2014.04.10. 10:36:26
Zozzy jól összefoglaltad,részben egyetértek,részben nem.
Idejött nyáron, szerintem június közepén érkezett,de nem emlékszem pontosan.Másfél hónapja volt,hogy kihisztizzen a vezetőségnél egy igazolást a védelembe, mert ha mi látjuk két éve,hogy gyenge a hátsó alakzat,akkor neki is látni kell. (most az,hogy itt néhányan top3as védőnek nevezik Mascheranot,azt hagyjuk.)
Nyáron idejött,gondolom örült mint majom a farkának, mert kinevezték a semmiből a csapat élére, és ezzel elégedett lett. Egy szóval soha nem beszélt a problémákról, hogy min akar változtatni, látja e,hogy ezer sebből vérzik a keret, semmit. Csak,hogy milyen jó itt lenni,ment a maszlag. Persze lehet a háttérben verte az asztalt Sanyinál,hogy kéne ember, de ezt kétlem.
Én ebben látom a hibáját, hogy nem karakán, tényleg örül,hogy itt van, de ennyi.
Az,hogy a keret alkalmatlan az a vezetőség hibája, de az edző is tevékeny szerepet játszik benne. Ideális esetben az edző ad le neveket a vezetőségnek,hogy kikre,hova lenne szüksége. Nem tudom elképzelni,hogy rakott le neveket az asztalra Tata,hogy XY-ra égető szükségünk van, majd Rosell elhajtotta. Bár már ezt is kinézem belőle, de csak nem.
Ez a keret tényleg alkalmatlan sok mindenre, a középpályánk súlytalan lett, ezt próbálta kompenzálni azzal,hogy Fabregast játszatja 4.ként ott, de így meg elől lettünk impotensek, a kp meg alig javult,mivel sebesség és erő egyik emberünkben sincs.
Én ezért kardoskodtam már 2-3 éve,hogy hozzunk védőket, hozzunk kp-ra egy ütköző embert, aki ha passzolnia kell sem ügyetlen (Gündogan, Verratti,stb,,,), meg hozzunk előre is minimum egy embert. Ez 2 nyár alatt megoldható lett volna okosan, költség is eloszlana,4 embert jelent,plusz kapus. Már frissülne a keret.
Center is jó ötlet,erre télen is simán lett volna lehetőség, hozni valami 9est, megnyitva lehetőségeket...de ez sem történt meg,pedig elvben akkor még igazolhattunk volna.
Na mindegy, nyáron nem tudom mi lesz, ha marad a fifa bünti,akkor jövőre is hasonló,vagy rosszabb szezon várható,sajnos. Ha nem,és igazolhatunk,akkor kíváncsian várom,hogyan erősítünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."