zola8787 írta:7ed osztályban 4dik lettem és most kapom a hírt, hogy feljutottam a 6od osztályba, ahol olyanok ellen játszok majd, akik 2003!!! meg 2006ban kezdték a játékot (én meg 3 hónapja). Hát a Hattrick kb bekaphatja a ....
Nem lehet valahogy szólni, hogy mi a francért tettek fel egyet? Lényegében 1 pontom se lesz a teljes szezon alatt, így meg a következő szezont 0 szurkolóval kezdhetem, hát ez remek... Lehet ennyi is volt, ez szerintem egyáltalán nem fair.
annó én is így jutottam fel, mondjuk én akkora már letudtam ha minden igaz 3 teljes szezont meg amelyikben átvettem. Meg én 3. helyezettként kaptam extra indulási jogot, készültem a VI.-ra, végig vezettem a tabellát de a végére lecsúsztam a feljutásról. Már el is terveztem hova igazolok új játékosokat és végül sikerült is bent maradnom akkor VI.-ban és fokozatosan értem el jobb helyezéseket. Tudom ezzel sokat nem segítettem, de ebben a játékban bármi lehet.
És ha 4. helyezettként feljebb soroltak akkor könnyen megeshet, hogy a csoportodban is van olyan akit esetleg 3. helyről soroltak fel, de a két feljutó ellen is lehet jó eredményeket, pontokat elcsípni. A Régi bajnoki tabellát megnézve megtudhatod hány új csapat van a csoportban ( adott esetben [ha a bajnok feljutott] az első és az utolsó 2 mindenképp ).
Ha meg mégsem sikerülne bent maradni akkor se szomorkodj, mert tanuló évnek is használható és akkor úgy építed fel a legközelebbi VI.-ra a csapatodat. De ez csak az én szerény személyes véleményem

Én is most tudtam le az első szezonomat az V.-ben tartottam tőle, hogy gyors jövés-menés lesz, de végül sikerült kiharcolnom a 6. helyet amivel osztályozót értem el és azon diadalmaskodva bent maradtam. Több gólt kaptam mind az egyenes ágon kiesettek, de 3 hazai győzelem és összesen 11 vereséggel sikerült elérnem, amihez mondjuk kellett az, hogy a két kiesett még rosszabb legyen, de két olyan esett ki aki az előző szezonban 2.(!) és 4(!) lett, szóval sima bent maradók voltak, most meg szinte csont nélkül hullott ki mindkettő. Szóval amint említettem ebben a játékban minden lehet

És lehet olyan forgatókönyv is, hogy lesz 2 botcsapat és akkor a bent maradás simán meglehet. Sok Sikert a szezonra!