Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a 4 hónap mostantól értendő, vagy a klubszezon kezdetétől? Nem mindegy.PCsabi írta:BREAKING: Luis SUAREZ is suspended for 9 official matches for Uruguay and 4 months in all competitions.
nekem mindegy csak a portugálok ne jussanak tovább. félek h a németek megint a jobb arcukat mutatják és megszórják usát.hank1ee írta:Megmagyarázom: Ketten együtt IQ80 - nagyon max. Ezzel fújtak nekik Céék ellen, megverik őket a luzitánok.visca el barca írta:muntarinak meg boatengnek kitették a szűrét, mert összebalhéztak egymással, meg a vezetőkkel is![]()
sorsdöntő meccs előtt h lehet vki ennyire hülye? ezzel sztem ki is szálltak a játékból..
Megmagyarázom: Ketten együtt IQ80 - nagyon max. Ezzel fújtak nekik Céék ellen, megverik őket a luzitánok.visca el barca írta:muntarinak meg boatengnek kitették a szűrét, mert összebalhéztak egymással, meg a vezetőkkel is![]()
sorsdöntő meccs előtt h lehet vki ennyire hülye? ezzel sztem ki is szálltak a játékból..
Ha láttad volna a meccseit, tudnád hogy nem pörög. Ugyan úgy sétálgat egész végig és 2-3szor megiramodik, csak bementek a lövései.Barcaman1993 írta:Azért Messi is nagyon pörög ezen a VB-n. 3 meccs, 3-szor MVP, 4 gól. Még kéne pár ilyen meccset hoznia.
Nigéria ellen olyan nagy pörgés nem is kell nekik. Egyébként van potenciál ebben a francia csapatban, még ha ma elég trágya napot is fogtak ki.ferninho írta:a franciák 3-0ra is kikaphatnak, akkor is csoportelsők, sajnos ez nagyon látszik a játékukon is...LG írta: Vicces, de Ecaudornak vannak így is nagyobb helyzetei.
a kérdés, hogy a köv. körre megint feltudnak-e pörögni....
a franciák 3-0ra is kikaphatnak, akkor is csoportelsők, sajnos ez nagyon látszik a játékukon is...LG írta: Vicces, de Ecaudornak vannak így is nagyobb helyzetei.
Szerintem sem volt piros, pedig 11 emberrel nem volt rossz Ecuador. Mondjuk, így, hogy Svájc már 3-0ra megy, végül is túl nagy jelentősége nincs.Alfa írta:Hat szerintem azért a piros egy picit túlzás volt , nem volt szándékos , de igazából nekem mindegy csak benzema ne rúgjon gólt
Félreértettem ezt az ágas dolgot, de elég bőszen.LG írta: Nem, csak a döntőben találkozhatnak. Az elődöntőben a Hollandia, Mexikó, Costa Rica, Görögország négyesből lesz ellenfelük.
Amit mondasz abba van igazság a védelmük tényleg nagyon gyenge de ha megnézed a sorsolást kb az elődöntőig nem fognak találkozni ( ha eljutnak odáig ) nagy csapattal mert én a belgákat nem érzem erősnek túl lettek sztárolva , de aztán lehet , hogy kiverik messiéket de ha megnézed az elődöntőig max a belgák az erősek[/quote]Alfa írta:
Az esti meccsek alapvetően nem ígérkeznek túl érdekesek, de a franciákat talán meglesem, hátha ma is élvezetes játékkal rukkolnak elő.
Nem, csak a döntőben találkozhatnak. Az elődöntőben a Hollandia, Mexikó, Costa Rica, Görögország négyesből lesz ellenfelük.A két ág az elődöntőben találkozik egymással.
A két ág az elődöntőben találkozik egymással.Alcantara írta:Ezt hogyan lehet kivitelezni? Chile másik ágon van, max. a döntőben találkozhatnának.Alfa írta:egy szoros elődöntő Hollandiával (vagy reményeim szerint Chilével![]()
Jogos megzavart , hogy egy csoportba voltak ezért amikor írtam valamiért azt hittem , hogy velük fognak játszaniAlcantara írta:Ezt hogyan lehet kivitelezni? Chile másik ágon van, max. a döntőben találkozhatnának.Alfa írta:egy szoros elődöntő Hollandiával (vagy reményeim szerint Chilével![]()
Mindegyik csak a szerencsének köszönhető...Leon írta: Messi az elmúlt 8 válogatott meccsén 10 gólt szerzett!
Ezt hogyan lehet kivitelezni? Chile másik ágon van, max. a döntőben találkozhatnának.Alfa írta:egy szoros elődöntő Hollandiával (vagy reményeim szerint Chilével![]()