Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áááááááááááá, vicc hogy egy ütős 11-et sem lehet összehozni......visca el barca írta:nem hogy béna ez a fantasy, de még hiányos is. egy csomo játékos nincs ott. förtelem
én valszeg olyan verziót választok, hogy lesz egy erős 11-em, cserékből minden posztra egy minőségi (mondjuk 4-5 pontos kolumbiai, elefánt stb player aki nem top, de nem is alja és tuti kezdő) a többi a moslék
Most írtam, hogy az 1. csoportmeccsek után cserélheted le még a játékos 2. csoportmeccse előtt. Keretet legközelebb meg a csoportmeccsek után módosíthatsz. Első dolgom volt amúgy, hogy megvettem a 11 legolcsóbb játékostvisca el barca írta:tehát ha neymar az első meccsen megsérül akkor a 2. meccsre nem lehet lecserélni?
hmm..visca el barca írta: ...
daffy írta:Sosem játszottam még,így nem tudom mi a lényeg. Összeraktam egy csapatot,a kezdőm:
Buffon - Ramos,Varane,Coentrao - Ramires,Pogba,Yaya,Di Maria - Ronaldo,Griezmann,Neymar
A padon pedig az aljanép. Érdemes minőségi padra koncentrálni vagy csak a kezdő számít majd?
A felhasználónév már foglalt, másikat kellene választanod.varnagykrisztian írta:Az a fránya angol tudásom már megint, segítsetek légyszi.
Ezt írja ki: "The Screen Name is already in use, please select a new Screen Name."
Ezen a néven szeretnék reg.:PENALTY, vagy penalty11.
Hol a hiba?
KÖSZI
Az a fránya angol tudásom már megint, segítsetek légyszi.Gareth Tello írta:http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/
Liga neve: EuroBarça League
Jelszó: eurobarca123
?Gareth Tello írta:Egy biztos: a Montolivo-Khedira-Luiz Gustavo-Klose-Postiga-Schürrle hatos a kezdőcsapatomban fog helyet kapni.