Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Végül is mind1, az olaszokat nem utálom annyira, mint az angolokat, a legfontosabb, hogy ők kiessenek, ahhoz ma már egy x is elég lenne.visca el barca írta:olaszok simán jók lesznek 8 közé. ha akarnak azért ők tudnak.LG írta:Costa Rica vezet. Nagy örömömre szolgálna, ha ebből a csoportból az angolok és az olaszok is csatlakoznának a spanyolokhoz a hazafelé vezető úton, na meg a portugálok.Akkor az általam leginkább nem kedvelt 5 csapatból már csak az argentinók maradnának.
costa rica viszont kellemes meglepetés. de h chiellini feldöntésére h nem fujtak 11-est az rejtély...
olaszok simán jók lesznek 8 közé. ha akarnak azért ők tudnak.LG írta:Costa Rica vezet. Nagy örömömre szolgálna, ha ebből a csoportból az angolok és az olaszok is csatlakoznának a spanyolokhoz a hazafelé vezető úton, na meg a portugálok.Akkor az általam leginkább nem kedvelt 5 csapatból már csak az argentinók maradnának.
uru6 alvaro perieiraalbicelesteX írta:Sziasztok!
Tegnap az Uru-knál ki játszott 6-os mezben?
http://www.nemzetisport.hu/data/dms/978" target="_blank ... 1_logo.png
És itt a kávésoknál ki a 20-as játékos?
Azért Costa nem biztos, hogy egy szezonos játékos marad, és még a válogatottban is lehetnek nagy pillanatai. Nem értem, miért ő lett bűnbaknak kikiáltva, voltak nála sokkal gyengébb emberek a spanyol csapatban szép számmal.Alcantara írta:Suarez!!!! Egy igazi vadállat jó értelemben véve.
Csodálatos játékos!![]()
Ez a különbség az ilyen egyszezonos Costák és közte:hátára vette az egyébként nem túl acélos urukat és megnyerte a meccset. (Nekem meg visszahozta tippmix reményeimet)
Egy szóval nem mondtam, hogy bevált, én arról beszéltem, hogy 4 éve meg 2 éve volt ez a taktika és akkor jött be. A kép pedig hatalmasTim írta:
Szögezzük le az elején,nem szeretem a spanyolokat. DE:"A spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban gólt sem kaptak, ezt megismételték két év múlva az Európa-bajnokságon. A három győztes tornán, tehát a 2008-as Eb-vel együtt összesen hat gólt kaptak 19 meccsen, most kettőn sikerült hetet." Tehát nem túlzás ha azt mondom hogy nem nagyon vált be a terv![]()
Szögezzük le az elején,nem szeretem a spanyolokat. DE:"A spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban gólt sem kaptak, ezt megismételték két év múlva az Európa-bajnokságon. A három győztes tornán, tehát a 2008-as Eb-vel együtt összesen hat gólt kaptak 19 meccsen, most kettőn sikerült hetet." Tehát nem túlzás ha azt mondom hogy nem nagyon vált be a tervP.G.D. írta:Az véletlenül sem jutott senkinek sem az eszébe,hogy esetleg Del Bosque azért játszatta őket 4-2-3-1-ben, hogy kevesebb gólt kapjanak?
nem ismertem ezt a srácot, csak onnan rémlik a neve, hogy az "igazolások" topikban rendre a porba alázták jó néhányan....az hogy milyen védő , vagy védő e egyáltalán itt nem látszott, mivel nem ott játszatták. cca. Alves-Sanchez-Pedro posztot fedett le azt kijelenthetem mindegyiknél jobban. amúgy leginkább a chileihez hasonlítanám a képességeit.Barcaman14 írta:Nekem is feltűnt, hogy nem jobb hátvédet játszik.visca el barca írta:Barcaman14 írta:láthatóan inkább elől szeret kalandoznihát ha pekreman beteszi előre minek kalandozzon hátul?
Úgy értettem, hogy amekkora játékkedvvel játszik, vétek lenne hátra vezényelni.
Az Uruguay-Anglia meccsen én angol sikert várok. Már Campbellék is elég rendesen megkavarták az uruk védelmét, az olaszok ellen pedig volt potenciál bőven az angol támadósorban.
Suárezre kíváncsi leszek, nem tudom mennyire lesz éles. Sok múlhat rajta.
Nekem is feltűnt, hogy nem jobb hátvédet játszik.visca el barca írta:Barcaman14 írta:láthatóan inkább elől szeret kalandoznihát ha pekreman beteszi előre minek kalandozzon hátul?
Barcaman14 írta:láthatóan inkább elől szeret kalandozni
Izgalmas meccs lett ez is, szorítottam nagyon az elefántoknak, hogy legalább egyenlítsenek, de sajna nem jött össze. Mindegy, azért nem bántam meg, hogy maradtam az első félidő után is.Barcaman14 írta:Engem is meggyőzött eddig, de arról is, hogy semmi keresnivalója a védelem jobb oldalán. Egyrészt mert láthatóan inkább elől szeret kalandozni, másrészt pedig iszonyatosan gyors, kreatív és labdaügyes játékos, a beadásokkal sem áll hadilábon, sokkal inkább való a támadó sor jobb oldalára.
Jó kis meccs lett a 2. félidőre. Kolumbia csoportelső, de szinte biztos, hogy az elefántok is tovább fognak menni.
Engem is meggyőzött eddig, de arról is, hogy semmi keresnivalója a védelem jobb oldalán. Egyrészt mert láthatóan inkább elől szeret kalandozni, másrészt pedig iszonyatosan gyors, kreatív és labdaügyes játékos, a beadásokkal sem áll hadilábon, sokkal inkább való a támadó sor jobb oldalára.Mezner2 írta:Cuadradonak minden megmozdulása életveszély, ha nem is Alves helyett, de egy kis vàltoztatással 3-5-2 ben a létező legjobb megoldás lenne nekünk, eszméletlen agilis