Varatrix írta:
Különben sem esnék pánikba 2 nap után, Luizon kívül minden említett név mozdítható.
Ki tudja lehet hogy ez teret nyit annak hogy Marquinhos ide igazoljon. (Bár lehet ez csak a zabolátlan fantáziám diktálja.) Mindenesetre semmi gond nincs egyenlőre.
Én örülök hogy nem megyünk bele 60 millés Luizokba, ennyit nem ér meg.
Szerintem GT is úgy van vele,mint amiket én is írtam lentebb,hogy ha ennyit nem is, de el kell fogadni,hogy 40ért lehet ma klasszis védőt venni, legalábbis 30-40 között. Ez az áruk, és kész.
És nem két nap telt el,hanem már régóta lehetett volna cselekedni,konkrétan mióta Puyol bemondta,hogy vége, ha másnak nem,ennek kellett volna az utolsónak lenni,hogy akkor rááll az ügyre a vezetőség,és igazol. Egyébként 3 éve kellett volna már védőt hozni,azóta odázzák el az egészet, nem 2 napja.
És tényleg,az a bosszantó,hogy ilyen felesleges nevek keringenek a piacon, Mata,tejóisten,Kroos....nincs is nálunk posztja ezeketnek, LE-nél sem lesz.
Alexis eladásán nem háborodnék fel, de nem is hatna meg, ha megy menjen,normális összegért, Reussal pótolva.
Cesct viszont nem adnám el,csak ha valami őrólt nagy összeget (60+) adnának érte. Ha Thiago itt lenne, akkor kevesebbért is mehetne,de így nem engedhetjük meg magunknak.
Azt most mondom,hogy ha a VBig nem igazolunk,vagy max a VB utolsó napjáig,akkor onnantól nem is fogunk...megy majd a szokásos időhúzó duma, "keressük a piac adta lehetőségeket,stb...". nagy francokat. Ki kell tölteni 3 darab csekket, egyet vinni Romába,egyet Portona, meg egyet Párizsba. 2t meg elhozni belőlük,és megvagyunk 5 évre minimum középen. Ennyit kéne tenni,nem Matakat nézegetni,meg elzavart Fontasokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."