Ha legalább 1 félidőt a pályán tölt, akkor tuti hogy gólt fog lőni. Csak az a kár, hogy nem láthatom

Aláírt szerződése van a Helsinborgal,úgyhogy biztos ,hogy elmegy!raven írta:Mindensetre most hogy már niztos hogy elmegy nekem úgy tűnik mint ha Rikard többet játszatná mint eddig. Ennek pedig csak örlüni tudok
Itt nem ez a kérdés... Romario meg nagyobb csapatokban játszott... Végülis brazil, míg Henke svéd... Neki nehezebb volt.Zsolti írta:Azért Romario egy kicsit nagyobb játékos volt,mint Larsson!redlions írta:Újabban a csapat gólfelelőse. Emlékszem, mikor azt mondta itt egy csomó ember, hogy öreg, már túl van a csúcson. Gyerekek! Egy csatárt soha nem lehet lebecsülni!!! Ha akar, akkor 38 évesen is vágja majd a gólokat! Lásd Romario - a sokszor lerágott csont...
Azért Romario egy kicsit nagyobb játékos volt,mint Larsson!redlions írta:Újabban a csapat gólfelelőse. Emlékszem, mikor azt mondta itt egy csomó ember, hogy öreg, már túl van a csúcson. Gyerekek! Egy csatárt soha nem lehet lebecsülni!!! Ha akar, akkor 38 évesen is vágja majd a gólokat! Lásd Romario - a sokszor lerágott csont...
ezzel meg az van hogy eto is középre kell bár tud szélen zsugázniraven írta:Más az álláspopntod de ez nem baj. Én elfogult vagyok vele szemben. A többet játszatásnál pedig arra gondoltam, hogy többször lehetett volna kezdő Giuly helyett amikor még Messi túl fiatal volt. Szerintem az is jó taktika lett volna.
2007be 36Zsolti írta:még csak 35 lesz jövőre!![]()
![]()
Bajnokin 6-nál ,Bl-ben nem tudom.Különben kicsit bánom,hogy elmegy,csak az vigasztal,hogy jön (valószínüleg) Henry!Ennyi tapasztalattal nem lehet könnyü elfogadni,hogy csere(csak),és becserélése után álltalában rug egy gólt!fcb1 írta:Larson sok gólt szerez mostanában tudja vki hogy hány gólnál tart?