Xavit 8,3 millióval hívja Katar. Nem tudom a 'Sport TV' oldala mennyire hiteles, de gondoltam azért belinkelem..
Megmondom őszintén nem kifejezettebben zavarna ha elmenne, csak akkor ne Sergi Roberto legyen a pótlása, hanem hozzuk el pl. Kokét - bár én Gündogannak ürülnék legjobban, de ez után a sérülés után nem merném hozni..

Ismét egy cikk arról, hogy Reust akarjuk már, nem Agüerot.
Rakitic után Kokét is le akarjuk igazolni. Az Atletico új szerződést kínálna neki, ha aláírja, akkor végleg elfelejthetjük - bár így se látok rá sok esélyt. Tellot kinézte magának amúgy az Atletico, szóval ha esetleg mégis lennének tárgyalások gondolom bevonnánk az üzletbe.
A 'Sport' meg még írt Marquinhosról, de semmi konkrétum nincs benne, csak hogy milyen stratégiával akarja a Barca leigazolni. Már ha jól értettem a google translate fordítást..
Cuadradoról lemondhat a Barcelona?
Remélem a Fio tényleg meg akarja tartani, és sikerül is nekik, tegnap még inkább meggyőzött, hogy nála rosszabb embert a JOBBHÁTVÉD posztra nem nagyon tudnánk hozni. Tényleg ügyes gyerek, veszett gyors is, de ő már támadó, ezt tegnap is bizonyította..
Jobbhátvédnek Montoya mellé hozzuk el Serge Auriert, tegnap is adott 2 gólpasszt.