Ami sehova nem tartozik
senkit nem utálunk ki, szurkolhat bárkinek

-
- Barça C
Csak azért jön ide a Juve szurkoló,mert a bátyád vagyok és a spanyol bajnokságban a Barcának szurkolók!!!Amúgy nem kell kiutálni!
:)

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A régi szép emlékek, mi?kisanyukád írta:hi!
új vagyok itt, és annyi kérésem van hogy ha valaki tud, adjon egy linket ahhoz a videóhoz mikor Eto'o az aláírásomban lévő rigmust énekeltette a Nou Camp népével!
köszönöm!

Amúgy kevesebb lesz rá az esély mert a Barca másik megmentője(Perez) már csak múlt...
-
- Barça C
hi!
új vagyok itt, és annyi kérésem van hogy ha valaki tud, adjon egy linket ahhoz a videóhoz mikor Eto'o az aláírásomban lévő rigmust énekeltette a Nou Camp népével!
köszönöm!
köszönöm!
'madid, cabón, saluta campeón'
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
nem ugyanazt akarta mint ronaldinho... amit elmond abból kiderül, és amit mondott azt meg is csinálta.FTorres9 írta:Úristen milyen kövér ez a "Fenomeno"!!!! Szánalmas, és még Ronaldinhot akarja utánozni![]()
http://nikefootball.nike.com/nikefootba ... jogatv,8,0
Úristen milyen kövér ez a "Fenomeno"!!!! Szánalmas, és még Ronaldinhot akarja utánozni

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Badi írta:látomásom volt...![]()
láttam, hogy a legyen ön is milliomosban, aki most jutott be, elviszi a 40millát
nagyon jól haladsz az igazság felé mert már 5 milionál tart az ember és 2 segitsége vam!!
cső, megvagyunk
huhjó régen voltál erre
mikorra várható a visszatérésed?
huhjó régen voltál erre

mikorra várható a visszatérésed?
látomásom volt...
láttam, hogy a legyen ön is milliomosban, aki most jutott be, elviszi a 40millát

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ideglenesen - határozatlan időre - visszavonulok.
A fórumon is egyre ritkábban szólok hozzá, jelenleg kevés az időm. Megfogok jeleni az oldalon, de sok aktivitás nem várható a részemről. Tehát pár hétig alig láttok. További jó fórumozást! Egyszer - remélem hamarosan - visszatérek.
Üdv, red
A fórumon is egyre ritkábban szólok hozzá, jelenleg kevés az időm. Megfogok jeleni az oldalon, de sok aktivitás nem várható a részemről. Tehát pár hétig alig láttok. További jó fórumozást! Egyszer - remélem hamarosan - visszatérek.
Üdv, red
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Sztem azért mert 1esek elképezto dolgokat írtak bele...
Van pár ebben akinek kikéne 1 olyan játékot találni, amiben le kell a fél világot igazolni, a Barcások Gaspartal, a reálosok Perezzel lehetnének.
Van pár ebben akinek kikéne 1 olyan játékot találni, amiben le kell a fél világot igazolni, a Barcások Gaspartal, a reálosok Perezzel lehetnének.

egyenlőre nem tudjuk mi van vele, eltűnt...

De elvileg azt jelenti, hogy jegyhez tudok jutni, ami lehetséges is az el classico-n kivul mindenre......Szakacs írta:bticz nekem is volna meg egy kerdesem..
ha partolo tag vagy, az nem azt jelenti h van jegyed a meccsekre ugye...
mert azt szamolgatom h ha a barcanak 130.000 partolo tagja van es ezek nem kapnak jegyet a meccsekre, akkor csak a partolo tagolbol kap a barca 20 millio eurot ami nem semmi...
Interneten lehetne rendelni jegyet a kártya számmal és a titkos koddal, de sajnos a real elleni meccsre mar a szezon elejen a SOLD OUT volt csak irva.... Ezért kérdeztem, hogy itt valakinek van -e otlete....
A Chelsea ellen ugyanez volt a helyzet, ott is csak néhány napig lehetett volna jegyet rendeljek.....
Ezért akarnak minnél több pártoló tagot szerezni.....
Bár nemtudom most mennyi van, mert amikor én beléptem 2004-ben, még a 126713-as kártyám volt, most 2006-ra pedig már 109833-as sorszámmal kaptam ? nem tudom ez miert van....
Mindenesetre abban igazad van, hogy ez igy is eleg szép pénz.....
És van aki ezekből bérletes is (nem tudom most mennyi bérletes van, de szerintem 60000 fölött...)
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
bticz nekem is volna meg egy kerdesem..
mert azt szamolgatom h ha a barcanak 130.000 partolo tagja van es ezek nem kapnak jegyet a meccsekre, akkor csak a partolo tagolbol kap a barca 20 millio eurot ami nem semmi...
Tiziano Crudeli fan