt. Na az utóbbi meccseken kezd emlékeztetni már-már az igazi Messire, akitől CR7 olyan távol van játéktudásban mint........na olyan távol.
CR nagyon jó fizikálisan, általában a hozáállása is példás, de ha játszani kell a focit, nem csak bumm bele, na akkor kijön a nem lényegtelen különbség.
Hugo Sanchez bajnoki góljait is kihúzhatjuk. Ha jól tudom már csak Zarra van előtte a ligában.Deus írta:Milyen rekordok vannak még hátra, pls?![]()
Barcaman1993 írta:Ma pedig ismét megdöntheti Di Stefano 18-as gólrekordját a Klasszikusok történetében. Ideje lenne, pár meccse űzi már ezt a rekordot. Jelenleg ő is 18-nál tart.
Tavalyi madridi Clássicon akcióból vette be a kaput.Lionel85 írta: Nem is tudom mikor lőtt gólt El Clásicón, de úgy, hogy akcióból. Szerintem nem ma volt... Jó lenne ezt feledtetni és bevágni egyet (kettőt), mert most jó formában van.
Nem is tudom mikor lőtt gólt El Clásicón, de úgy, hogy akcióból. Szerintem nem ma volt... Jó lenne ezt feledtetni és bevágni egyet (kettőt), mert most jó formában van.Barcaman1993 írta:Most találtam ezt a statisztikát:
Since the start of the 2008/2009 season, Lionel Messi has scored 302 goals in his 302 games for Barcelona #fcblive [via @messistats]
A számok önmagukért beszélnek. A gólok minősége meg... Nem tudom, hogy lesz-e még hozzá hasonló ember ebben a csapatban.
Ma pedig ismét megdöntheti Di Stefano 18-as gólrekordját a Klasszikusok történetében. Ideje lenne, pár meccse űzi már ezt a rekordot. Jelenleg ő is 18-nál tart.
Infographic: Messi is 1 goal away from equalling Hugo Sanchez as foreigner with most goals the Liga pic.twitter.com/HBjgs4SW1Q [via #messistats]
Illetve 1 gólra van Hugo Sanchez bajnokságban szerzett góljaitól.
Kihagytad, hogy Pepe lesz az új KHGareth Tello írta:Elvileg már tárgyalnak is egy Messi-Ronaldo cseréről, egy az egyben, plusz odaadjuk nekik Iniestát ingyen, kölcsönadjuk nekik Busquets drámaoktatóját, ők pedig cserébe egy évre elküldik hozzánk Illarramendi talpszőrét talizmánnak.Boixos1981 írta:Mondjátok, hogy ez nem komoly:
http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b" target="_blank ... oz-lokheti
Elvileg már tárgyalnak is egy Messi-Ronaldo cseréről, egy az egyben, plusz odaadjuk nekik Iniestát ingyen, kölcsönadjuk nekik Busquets drámaoktatóját, ők pedig cserébe egy évre elküldik hozzánk Illarramendi talpszőrét talizmánnak.Boixos1981 írta:Mondjátok, hogy ez nem komoly:
http://www.foci-live.hu/kulfoldi-foci-b" target="_blank ... oz-lokheti