Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na azért nemkéne nagyon elfajulni.... Direkt így írom/írtam eddig is. És nem is fogom másképpen sem más topicban sem. Eddig sem moderált ki senki sem ilyenért.redlions írta:Arra szerintem tökéletes a HOVÁ TŰNT DAMON HILL?!? - dühöngő:) topic!Charlie írta: De ha abban a topikban csak kriszkrakszosan káromkodunk akkor is törlöd?
C.
Arra szerintem tökéletes a HOVÁ TŰNT DAMON HILL?!? - dühöngő:) topic!Charlie írta: De ha abban a topikban csak kriszkrakszosan káromkodunk akkor is törlöd?
C.
Nem akartam nyitni káromkodós topicot.Távol áll tőllem a trágár beszéd értem?redlions írta:Nem egyértelműen! Itt picit elnézőbb vagyok, leszek. Már a topic címadoja miatt is. De, ha ilyen topicot nyitsz (káromkodóst), akkor törlöm!Zsolti írta:Á már értem kódolvaszabad csak káromkodni,vagy nyitni kell egy topicot,ahova káromkodni lehet.redlions írta:A b... betűs szót itt eltűröm, de ne csináljunk másutt belőle rendszert! Nem illik a fórumra!Ha káromkodni akartok, akkor ne nyílt legyen, hanem kriszkrakszos! például: b@&#
De ha abban a topikban csak kriszkrakszosan káromkodunk akkor is törlöd?redlions írta:Nem egyértelműen! Itt picit elnézőbb vagyok, leszek. Már a topic címadoja miatt is. De, ha ilyen topicot nyitsz (káromkodóst), akkor törlöm!Zsolti írta:Á már értem kódolvaszabad csak káromkodni,vagy nyitni kell egy topicot,ahova káromkodni lehet.redlions írta:A b... betűs szót itt eltűröm, de ne csináljunk másutt belőle rendszert! Nem illik a fórumra!Ha káromkodni akartok, akkor ne nyílt legyen, hanem kriszkrakszos! például: b@&#
Nem egyértelműen! Itt picit elnézőbb vagyok, leszek. Már a topic címadoja miatt is. De, ha ilyen topicot nyitsz (káromkodóst), akkor törlöm!Zsolti írta:Á már értem kódolvaszabad csak káromkodni,vagy nyitni kell egy topicot,ahova káromkodni lehet.redlions írta:A b... betűs szót itt eltűröm, de ne csináljunk másutt belőle rendszert! Nem illik a fórumra!Ha káromkodni akartok, akkor ne nyílt legyen, hanem kriszkrakszos! például: b@&#
Á már értem kódolvaszabad csak káromkodni,vagy nyitni kell egy topicot,ahova káromkodni lehet.redlions írta:A b... betűs szót itt eltűröm, de ne csináljunk másutt belőle rendszert! Nem illik a fórumra!Ha káromkodni akartok, akkor ne nyílt legyen, hanem kriszkrakszos! például: b@&#
Fölöttéb különös,de semmi pánik emberek aggodalomra semmi ok.Charlie írta:Hol elmegy hol visszajön...érdekes mostanában a szerverjük.Enrique írta:Néha sajnos...Zsolti írta:Na ja.Bazz neked nem szokott olyan lenni hogy tőtöd,oszt a felinél leáll.De jó lenne ha már nem b@$zäkodna a szerverük..
C.
Hol elmegy hol visszajön...érdekes mostanában a szerverjük.Enrique írta:Néha sajnos...Zsolti írta:Na ja.Bazz neked nem szokott olyan lenni hogy tőtöd,oszt a felinél leáll.Enrique írta: Asszem veszek 2 üres DVDt aztán kiirom az összes részt...
De persze előtte még le kéne tölteni a 7. 8. at.De jó lenne ha már nem b@$zäkodna a szerverük..
Néha sajnos...Zsolti írta:Na ja.Bazz neked nem szokott olyan lenni hogy tőtöd,oszt a felinél leáll.Enrique írta:Asszem veszek 2 üres DVDt aztán kiirom az összes részt...Zsolti írta:Ezzzazzz ismét műkszik a szerver.
De persze előtte még le kéne tölteni a 7. 8. at.
Na ja.Bazz neked nem szokott olyan lenni hogy tőtöd,oszt a felinél leáll.Enrique írta:Asszem veszek 2 üres DVDt aztán kiirom az összes részt...Zsolti írta:Ezzzazzz ismét műkszik a szerver.
De persze előtte még le kéne tölteni a 7. 8. at.
Alap,énis.Enrique írta:Írták h szarakodik a szerverük. Crashel állandóan...Zsolti írta:Nekem tegnap volt,ma meg nincs,meg múlthéten egyálalán nem volt,de majd csak lesz valamikor.Charlie írta: Velem is ez van,lehet hogy frissítik.....Már azt is hittem hogy megxűnt,de nem hál istennek!
C.Reméljük megoldódik mert le akarom tölteni az új részeket is!!
Írták h szarakodik a szerverük. Crashel állandóan...Zsolti írta:Nekem tegnap volt,ma meg nincs,meg múlthéten egyálalán nem volt,de majd csak lesz valamikor.Charlie írta:Velem is ez van,lehet hogy frissítik.....Már azt is hittem hogy megxűnt,de nem hál istennek!Zsolti írta:Miért van az hogy nekem ez az oldal egy csomószor nem jön be?
C.
Nekem tegnap volt,ma meg nincs,meg múlthéten egyálalán nem volt,de majd csak lesz valamikor.Charlie írta:Velem is ez van,lehet hogy frissítik.....Már azt is hittem hogy megxűnt,de nem hál istennek!Zsolti írta:Miért van az hogy nekem ez az oldal egy csomószor nem jön be?Enrique írta: http://www.sp.hacklife.hu
C.
Okészsoké!Badi írta:Nincs időm minden topicot átolvasni, dehe így volt bocs visszavontamEnrique írta:Kábé már 4x....redlions írta: Talán, ha olvasnád a topicot, akkor látnád, hogy már korábban belinkelte!
Ó enrique köcce szépen,ezzel is életet mentettélBadi írta:Nincs időm minden topicot átolvasni, dehe így volt bocs visszavontamEnrique írta:Kábé már 4x....redlions írta: Talán, ha olvasnád a topicot, akkor látnád, hogy már korábban belinkelte!
Nincs időm minden topicot átolvasni, dehe így volt bocs visszavontamEnrique írta:Kábé már 4x....redlions írta:Talán, ha olvasnád a topicot, akkor látnád, hogy már korábban belinkelte!Badi írta:király! ezt eddig miért nem linkelted be?:)
Kábé már 4x....redlions írta:Talán, ha olvasnád a topicot, akkor látnád, hogy már korábban belinkelte!Badi írta:király! ezt eddig miért nem linkelted be?:)Enrique írta: http://www.sp.hacklife.hu
Talán, ha olvasnád a topicot, akkor látnád, hogy már korábban belinkelte!Badi írta:király! ezt eddig miért nem linkelted be?:)
király! ezt eddig miért nem linkelted be?:)