Profi focisták, ez a dolguk. Az Atleticonak is szeretnének visszavágni, és egy harmadik hely elég csúfos lenne, nem hiszem,, hogy bárki is örülne neki.Leon írta:A Realnak még 2 meccse van,nekünk egy,majd ha lemegy akkor érdemes kombinálni.
Nem kell egyébként bundának lenni ahhoz,hogy a játékosok ha úgy adódik (Real megy a szünetben az Espnanyol ellen 2-3 góllal) visszább vegyenek a tempóból.
Most őszintén:tegyük fel,hogy Barca játékosként ott vagy az öltözőben és szünetben azt hallod,hogy a Real (a legősibb rivális) vezet 2-3 góllal az Espanyol ellen, te kihajtanád a beled azért,hogy megverd az Atletikót azért,hogy a Real Madrdid bajnok legyen?Ne röhögtessetek már....
Nem mellesleg annyi becsület van bennük, hogy győzelemre játszanak, legalábbis remélem. Inkább legyen bajnok a Real, minthogy azt lássam, hogy a kedvenc csapatom játékosai látványosan lődörögjenek a pályán, főleg úgy hogy a klub egyik legnagyobb ikonját búcsúztatják.
Mindent összevetve igen én elhiszem, hogy a másik meccstől függetlenül fognak játszani. Mondjuk addig még van 4 meccs, ami sok mindent befolyásolhat.
Én inkább a Valladolidban hiszek mint a Celtaban vagy az Espanolban. Az előbbinek nagyon teperni kell, hogy kijöjjön a kiesőzónából, nekik élethalálharc, a Celtanak már annyira nem az Espanol ritka sz...r formában van, ráadásul idegenben játszanak.
Ha a Zorrillaban simáznak, a többit már szerintem simán behúzzák.