Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egyből elkezdtem agyalni, hogy mi lehet az?visca el barca írta:ugy látom a legnagyobb trükköt senki nem alkalmazta, remélem nálam beválikmajd zárás után megosztom a tippem
Minek kell ennyi normális játékos?Bob_Marley írta:Én úgy tervezem 6 normális védő, 6 középpályás 3 csatár meg két kapus, akik normálisak kell legyenek.
hát nézegettem a töltelékeket semmivel nem olcsóbbak. max fél, 1 ponttal. ha teleszóród a csapatod ilyenekkel, talán + 1 ember árát spórolod meg, ami rohadtul nem éri megBob_Marley írta:Azért lehet találni olcsóbb jobb játékosokat, pl egy Zapata, vagy Japánoknál is lehet nézegetni stb. Jó lesz ez, keine panik.
Miért nem próbáljátok meg ezt: http://worldcupdreamteam.virtualsports" target="_blank. ... ogout=trueTobias88 írta:Ez vicc így. Akkor tényleg érdemes cseréket betenni. Idiótaság
Azért választottam 3 középpályásos játékot, mert azok nem kaptak annyi pontot ahogy néztem. Így megint más a helyzet...Xanthor írta:Most nézem, hogy kicsit módosítottak a pontozáson is, mivel csak a középpályások kapnak szerzett labdánként 1 pontot, a védők csak kettőnként kapnak egyet, a csatárok egyáltalán nem. Jó, hogy folyamatosan figyelni kell a szabályokat is, mert nem tudták 1 héttel előre rendesen kitalálni...
Én is ezt néztem először, azóta hozzátették ezt, ami az ellentettje kb:Tobias88 írta:"You can change every player in your line-up that has not already played during the current round for any other relevant player in your squad that hasn’t already played."
Ahogy olvasom, kezdőt bármikor változtathatsz, de keretet nemm, az a nyolcaddöntőig ugyan az marad. Megkötés a kezdőre azért van: csak olyan játékost vehetsz ki, aki az adott körben (1. csoport meccs, 2. csoport meccs, ....) aki még nem játszott. Tehát a Brazil nyitó meccs után Neymar-t legközelebb csak az utolsó 1. csoportos meccs után veheted ki.
Úgy, hogy nem teszed ki az 1-eseket a csoportkör után attól függetlenül, hogy kiestek, a kieséses szakaszban úgyis egyre kevésbé kell csere (de nem is feltétlenül kell egyáltalán), döntőre meg abszolút nem, mivel az az egész forduló már csak 1 nap, nem tudnál ki-be tenni a padról embereket.Tobias88 írta:Én azt nem tudom, hogy a nyolcaddöntőknél hogy fogok összeszedni 23 játékost 100 pénzből. Döntőre meg teljesen esélytelen annyit összeszedni, mert 4es érték átlag jön ki belőle, olyan meg akkor már nem is lesz.
Tobias88 írta:"Tehát a Brazil nyitó meccs után Neymar-t legközelebb csak az utolsó 1. csoportos meccs után veheted ki.
sztem itt totál ellentmondasz magadnak.Tobias88 írta:Most írtam, hogy az 1. csoportmeccsek után cserélheted le még a játékos 2. csoportmeccse előtt. Keretet legközelebb meg a csoportmeccsek után módosíthatsz. Első dolgom volt amúgy, hogy megvettem a 11 legolcsóbb játékost