Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor is összecsináltuk magunkat amikor ott volt Piqué, ettől függetlenül nagyon sebezhető lesz ez a "védelem". De Piqué-vel nyugodtabban ülnék le megnézni a meccsen, a legutóbbi Classicón is ő mentett a gólvanalról Benzema helyzeténél.MessiCesc írta:Összecsinálhatjuk majd magunkat ha ívelt labdákra kerül a sor, egy Alves - Adriano - Masche- Alba védelemmel....
nem kell annyira visszamenni időben, mikor mindkettőt mi nyertük, akkor asszem', hogy a kupa vesztessel szuperkupáztunk.mekkora írta:Sziasztok
Mi történne akkor , ha ugyanaz a csapat nyerné meg a spanyol kupát és a ligát ? Hogy lenne a szuperkupa döntő ?
Ilyen adatokat találtam visszamenőleg
Van/lehet valóságalapja amit LG feszegetett.visca el barca írta:
![]()
igen, lényegében én is ebben reménykedem, hogy trofea nélkül maradnak és akkor a nyári, egy szezont futott sztárok megvételével ismét mennek majd a 10.-ért mint minden évben
ezt aztán le kellett írnod tényleg.....shutterisland írta: azért tedd még hozzá, hogy az idén stabil, magabiztos valdes helyett egy olyan pinto lesz, akin bármikor elmehet a meccs.
persze ez vv sérülésétől független, mert a kupa amúgy is pinto terepe, de konkrétan a cserekapussal és nagy eséllyel "vészközéphátvéddel" fogunk kimenni.
Persze, hogy mindenkiről lehet. De sajnos kis kedvencünk esetében az utóbbi időben nem is kell nagyon keresni az ehhez hasonló alkalmakat a mérkőzéseken sem. Valami miatt láthatóan abszolút közönyös, nem nagyon érdekli, hogy mi történik a környezetében. nagyon befelé fordulónak látom, felveszi a pókerarcot. Nézem a csapat utazásáról készült videókat, régebben voltak huncut kikacsintásai, félmosolyok a rajongók felé. Most fa arccal, a semmibe révedbe - általában egyedül - megy. A mérkőzéseken is nagyon ritka az érzelem megnyilvánulás részéről. Talán emlékeztek még, mikor a második aranylabdája után a kamerának bemutatta az 1-2-3-at. Na ezt a fajta Messi-t szeretném viszontlátni, de erre alig van remény. Azért jó lenne a kamu nyilatkozatokon kívül igazából tudni, hogy mi történt Vele. Edző és játékos is csak azt bizonygatja, hogy nincs semmi baj Messivel.MyShadow írta:Bárkiről össze lehet vágni ilyen videót:)Leon írta:Íme Messi tegnapi edzésen való hozzáállása a a döntőhöz:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=900g29HEW4M" target="_blank
CR gondolom ha játszana akkor meg végig sprintelte volna az egész tréninget!
Minden esetre őt még nagyon láttam így "edzeni"
LG írta:Nem lenne rossz. Nagy bánatukban meg buknának a következő bajnokin is, és egy hét alatt két trófeától máris búcsúznának. A BL-ben meg amúgy is megcsapkodják őket Guardioláék, ezért szezon végén elküldik Ancelottit, nyáron hoznak új edzőt, elköltenek 200 millió eurót, és elkezdik építeni az új csapatot.visca el barca írta:a bajnoki előtt ugyanígy nyafogott mindenki, aztán láttuk mi lett a vége.
adja Isten, hogy egy, a 97. percben befújt kamu büntetővel nyerjünk
Nem lenne rossz. Nagy bánatukban meg buknának a következő bajnokin is, és egy hét alatt két trófeától máris búcsúznának. A BL-ben meg amúgy is megcsapkodják őket Guardioláék, ezért szezon végén elküldik Ancelottit, nyáron hoznak új edzőt, elköltenek 200 millió eurót, és elkezdik építeni az új csapatot.visca el barca írta:a bajnoki előtt ugyanígy nyafogott mindenki, aztán láttuk mi lett a vége.
azért tedd még hozzá, hogy az idén stabil, magabiztos valdes helyett egy olyan pinto lesz, akin bármikor elmehet a meccs.hát jó nektek, hogy így álltok hozzá, én meg pont fordítva... nálatok Piqué hiányzik tutira, Puyolra sajnos istenigazából az egész szezonban alig lehetett számítani... meg Bartra sem biztos, hogy játszhat.... ezt akárhogy osztom szorzom a kezdőből 1 poszt hiányzás, mert Mascherano kezdő volt a legtöbb esetben, ő játszott a legtöbbet idén a Barca védelméből... és lehet, hogy Bartra vagy Puyol tud játszani és akkor gyakorlatilag 1 Piqué fog hiányozni a csapatból és kész, ez azért nem akkora érvágás, mint a Realnál egy CR, Marcelo duó hiánya meg Jeséé, aki tuti beállt volna, ha úgy alakultak volna a dolgok....
Gyakorlatilag az egész játékunk alappillére CR és ez hatalmas érvágás, de majd kiderül mi lesz... de itt meg úgy írtok amúgy, mintha nálatok hiányozna a félkezdő, közben meg szó sincs erről...
Bárkiről össze lehet vágni ilyen videót:)Leon írta:Íme Messi tegnapi edzésen való hozzáállása a a döntőhöz:![]()
http://www.youtube.com/watch?v=900g29HEW4M" target="_blank
CR gondolom ha játszana akkor meg végig sprintelte volna az egész tréninget!
Minden esetre őt még nagyon láttam így "edzeni"
Ennyi.visca el barca írta:a bajnoki előtt ugyanígy nyafogott mindenki, aztán láttuk mi lett a vége.
hát jó nektek, hogy így álltok hozzá, én meg pont fordítva... nálatok Piqué hiányzik tutira, Puyolra sajnos istenigazából az egész szezonban alig lehetett számítani... meg Bartra sem biztos, hogy játszhat.... ezt akárhogy osztom szorzom a kezdőből 1 poszt hiányzás, mert Mascherano kezdő volt a legtöbb esetben, ő játszott a legtöbbet idén a Barca védelméből... és lehet, hogy Bartra vagy Puyol tud játszani és akkor gyakorlatilag 1 Piqué fog hiányozni a csapatból és kész, ez azért nem akkora érvágás, mint a Realnál egy CR, Marcelo duó hiánya meg Jeséé, aki tuti beállt volna, ha úgy alakultak volna a dolgok....Deus írta:Léfe írta:Ha nem játszik kikaphatunk LG?![]()
![]()
Ha tipmixelnék, akkor tök lazán a realra fogadnék... Most egyszerűen nincs megfelelő formában a Barca, plusz a mentális állapotunk sem a megfelelő...
Osztom a véleményedet. A mixen is lehet ma sok mindenre fogadni a meccsel kapcsolatosan, én semmit nem tudtam ebből biztosan kiválasztani, nemhogy a győztest megtippelni.mess2009 írta:eddig sem volt könnyű a Barca meccseket tippelni, de mostanra szerintem lehetetlen.az összes körülményt figyelembe véve biztos Real győzelem a papírforma (nálam). a védelmünk valóban kivérezve, a csapat morálja a béka segge alatt, a klub -most éppen - kevesebb mint egy klub...! még motivációnak sem igazi a Királykupa, szóval semmi jót nem várok. persze azért......az ördög nem alszik ugye?!