Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt azért vegyük figyelembe hogy a horvátokkal játszanak,nem panamával,a horvátok mennek mint az őrült,és most nem kis csapatuk van,(most sem) simán háromesélyes a meccs,azért nem kell elájulni ettől a brazil csapattól,egyértelmű esélyesek a döntőre míg a horvátok nem,de nyitó meccs a horvátok nem fogják hagyni magukat,az tuti,nem tudom mit lép a mostani brazil csapat egy brusztolós csapat ellen...Kash írta:Szerintem azok, akik aztmondjak, hogy nem biztos a Brazil gyozelem, bloffolnek, hogy aztan azt mondhassa'k, hogy "Na! en megmondtam".
Nalam ez ugy mukodik, hogy Spanyol, Argentin, Brazil, Nemet mindig nyer kissebbek ellen, ha ez nem igy lesz, akkor az pech a nagyokra nezve, es nem szerencse a kissebbekre.
En Argentinoknak szurkolok, mint mindig.
meglátjuksoadroli írta:hát igen, a spanyolok, németek, argentínok vagy éppen a chileiek a defenzív játékukról híresekzola8787 írta: Az a durva, hogy én meg egyáltalán nem várom, szívesebben megnéznék egy Diósgyőr - Debrecen bajnokit![]()
Brazilokon kívül mindenki védekezni fog. (remélem tévedek)
soadroli írta:, argentínok a defenzív játékukról híresek
hát igen, a spanyolok, németek, argentínok vagy éppen a chileiek a defenzív játékukról híresekzola8787 írta: Az a durva, hogy én meg egyáltalán nem várom, szívesebben megnéznék egy Diósgyőr - Debrecen bajnokit![]()
Brazilokon kívül mindenki védekezni fog. (remélem tévedek)
Az a durva, hogy én meg egyáltalán nem várom, szívesebben megnéznék egy Diósgyőr - Debrecen bajnokithank1ee írta:Hát akkor ma este elkezdődik... Ez életem legjobban várt vb-je, tűkön ülök már egy ideje, remélem az eddigi legjobb is lesz! Vamos Argentina & Espana!!!
Nem kötekedésképpen, de a 2002-es Vb-n volt Brazília egyik legjobb kerete.Subinho írta:a brazilok most nagyon egyben vannak, nem az egyéniségek, sokkal inkább a csapat!!! sokat várok tőlük! Scolari meg kihozza belőlük a 110%-ot!!! 1998-ban, meg 2006-ban mindenki azt mondta, le sem kéne játszani a VB-t, a névsor alapján a brazilok nyernek! Aztán mi lett belőle... 2002-ben gondolta valaki az elején, hogy megnyerik??? Megnyerték! Ez lesz most is! A brazilok azok, akik a spanyolokat letaszíthatják a trónjukról. Tavaly megtették a Konf. kupa döntőben...
A tavalyi VB-n tényleg nemetooka9 írta:A tavalyin nem szerepeltek annyira jol, de az elozon valoban remekeltek.Isti8 írta: A tavalyi vb-n is nagyon jól szerepeltek, erős csapatuk van.
A tavalyin nem szerepeltek annyira jol, de az elozon valoban remekeltek.Isti8 írta: A tavalyi vb-n is nagyon jól szerepeltek, erős csapatuk van.
A csoportkörből továbbmehetnek, szerintem tovább is fognak, a nyolcaddöntőben sem lesz nagyon erős ellenfelük, ha eljutnak odáig, ők lesznek az esélyesek. Negyeddöntőben viszont ha jól tudom, megkaphatják a spanyolokat vagy a brazilokat, ott nem hinném, hogy továbbjutnának, de akármi megtörténhet. A tavalyi vb-n is nagyon jól szerepeltek, erős csapatuk van.zola8787 írta:Uruguay-t hova soroljátok?
Nálam ők lehetnek a meglepetéscsapat + Belgium. Ha a védőik össze szedik magukat, illetve Suárez - Cavani duó hozzák az idei formájukat, simán sokáig menetelhetnek. (Nem tudom, hogy erős csoportban vannak-e, ezek engem nem érdekelnek a VB-ig)
azért a védelmükben ott van egy Godín aki elvette tőlünk a bajnokságot..S.Agüero írta:Szerintem nem lesznek olyan jók, mint négy éve. Suárez sérült, Cavani nincs nagy formában, Forlán idős, középpályájuk meg a védelmük nem valami veretes. Legkésőbb a negyeddöntőben kiesnek.zola8787 írta:Uruguay-t hova soroljátok?
Nálam ők lehetnek a meglepetéscsapat + Belgium. Ha a védőik össze szedik magukat, illetve Suárez - Cavani duó hozzák az idei formájukat, simán sokáig menetelhetnek. (Nem tudom, hogy erős csoportban vannak-e, ezek engem nem érdekelnek a VB-ig)
Szerintem nem nézted meg jól a keretüket. A védelemben olyan nevek szerepelnek, mint pl. az idén kis híján parádézó Godin, a nem épp fiatal, de rengeteg rutinnal rendelkező Lugano, aztán rajtuk kívül még Fucile, Cáceres, Maxi Pereira és Coates se igényel bemutatást. A kp-juk szintén baromi erős: Gargano, Álvaro González, Cristian Rodríguez és Gastón Ramírez is nagyszerű játékos, ráadásul egyikük sem a nyeretlen ötéves kategóriájába tartozik.S.Agüero írta: Szerintem nem lesznek olyan jók, mint négy éve. Suárez sérült, Cavani nincs nagy formában, Forlán idős, középpályájuk meg a védelmük nem valami veretes. Legkésőbb a negyeddöntőben kiesnek.