Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul milyen hatalmas ellenfeleknek rúgta a góljait.palesz77 írta:Én is ezen röhögök most..zola8787 írta:Szóval most Messi megint a király? És ehhez elég egy megmozdulás. Nem semmi.Remélem nem ilyen szinten fog pörögni jövőre, mert habár szép gól volt, de eddig a VB-n se nyújt túl sokat..
Bosznia ellen is ő volt a király!zola8787 írta:Szóval most Messi megint a király? És ehhez elég egy megmozdulás. Nem semmi.
Én is ezen röhögök most..zola8787 írta:Szóval most Messi megint a király? És ehhez elég egy megmozdulás. Nem semmi.
Costa Rica melyik gólja volt makkos?Leon írta:Aki megveri a kedvenceimet,ráadásul egy malac góllal arra mindig haragszom és nullázom!![]()
Costa Rica miért büdös nulla csapat..?Leon írta:Miután tegnap kikaptak az olaszok egy büdös nulla csapattól,lefogadom,hogy az argentinok is ki fognak ezektől a nulláktól!![]()
Egyre jobban utálom ezt a vb-t!
ha neked Costa Rica egy büdös nulla csapat csak gratulálni tudok...Leon írta:Miután tegnap kikaptak az olaszok egy büdös nulla csapattól,lefogadom,hogy az argentinok is ki fognak ezektől a nulláktól!![]()
Costa Rica annyira "büdös nulla" csapat, hogy először rommá verte Uruguayt, majd úgy nullázta le az olaszokat, hogy azoknak kb. sanszuk nem volt nyerni. Ez a teljesítmény tényleg nagy nulla. Ja, nem.Leon írta:Miután tegnap kikaptak az olaszok egy büdös nulla csapattól,lefogadom,hogy az argentinok is ki fognak ezektől a nulláktól!![]()
Csak a vegen annyira elhiszik, hogy tenyleg bekotornak egyet.Mezner2 írta:Itt az esély az argentinoknak, kezdik elhinni az irániak, hogy van keresnivalójuk, már nem csak sündisznóznak, ez komoly sansz lehet !!
Jon is Lavezzi + Palacio.albicelesteX írta:Oké, hogy sündisznóznak...de azért illene őket verni...Mikor akar Sabella cserélni?Vagy nem ismeri ezt a lehetőséget?Megint VB esélyről beszélgettek,de ez a csapat megint kevés lesz ehhez...Higuain minek van még a pályán?Otthon hagyta Tevezt Pastoret...áááá
Tevezt a csapategység biztonsága miatt nem vitte ki Sabella, nem azért mert ne lenne elég oda előre ! Köztudottan egy csapat bomlasztó, öntörvényű ember !etooka9 írta:Tevez siman elfert volna ebben a csapatban. Ilyen Maxi Rodriguez mit keres kint? (igaz, hogy most nem kezdo)
valahogy én is így vagyok, azzal egészíteném ki, hogy ami Messit illeti csak abban világklasszis hogy hogyan lehet el lébecolni játék nélkül egy félidőt.ronaldinho89 írta:Hát én kész vagyok. Spanyolok kihullottak, emiatt Messiért és Neymarért szorítok még , de komolyan mondom ha argentin meccset nézek szétb.sz az ideg. ti nem így vagytok ezzel?
Ennyi idétlen futballistát én még nem láttam. Higuain-nak valaki elmagyarázhatná, hogy az a kerek játékszer a labda, amivel kellene dolgokat csinálni. Egy labdát nem tudott átvenni ( kb 20. percig számoltam, legalább háromszor pattant el tőle 50324124 méterre) + még el is esik a labdában. Agüronak a neve nagyobb saját magánál.
Di Maria olyan mint valami gyerek. fussál előre öcsém majd lesz valami. erre mondják hogy tulságosan bal lábas. miért nem hozzák át a másik oldalra? így befele cselezhetne.
Valaki írta itt, tényleg nem irigylem Messit hogy ennyi agyatlannal kelljen összejátszania. Nem mintha ő brillírozna de legalább át tud venni passzokat, indít, próbál lőni, helyzetbe is hozott embereket
Ha a második félidőben 5-0 ra nyernek is az összes eddigi állításomat sem vonnám vissza. Az első komoly csapat a következő körben azonnal kiejti ezeket.
( ui: a Barcelona vezetősége komolyan gondolja, hogy , ha csak másodperc százezercsillóbillió milliomod részéig is, de elgondolkodott hogy 55 vagy 70 millió eurót kifizessen Gonzalo Higuainért? egy havi fizetésemet sem adnám oda ezért, komolyan mondom ha ez megtörténik, ezek a világ b.lf.sz.ai. )