Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.06. 20:39:13

Leon írta:A Realnak még 2 meccse van,nekünk egy,majd ha lemegy akkor érdemes kombinálni.
Nem kell egyébként bundának lenni ahhoz,hogy a játékosok ha úgy adódik (Real megy a szünetben az Espnanyol ellen 2-3 góllal) visszább vegyenek a tempóból.
Most őszintén:tegyük fel,hogy Barca játékosként ott vagy az öltözőben és szünetben azt hallod,hogy a Real (a legősibb rivális) vezet 2-3 góllal az Espanyol ellen, te kihajtanád a beled azért,hogy megverd az Atletikót azért,hogy a Real Madrdid bajnok legyen?Ne röhögtessetek már.... :lol:
Profi focisták, ez a dolguk. Az Atleticonak is szeretnének visszavágni, és egy harmadik hely elég csúfos lenne, nem hiszem,, hogy bárki is örülne neki.
Nem mellesleg annyi becsület van bennük, hogy győzelemre játszanak, legalábbis remélem. Inkább legyen bajnok a Real, minthogy azt lássam, hogy a kedvenc csapatom játékosai látványosan lődörögjenek a pályán, főleg úgy hogy a klub egyik legnagyobb ikonját búcsúztatják.

Mindent összevetve igen én elhiszem, hogy a másik meccstől függetlenül fognak játszani. Mondjuk addig még van 4 meccs, ami sok mindent befolyásolhat.
Én inkább a Valladolidban hiszek mint a Celtaban vagy az Espanolban. Az előbbinek nagyon teperni kell, hogy kijöjjön a kiesőzónából, nekik élethalálharc, a Celtanak már annyira nem az Espanol ritka sz...r formában van, ráadásul idegenben játszanak.

Ha a Zorrillaban simáznak, a többit már szerintem simán behúzzák.
Forca Barca!!!!
Leon
Director del Fútbol

2014.05.06. 19:16:41

A Realnak még 2 meccse van,nekünk egy,majd ha lemegy akkor érdemes kombinálni.
Nem kell egyébként bundának lenni ahhoz,hogy a játékosok ha úgy adódik (Real megy a szünetben az Espnanyol ellen 2-3 góllal) visszább vegyenek a tempóból.
Most őszintén:tegyük fel,hogy Barca játékosként ott vagy az öltözőben és szünetben azt hallod,hogy a Real (a legősibb rivális) vezet 2-3 góllal az Espanyol ellen, te kihajtanád a beled azért,hogy megverd az Atletikót azért,hogy a Real Madrdid bajnok legyen?Ne röhögtessetek már.... :lol:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.05.06. 17:21:30

Csak nem gondoljátok komolyan, hogy az úgy megy, hogy ha meccs közben ezt halljuk, akkor így, ha meg azt, akkor úgy? 20 ember beavatva? Ha valaki ilyen pancser lenne, utána egy valaki köp és a csapatot kitiltják az első osztályból.
Petr
Entrenador del Barça

2014.05.06. 17:06:42

gg86 írta:
diagonal írta: Én azt tudom elképzelni hogy első félidőt meghajtjuk, aztán ha a másik pályáról közben olyan hír van hogy a Real 3-0-ra vezet, na akkor elképzelhető hogy leadjuk az Atleticónak.
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a Realnak muszáj 1 gólos előnyön tartani a meccsét (persze ha ők vezetnek), hiszen így nyitva hagyja nekünk is a kaput - egy gólt találhat az espanyol is. Ellenkező esetben - ahogy írtad is - könnyen leadhatjuk a meccsünket a Real kárára.

Ezek a találgatások, összeesküvés-elméletek nevetségesek, már elnézést.
A csapat úgy fog játszani, ahogy tud formától és lelkiállapottól függően. Sokkal profibbak annál, hogy így álljanak egy meccshez. Ha így állnának hozzá akkor nem tudnék nekik szurkolni, az gusztustalan lenne.
Mélységesen csalódom minden szurkolóban, aki szerint ez a cselekedet normális lenne profi sportolóktól.
gg86
Jugador d'estrella

2014.05.06. 16:59:51

diagonal írta: Én azt tudom elképzelni hogy első félidőt meghajtjuk, aztán ha a másik pályáról közben olyan hír van hogy a Real 3-0-ra vezet, na akkor elképzelhető hogy leadjuk az Atleticónak.
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a Realnak muszáj 1 gólos előnyön tartani a meccsét (persze ha ők vezetnek), hiszen így nyitva hagyja nekünk is a kaput - egy gólt találhat az espanyol is. Ellenkező esetben - ahogy írtad is - könnyen leadhatjuk a meccsünket a Real kárára.
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.06. 16:52:54

Ez most kicsit 22-es csapdája. Ha leadjuk a meccset az Atma-nak megyünk a harmadik helyre, ha nyerünk valószínűleg a Realt küldjük a Cibelesre ünnepelni. Azért az érdekes, hogy az utolsó fordulóban mindkét csapat lehet első és utolsó is. Ha a Real botlik addig akkor mindháromból.

Katlán öntudat, Real utálat ide vagy oda, azért a becsületnek is számítani kell. Nem örülnék annyira, ha a kedvenc csapatom szándékosan adna le egy meccset, ráadásul a vissza is lehetne vágni a matracosoknak. Hiába kevés az esélye, de a Celta és Valladolid ellen idegenben még a Realnak is benne lehet a pontvesztés.
De az egészről csakis akkor beszélhetünk, ha elverjük az Elchet és az Atma se botlik.

Kicsit szívesebben is várnám Luchot, ha kikaparná nekünk a gesztenyét. :)
Forca Barca!!!!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.06. 14:44:28

herlius írta:Kizártnak tartom, hogy Puyol-tól ilyen "ajándékkal" búcsúzzon a csapat, vagyis hogy bajnoki címet ajándékozzunk a Real-nak. Ez egyszerűen összeegyeztethetetlen a katalán öntudattal és az ő egész pályafutásával. Nem lesz itt semmi gyilkolászás, egy békés döntetlennel mindenki elégedett lesz. Persze nagy kérdés, hogy mi van, ha az utolsó percekben a Real sem vezet majd az Espanol ellen és csak akkor lőnének gólt, ha véletlenül mi is betalálnánk. Igazi kaberébaillő forgatókönyv lenne:))
Szélsőséges esetben akár kabaréba illő jelenetek is lehetnek majd a meccs folyamán ez tény:-) Nagyon zavaros lett ez az egész a végére. Feltételezve hogy az utolsó fordulóig már senki sem botlik ( amire nem tenném a nyakamat ilyen lelki teher mellett ahogy most ez a három csapat pályára lép majd az utolsó előtti fordulóban + Real a Valladolid ellen is ), szóval amennyiben mégsem hibázna már senki akkor az Atletico ellen még ha oda is akarjuk nekik adni a bajnokságot az elején egyszerűen nem tehetjük meg hogy ne teljes lendülettel kezdjünk és ne próbáljunk meg vezetést szerezni.
Most képzeljük azért el a helyzetet, hogy mi tingli-tanglizunk a Nou Campban, "adunk" egy gólpasszt Costának, vezet az Atletico és egyszer csak jön a hír hogy az Espanyol vezetést szerzett a Bernabeuban. Nem valószínű, de mi van ha mégis. Akkor majd hirtelen elkezdünk futni mint a bolond, hogy hátha tudunk fordítani? :-)) Ez nonszensz.
Én azt tudom elképzelni hogy első félidőt meghajtjuk, aztán ha a másik pályáról közben olyan hír van hogy a Real 3-0-ra vezet, na akkor elképzelhető hogy leadjuk az Atleticónak.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.05.06. 12:18:07

miihii írta:
Rivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy semmit sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
A real meg köszöni szépen.
Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek.
Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől :D
Ez már nekem is átfutott az agyamon, h egy ilyen eltöketlenkedett szezon végére, ahol sikeresen kiengedtünk minden szálat a kezünkből, feltesszük a koronát azzal, h azt az egy meccset fogjuk megnyerni, amit rohadtul nem kéne :D

Annyira el van könyvelve itt az a zakó, h tuti győzünk.
Azért nem szabad elfelejteni, h Puyol búcsúmeccse lesz (tuti összedrótozzák még erre), valamint VV-től is ekkor köszönünk el, Barto mondta is, h nem feledkeznek meg róluk. Ráadásul egy nagy derbin, otthon, az utolsó forduló szépségtapaszaként egyáltalán nem tartom kizártnak, h odapirítunk egyet, ami adott esetben az ősi riválisnak jön jól.

Nagy kérdés lesz ez (bár az addigi eredmények még ugye változthatnak a leányzó fekvésén...), de tényleg nem tartom kizártnak, h ez a tragikomikus végkifejlet lesz az évadzárón.
Kizártnak tartom, hogy Puyol-tól ilyen "ajándékkal" búcsúzzon a csapat, vagyis hogy bajnoki címet ajándékozzunk a Real-nak. Ez egyszerűen összeegyeztethetetlen a katalán öntudattal és az ő egész pályafutásával. Nem lesz itt semmi gyilkolászás, egy békés döntetlennel mindenki elégedett lesz. Persze nagy kérdés, hogy mi van, ha az utolsó percekben a Real sem vezet majd az Espanol ellen és csak akkor lőnének gólt, ha véletlenül mi is betalálnánk. Igazi kaberébaillő forgatókönyv lenne:))
miihii
KHAL

2014.05.06. 11:26:16

Rivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy semmit sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek.
Ez már nekem is átfutott az agyamon, h egy ilyen eltöketlenkedett szezon végére, ahol sikeresen kiengedtünk minden szálat a kezünkből, feltesszük a koronát azzal, h azt az egy meccset fogjuk megnyerni, amit rohadtul nem kéne :D

Annyira el van könyvelve itt az a zakó, h tuti győzünk.
Azért nem szabad elfelejteni, h Puyol búcsúmeccse lesz (tuti összedrótozzák még erre), valamint VV-től is ekkor köszönünk el, Barto mondta is, h nem feledkeznek meg róluk. Ráadásul egy nagy derbin, otthon, az utolsó forduló szépségtapaszaként egyáltalán nem tartom kizártnak, h odapirítunk egyet, ami adott esetben az ősi riválisnak jön jól.

Nagy kérdés lesz ez (bár az addigi eredmények még ugye változthatnak a leányzó fekvésén...), de tényleg nem tartom kizártnak, h ez a tragikomikus végkifejlet lesz az évadzárón.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Leon
Director del Fútbol

2014.05.05. 22:58:34

Rivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy sz*rt sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
Csak nehogy kapjunk ellenük egy tizit a 97.percben mert még a végén nyerünk! :mrgreen:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.05. 22:33:53

Rivaldo11 írta:Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek. Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől :D
Az én kedvencem egy olyan forgatókönyv lenne ahol a Real veri a Celtát és a Valladolidot is, de az utolsó fordulóban a Bernabeuban 2-2-őt játszik az Espanyollal mi meg közben 2-1-re verjük az Atleticót :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.05.05. 22:14:00

Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy semmit sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Leon
Director del Fútbol

2014.05.05. 16:56:24

Chino írta:Tudom, hogy nincs ha, és lehet, hogy csak belemagyarázás, de van egy olyan érzésem, ha a Real és az Atma előttünk játszott volna meglett volna az a győzelem. Ha meg lett volna az esély, hogy elsőszámú bajnokaspiránssá lépjünk elő más lett volna a meccs képe.
nem ugyanolyan pályára lépni abban a mentalitásban, hogy szinte biztos elúszott a bajnokság, mint annak tudatában, hogy botlott a két rivális és ismét esély nyílt az aranyra.
Én is így látom/kb ezt írtam. :)
Yokozuna írta:
Leon írta:
visca el barca írta:annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
Az nem jó,akkor hogy szurkolok egyszerre a Barcának és a Real ellen? :mrgreen:
Ráadásul az utolsó fordulóban jó eséllyel mindkettő ellen kell szurkolnod egyszerre.
Tudom! :mrgreen: #-o

L4wandowski

Grácies Messi!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.05.05. 16:11:53

Leon írta:
visca el barca írta:annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
Ráadásul az utolsó fordulóban jó eséllyel mindkettő ellen kell szurkolnod egyszerre.
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.05. 15:55:22

Tudom, hogy nincs ha, és lehet, hogy csak belemagyarázás, de van egy olyan érzésem, ha a Real és az Atma előttünk játszott volna meglett volna az a győzelem. Ha meg lett volna az esély, hogy elsőszámú bajnokaspiránssá lépjünk elő más lett volna a meccs képe.
nem ugyanolyan pályára lépni abban a mentalitásban, hogy szinte biztos elúszott a bajnokság, mint annak tudatában, hogy botlott a két rivális és ismét esély nyílt az aranyra.

Ez mondjuk már vicc kategória, hogy mi szinte ugyanabban a percben veszítünk pontot, mint amikor a Real megment egyet. Amúgy sajnáltam a Valencia-t, mert sokkal többet tettek a győzelemért, mint a Madrid.
Ugyanakkor azt kell mondanom, hogy bárhogy is játszottunk nem biztos, hogy a Getafe-t megillette az 1 pont. Ha úgy játszottak volna, mint mondjuk a Soci vagy a Valladolid, a belüket is kihajtva, hősiesen akkor aláírom, ezért is fáj igazán ez az X.
Forca Barca!!!!
salas9
Entrenador del Barça

2014.05.05. 15:10:29

visca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára
Egy döntetlent jó lenne ha valahogy összekaparnának. Remélem vért isznak szerdán :twisted:
visca el barca írta:én azért nem bízom sem a celtában sem az espanyolban, mert nekik tét nélküli az utolsó két forduló, a valladolidnak meg kaparni kell, mert 6an tolonganak 2 kieső pozícióért.
A Celtában én azért bízok egy kicsit, mert tudjuk ki az edzője, és szerintem tisztában van vele, ha egy bravúros döntetlent elérnének akkor kikaparhatják nekünk a gesztenyét. Luis Enrique nem fogja tálcán adni a madridnak a bajnoki címet... :wink:
Kép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.05.05. 13:05:17

LM10 írta:Rohadtul nem érdemelnénk meg a bajnokságot. Szétesett, kusza csapatunk van.

A Real így, hogy végül x-et elért tegnap ,szerintem ők az esélyesek. Szerintem a 3 meccsüket már behúzzák, magyarul őket nem tudjuk elérni, ergó az Atmának kell nyerni :D
Szerintem mi annyira széthullottunk már, hogy azt is kinézem, hogy sem az Elchét, sem az Atmát nem tudjuk megverni. Meg egy idei Atletico pl jobban megérdemli, mint mi, a Realt azért nem tartanám fair győztesnek, mert sem minket, sem az Atleticót nem verték a ligában.

Szétesettségünk még csak nőni fog a kerengő átigazolási hírek hatására. Ezen a két meccsen egy fikarcnyit se múlik, hogy kit hová hívnak és mennyit fizetnének neki/érte.
Leon
Director del Fútbol

2014.05.05. 12:42:04

L4wandowski

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.05. 12:39:03

annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
gg86 írta:
visca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára
Ilyenkor szokott az lenni, hogy a 10. percben 0-2, a vége meg 0-6... Én a Celtában jobban bízok, hogy pontot rabol a madridtól, csak az a baj, hogy még annál is jobban mint a mi győzelmünkben az Elche ellen... (Az Atletico elleni meccsről nem is beszélve :) )
én azért nem bízom sem a celtában sem az espanyolban, mert nekik tét nélküli az utolsó két forduló, a valladolidnak meg kaparni kell, mert 6an tolonganak 2 kieső pozícióért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2014.05.05. 12:48:04-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.05.05. 12:28:57

Rég volt ilyen izgi a szezon vége,de nekem van egy hülye elméletem :mrgreen: :
Nem lehet az,hogy a Real meg ATMA azért vette (látszólag) ilyen félvállról a tegnapi meccsüket mert látták,hogy a Barca botlott és így kevésbé voltak felpörögve most,hogy az egyik riválisuk "kiszállt" a bajnokságból?
A Realnal meg duplán is örülhettek mert ők látták az ATMA botlását is.
Valamint ha mondjuk szerdán a Real hibázik akkor nem lehet a Barca játékosai látván,hogy kaptak egy utolsó utáni esélyt jobban felpörögnek a maradék 2 meccsre? :roll:
Igaz,hogy ezt kb a Granada ellen már meg kellet volna tenni,de ott sem és azóta sem látom a motiváció olyan hiányát mint pl a Valladoid ellen,egyszerűen inkább szerencsétlennek tartom a társaságot (kivéve Villareal) mintsem full motiválatlannak.
De ha nagy ökörségeket hordtam itt össze akkor nyugodtan osszatok ki! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
gg86
Jugador d'estrella

2014.05.05. 12:13:17

Ilyenkor szokott az lenni, hogy a 10. percben 0-2, a vége meg 0-6... Én a Celtában jobban bízok, hogy pontot rabol a madridtól, csak az a baj, hogy még annál is jobban mint a mi győzelmünkben az Elche ellen... (Az Atletico elleni meccsről nem is beszélve :) )
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.05. 12:10:20

Bármi lehet már, itt olyan pszichikai nyomás van már mindhárom csapaton, hogy minden megtörténhet. Plusz a Realnak és az Atmának ott van a BL döntő, az sem kutya, arra is készülni kell stb., az is ott van már bőven a fejekben.
És ne felejtsük el nem egy forduló van hátra hanem kettő ( +Realnak az elmaradt meccse ), tudom mindenki biztosra veszi hogy mi az Elche, az Atma meg a Malaga ellen az tuti 3 pont, de hát így volt ez nekünk a Getafe, nekik a Levante ellen, na meg a Madridnak tegnap a Valencia ellen is aztán egyik sem úgy lett ugyebár. Szóval itt minden előfordulhat, gyanús hogy nem fogja mindhárom nagy hozni az utolsó előtti meccsét.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.05. 11:54:16

bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2014.05.05. 11:12:08

Rohadtul nem érdemelnénk meg a bajnokságot. Szétesett, kusza csapatunk van.

A Real így, hogy végül x-et elért tegnap ,szerintem ők az esélyesek. Szerintem a 3 meccsüket már behúzzák, magyarul őket nem tudjuk elérni, ergó az Atmának kell nyerni :D
Szerintem mi annyira széthullottunk már, hogy azt is kinézem, hogy sem az Elchét, sem az Atmát nem tudjuk megverni. Meg egy idei Atletico pl jobban megérdemli, mint mi, a Realt azért nem tartanám fair győztesnek, mert sem minket, sem az Atleticót nem verték a ligában.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.05.05. 11:05:48

Leon írta:A tegnapi Real meccset elnézve egyáltalán nem reménytelen a helyzetünk. Az ATMA sorsa már abszolút tőlünk függ...
Már miért függnének tőlünk? Ők csakis saját maguktól függnek, ráadásul még nyerniük sem muszáj ellenünk. Hacsak a bíró nem fog látványosan belenyúlni a meccsbe, szvsz meg is fogják csinálni.
Válasz küldése