Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tetszik ez a felállás. Azt hiszem nehezen tudnák elvenni tőlük a labdát.S.Agüero írta:Carvajal.![]()
Ha én lennék az edző... :
Casillas - Azpilicueta ; Piqué ; Ramos ; Alba - Cesc ; Busquets - Silva ; Iniesta ; Koke - Costa
4-2-3-1, valahogy így :
----------Casillas----------
-Azpili-Piké-Ramos-Alba-
-----Cesc-----Busquets---
--Silva---Iniesta---Koke--
-----------Costa-----------
A 3 tkp meg cserélgetheti egymást.
Egy ilyet én is elnézegetnék... Csak az a baj, az öreg nem fogja kihagyni a Xavi-Xabi Alonso párost. Koke és Silva/Fabregas kárára megy majd a dologS.Agüero írta:Casillas - Azpilicueta ; Piqué ; Ramos ; Alba - Cesc ; Busquets - Silva ; Iniesta ; Koke - Costa
Hmm, azt hittem, végre el tudja engedni az öreg Torrest és végre kiviszi Negredot, de úgy látszik mégsem...visca el barca írta:aki kimaradt. moreno, carvajal, iturraspe, llorente, navas, negredo
Először én is csodálkoztam, de aztán arra gondoltam, h a nadrág mindkettőnél kék lehet, aztán ez már elég. De ha nem, akkor passz.Xanthor írta: Azt azért nem tudom, hogy a kék holland és a piros spanyol hogy nem üt el eléggé egymástól...
Azt azért nem tudom, hogy a kék holland és a piros spanyol hogy nem üt el eléggé egymástól...salas9 írta:Egy kis érdekesség. A Spanyolok egy új mezben lépnek pályára a Hollandok ellen, a FIFA szabálya miattMondjuk ez is szép, de nálam a fekete Spanyol mez visz mindent
![]()
http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014" target="_blank ... to-2339203
Hup!messideco írta:A lényeg:
hopp ezt benéztemAlcantara írta: Ennek a gyógyulási ideje mindösszesen pár hét.
Nekem volt ilyen műtétem, közel nem olyan lehetőségekkel és rehabilitációval, mint egy világsztárnak, de 2 hónap után simán játszottam vele.
Ami azt jelenti, hogy nagyjából 1 hónap Suareznek.
Legutóbb mintha olyat olvastam volna, h már az edzőtáborba is elutazott velük!etooka9 írta:Ugy tudom egesz jol halad, a kolumbiai elozetes keretbe is bekerult. (persze ettol meg nem fix, hogy jatszik a vb-n)MQuC írta:Falcao felépülése hogy halad? Egy ideje nem találok róla semmit.
Aztán a vb után mindketten bejelentik, hogy befejezték a pályafutásukat, Diego Costával együtt, akit addigra már 50 millióért megvett a Chelsea.Leon írta:A legfrissebb hírek szerint Suarez csak a Costa Rica elleni június 14.i meccset hagyja csak ki!
Falcao pedig jó eséllyel játszani fog!
Ugy tudom egesz jol halad, a kolumbiai elozetes keretbe is bekerult. (persze ettol meg nem fix, hogy jatszik a vb-n)MQuC írta:Falcao felépülése hogy halad? Egy ideje nem találok róla semmit.