Aaron3991 írta:Engem tenyleg csak az erdekel hogy szerinted akkor miert lott annyi golt amennyit ha full nem talalta a helyet? (No offenz)
Ibra se passzolt hozzánk olyan jól mint Eto'o, mégis rúgott majdnem 20 gólt a szezonban. Bár amikor középcsatárt játszott nem volt gond vele - sőt -, de a többi csapatában lényegesen jobban feküdt neki a játék. Ha össze kéne hasonlítani a kamerunival, szerintem gólok számától függetlenül 100-ból 99 ember azt mondaná, hogy Eto'o jobban passzolt ide, sokkal mozgékonyabb volt. Én elhiszem, hogy - ekkora testtel - inkább olyan csapatban akar játszani, ahol kevesebbet kell védekeznie, több a beívelés stbstb. Ez nem azt jelenti, hogy teljesen nem passzol a mostani Münchenbe, csak máshol jobban ki tudná használni a képességeit.
Ivan Rakitić • All Goals & Assists 2013/2014
Érdekes, hogy a gólpasszai 90%-a vagy szögletből, vagy beívelt szabadrúgásból van. Hogy őszinte legyek, nekem ez nem túl biztató, nálunk nem sok ilyet fog elvégezni szerintem.. Viszont az pozitívum, hogy a 3 nagy hálóját bevette - a Realét 2-szer is

-, és gólpasszt egyedül csak az Atletico ellen nem adott. Legalább azt nem lehet elmondani róla, hogy eltűnik a fontos meccseken..