Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hozzájuk sosem fog felérni.csababarca írta:Alvesről sem lehetett tudni,hogy jó összjátékban,meg a kispasszos dolgot érzi. Sevilában csak futott meg lőtt jóformán. Lehet Walker is belerázódna...Gareth Tello írta:Walkert mondjuk én nem hoznám, pár oldallal ezelőtt leírtam, miért, nem illene bele a csapatba.Vertonghen viszont tényleg nagy erősítés lenne, és igen, veb, Bentaleb az új Busquets, hoznám őt is, "kár", hogy itt van Samper.
![]()
Ez a Samper van olyan jó,mint Depay és Masi?
Alvesről sem lehetett tudni,hogy jó összjátékban,meg a kispasszos dolgot érzi. Sevilában csak futott meg lőtt jóformán. Lehet Walker is belerázódna...Gareth Tello írta:Walkert mondjuk én nem hoznám, pár oldallal ezelőtt leírtam, miért, nem illene bele a csapatba.Vertonghen viszont tényleg nagy erősítés lenne, és igen, veb, Bentaleb az új Busquets, hoznám őt is, "kár", hogy itt van Samper.
Mondjuk Vertonghen jöhetne simán, illene ide,de Walkert is hoznám szó nélkülmessideco írta:Lloris, Walker, Vertonghen, Dembele meg Eriksen talán elég is lenne
sztem bentalebre gondolthank1ee írta:Soldado előre?Gareth Tello írta: Vannak mások is, akiket szívesen hoznék
Soldado előre?Gareth Tello írta: Vannak mások is, akiket szívesen hoznék
Amúgy hoznám Eriksent is, ha már itt tartunk, tökéletes Xavi-utód lenne.MichaaBee írta:GT, Te most belátván, hogy a Tottenhamnél úgyse lesz eredmény, kapkodnád szét a csapatot és mentve menthetőt hoznád a kedvenceket Barcelonába?Újabban felerősödött a Vertonghen kampány is, most Sandro...
GT, Te most belátván, hogy a Tottenhamnél úgyse lesz eredmény, kapkodnád szét a csapatot és mentve menthetőt hoznád a kedvenceket Barcelonába?Gareth Tello írta:Egyébként, lehet, hogy hülyeségnek hangzik (és lehet, hogy ténylegesen az is), de ha esetleg Song távozna, akkor bepróbálkozhatnánk Sandrónál.
Busquets mögé tökéletes lenne, és középhátvédként is bevethető, szóval lehetne belőle egy Mascherano 2.0.
Viccet félretéve, tényleg kiváló játékos a brazil, csak nem tudom, bevállalná-e a rendszeres padozást.
Reusnak maximum akkor lenne értelme, ha Alexis vagy Pedro menne, de nem létszükséglet, inkább a védelmet kellene megoldani. A góllövéssel nincs igazán gond, még Messi hiányában sem, ezt láttuk. Dongout nem lenne értelme felhozni (főleg ha jön Deulofeu). Nagyon fiatal, érnie kell, ráadásul engem a B-ben sem kápráztat el. Akkor már inkább várjunk vagy 1,5-2 évet és hozzuk fel Adamat.Cooltiszo írta:Hát Reus-t én is kicsit pazárlásnak érezném. Jövőre bőven elegendőnek tűnik a Messi, Neymar, Sanchez, Pedro, Deulofeu és Dongou.
A védelembe egyértelműen kell valaki és kapus is kell (gondolom Ter Stegen már le van zongorázva a háttérben). Ezen kívül fontos posztnak érzem még a középpályát. Xavi kifelé van, nagy kérdés hogy helyette kit képzelnek el a jövőben. Az Ini Fabregas kettős jó lesz, de mögöttük nincs igazi mélység. Sergi Roberto nem kezdő szint és jó eséllyel nem is lesz az, Rafinha-t én nagyon bírom, de kérdéses h mennyire lenne itt meg a posztja, Dennis Suarez talán még fiatal és nem tudom hogy tolja B-ben egyáltalán. Ide egy esetleges Gündogan húzás ellen sok rossz szavunk nem lehetne, de ha megpróbálják még Xavi mellett egy fiatallal akkor nagyon remélem hogy Rafinha fog kapni jövőre rengeteg lehetőséget, mert akkor jövőre van az utolsó év hogy kdierüljön hogy kell-e Xavi helyére hozni minőségi embert vaskos pénzért, vagy felnő a kis Alcantara.
visca el barca írta:
arabék hogy hogy nem vették akkor meg?
arabék hogy hogy nem vették akkor meg?csababarca írta:http://dortmundfanatics.hu/cikk/3849/a-" target="_blank ... rlasi-aratvisca el barca írta:aha. 50, minimum.Leon írta:Reus-nak 2017-ig van szerződése a Dortmunddal és jelenleg 35 millió a piaci értéke.
Tehát akkor 35+5-ért hozható kb.
nem ismerem az oldalt,de van kivásárlási ára, és nem gondolom,hogy több mint Götzének volt (37M körül), szóval 50 semmiképp.
http://dortmundfanatics.hu/cikk/3849/a- ... rlasi-arat" target="_blankvisca el barca írta:aha. 50, minimum.Leon írta:Reus-nak 2017-ig van szerződése a Dortmunddal és jelenleg 35 millió a piaci értéke.
Tehát akkor 35+5-ért hozható kb.