Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Na már vártam ezt a hozzászólást...valahol amúgy igaz is DE!elvesztené ezzel a foci egyik lényegét, azt gondolom a bírói tévedések is beletartoznak a labdarugásba, ez a szép benne:)
igen értelek én,meg igazad is van ebből a szempontból...crixus írta: Én úgy vagyok vele, hogy ezek a tévedések eddig "vele járó rossz"-ként voltak jelen és vannak most is jelen. Akár egy BL-ről, akár egy VB-ről van szó, komoly pénzek, teljesítmények forognak kockán. És akkor még csak tévedésként állítottam be az egyes rossz ítéleteket, nem szándékos hibaként...
Egyrészt elveheti a győztes csapat szurkolóinak az örömét, másrészt ellenségeskedéshez vezethet, akár a szurkolók akár a játékosok között. A sport pedig nem erről szól. Jót tenne a focinak, ha a kétes szituációkban a bíró végigpörgethetné az eseménysort. A technika adott már hozzá. Kétes helyzetek pedig így is maradnának bőven, de legalább egy fokkal javulna a helyzet.
Én úgy vagyok vele, hogy ezek a tévedések eddig "vele járó rossz"-ként voltak jelen és vannak most is jelen. Akár egy BL-ről, akár egy VB-ről van szó, komoly pénzek, teljesítmények forognak kockán. És akkor még csak tévedésként állítottam be az egyes rossz ítéleteket, nem szándékos hibaként...Laza írta: elvesztené ezzel a foci egyik lényegét, azt gondolom a bírói tévedések is beletartoznak a labdarugásba, ez a szép benne:)
igy gömbölyű a labda... de persze erről megoszlanak a vélemények,de azért ( most magam ellen beszélek...) ez egy világbajnokság ahol a játékvezetői döntések egy álmot tehetnek tönkre...igy nem megengedett az eféle bíráskodás..
elvesztené ezzel a foci egyik lényegét, azt gondolom a bírói tévedések is beletartoznak a labdarugásba, ez a szép benne:)crixus írta:Cuadrado a válogatottban is támadót játszik, nem védőt. Ha megvesszük Alves helyett, akkor végképp eláshatjuk magunkat.
Egyébként ez a VB eddig nekem csak a rossz bíráskodásról szól. Brazília: kamu tizenegyes, Mexikó: két szabályos, de meg nem adott gól, Hollandia: szabálytalan, de megadott gól (a 3., döntő fontosságú találatuk)... Ezek a hibák pedig mind mérkőzést eldöntő hibák voltak. A chilei meccset nem láttam végig, csak az első 40 percet (2-0-ig), így arról nem tudok nyilatkozni. Panaszkodunk sokszor a spanyol játékvezetésre... úgy tűnik nem csak a spanyol bírók rosszak. A videóbíró pedig méginkább időszerűvé válik ezek után, főleg, ha így folytatódik a torna. Én támogatnám az ötletet, hogy az olyan döntő játékhelyzeteknél, mint a 11-es, kiállítás, kérdéses gólok( kezezés, les, stb.) igenis nézzék meg a felvételt. Sokkal több idő elmegy a dumálással, mintha megnéznének egy 10 mp-es visszajátszást...
Nagyon kíváncsian várom én is hogy mit tud valójában ez a Cuadradó gyerek.Rivaldo11 írta:Ibarbo és Cuadrado játékát várom, illetve egy fiatal srác, Quintero érdemel figyelmet, ha becserélik. Nagy penge a gyerek.
visca el barca írta:KOLUMBIA: Ospina – Zuniga, C. Zapata, Yepes, Armero – Cuadrado, Aguilar, C. Sánchez, J. Rodríguez – Ibarbo, T. Gutiérrez
GÖRÖGORSZÁG: Karnezisz – Toroszidisz, Papasztatopulosz, Manolasz, Holebasz – Kone, Maniatisz, Kacuranisz – Szalpingidisz, Gekasz, Szamarasz
azért az hárdkór h a legjobb kolumbiai játékosos nem kezdő.
A problema megoldasat en Martinez szemelyeben latom. O az akit talan egy az egyben a legnehezebb atjatszani. Bayern bl gyozelmeben is elengedhetetlen erdemei voltak, mint vkp.Hunter91 írta:Spanyolok:
Ugyan ez a probléma a Barcánál is. Nincs kp szűrés, ami tegnap is megmutatkozott.
Ameddig a kp nem kezd visszatámadni és nem szűr, addig bármit csinálhat a védő-négyes, simán átfutnak rajtuk. tekintve, hogy a kp gerince Barca játékos, ez nem is meglepő.
Ebben meg az a legvicesebb, hogy szerintem te mas meccset neztel, mert Xavi tegnap harmatgyenge volt.zola8787 írta:Ebben az a legviccesebb, hogy tegnap Xavi volt a spanyolok legjobbja Oké tudom, hogy mostanában divat szidni, de álljon már meg a menet.DavidBarca írta:Már nagyon várok egy "nálunk volt a labda" nyilatkozatot Xavitól, az megkoronázná az egész szezonbeli produkciójukat így múlik el a világ dicsősége, VdB meg nem egy zseniális edzőnek látom, hanem egy öreg papának aki nem is tudom mit keres ott, szerintem már abba kellett volna hagynia és vihette volna a haverokat is Casillas, Xabi, Xavi-t is, nehogy betegyünk egy Fabregast, vagy Matát, egyébként innen gratulálok a vezetőségnek Cesc eligazolásáért, remélem egy öregfiú csapatot összehoznak, Mascerano meg marad.
Nem jó ha egy csapat, válogatott ilyen szinten nem tud megújulni, nekem már a 12-es EB-n is nagyon recegős volt a nagy menetelésük, viszont a döntőn tényleg nagyon jól játszottak, de most mégis ellenük szurkolok.
Barca mellett fura nem értük szorítani, de azt szeretném ha végre rájönnének először a spanyol válogatott után a Barca, hogy Xavi már nem egy mindent megoldó világklasszis, és lejárt az ideje, és az alapokat megtartva szép technikás focit kitalálnának, mert lehet 5 éve megfelelő volt a tiki-taka de mostanra a saját játékuk rabjai lettek.
Ez a gólvonalról visszapasszolom nagyon idegesít, ideje észbe kapni De Gea, Javi Martinez, Mata Fabregas be, Isco-t egyáltalán kivitték, Delufeuo-t is simán vihették volna szerencsétlen Torres helyet, Negredo? őt se vitték Bartra is lazán mehetett volna, Thiago sérülése nem jött még rendbe teljesen? remélem következő EB-n már egy Thiago-Isco-Mata-Cesc -eket fogok a pálya közepén látni
Mata-t láttad idén focizni? Gondolom nem, csak nagy a neve meg fiatal, aztán neked ennyi elég is. Bartra mehetett volna? Oké, hogy a Barca fiatal reménysugara, de ácsi már (mondjuk a tegnapi Ramos-Piqué teljesítményt ő is tudta volna hozni).
Na mindegy, béna Xavi hibája a tegnapi vereség, véletlenül sem az, hogy egy tuskó csatárral, meg egy 20 meccset maga mögött tudó kapussal állunk ki, ráadásul 6 védővel.
Ja meg mondtad itt Cesc-et, beállása után te hallottad a nevét? Mert én nem nagyon.
Ebben az a legviccesebb, hogy tegnap Xavi volt a spanyolok legjobbja Oké tudom, hogy mostanában divat szidni, de álljon már meg a menet.DavidBarca írta:Már nagyon várok egy "nálunk volt a labda" nyilatkozatot Xavitól, az megkoronázná az egész szezonbeli produkciójukat így múlik el a világ dicsősége, VdB meg nem egy zseniális edzőnek látom, hanem egy öreg papának aki nem is tudom mit keres ott, szerintem már abba kellett volna hagynia és vihette volna a haverokat is Casillas, Xabi, Xavi-t is, nehogy betegyünk egy Fabregast, vagy Matát, egyébként innen gratulálok a vezetőségnek Cesc eligazolásáért, remélem egy öregfiú csapatot összehoznak, Mascerano meg marad.
Nem jó ha egy csapat, válogatott ilyen szinten nem tud megújulni, nekem már a 12-es EB-n is nagyon recegős volt a nagy menetelésük, viszont a döntőn tényleg nagyon jól játszottak, de most mégis ellenük szurkolok.
Barca mellett fura nem értük szorítani, de azt szeretném ha végre rájönnének először a spanyol válogatott után a Barca, hogy Xavi már nem egy mindent megoldó világklasszis, és lejárt az ideje, és az alapokat megtartva szép technikás focit kitalálnának, mert lehet 5 éve megfelelő volt a tiki-taka de mostanra a saját játékuk rabjai lettek.
Ez a gólvonalról visszapasszolom nagyon idegesít, ideje észbe kapni De Gea, Javi Martinez, Mata Fabregas be, Isco-t egyáltalán kivitték, Delufeuo-t is simán vihették volna szerencsétlen Torres helyet, Negredo? őt se vitték Bartra is lazán mehetett volna, Thiago sérülése nem jött még rendbe teljesen? remélem következő EB-n már egy Thiago-Isco-Mata-Cesc -eket fogok a pálya közepén látni
Angliat sose tartottam egy huu de eros valogatottnak, szerintem is ilyen 1-1 van benne a meccsben leginkabb, de meg egy 1 golos olasz gyozelmet is eltudok kepzelni.visca el barca írta: angol-olasz: fogalmam nincs mi lesz, egyik csapat rosszabb mint a másik a la gezzatta szerint ez lesz a kezső: Buffon – Darmian, Paletta, Barzagli, Chiellini – De Rossi – Candreva, Pirlo, Verratti, Marchisio – Balotelli hát láttunk már combosabb 11-et. a védelem kifejezetten gyenge. én x-et tippelek, ilyen 1-1 félét