Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak tudnám, hogy ezt mivel bizonyította? Csak mert lelkes, attól még semmi olyat nem mutatott, ami feljogosítaná erre. És csak megjegyzem. hogy az elmúlt évek védelmi kudarcainak ő ugyanúgy részese volt, ahogy Piqué, Mascherano és Puyol is.messideco írta:Ennek a gyereknek a kezdőcsapatban kell lennie. Ha jön belső védő, ha nem.
Hát szerintem nem fogja kifejtenipalesz77 írta:Te vagy az új kedvenc fórumozóm..![]()
Kérlek fejtsd ki, miért nem szeretnéd szegény srácot a kezdő közelében látni?
Te vagy az új kedvenc fórumozóm..koller szabolc barca írta:Marc Bartra,jó lenne ha egy kicsit kevesebet lenne a kezdőben.
MessiCesc a Kapitány alatt Puyira gondolt.Klaczy írta:Fabregas, mióta volt kapitány?MessiCesc írta:Amúgy szerintem 4-es mezben fog játszani, a Barca B-ben is az volt, és a spanyol korosztályos válogatottakban is.Bár kitudja, inkább ő viselje a Kapitány mezét, mint egy Marquinhos.
az 5ös mezre gondolt.Klaczy írta:Fabregas, mióta volt kapitány?MessiCesc írta:Amúgy szerintem 4-es mezben fog játszani, a Barca B-ben is az volt, és a spanyol korosztályos válogatottakban is.Bár kitudja, inkább ő viselje a Kapitány mezét, mint egy Marquinhos.
Fabregas, mióta volt kapitány?MessiCesc írta:Amúgy szerintem 4-es mezben fog játszani, a Barca B-ben is az volt, és a spanyol korosztályos válogatottakban is.Bár kitudja, inkább ő viselje a Kapitány mezét, mint egy Marquinhos.
Ezt a vidit mar beraktak ide par hsz-al korabban. Viszont igazad van, hogy a jovo Barcajanak egyik fontos alapkove lehet a hatso alakzatban. Megvan benne minden, ami ahhoz kell, hogy o legyen az uj Puyi. Nem is csodalkoznek, ha jovore mar 5-os mezben tolna. Ha valakire, akkor ra a kapitany szerintem nyugodt szivvel hagyna.palesz77 írta:https://www.youtube.com/watch?v=PGTI48hBc-M
Egy jó kis videó Bartra szezonjának első feléről. Remélem holnap nem fog kiszorulni a kezdőből - bár szinte biztos vagyok benne, hogy de -, és hogy jövőre a plusz védő(k) érkezése miatt nem fog elkallódni. Érzésem szerint fontos tagja lehet idővel a csapatnak, akár még a "vezér szerepet" is felvállalhatja majd. Most is nagyon sok szitunál amikor a bíróval perel valaki ő megy oda az elsők közt nyugtatni és elhúzni a másikat, amikor pedig nemrég egyik meccs után Mascheranonál elszakadt a cérna valamiért, akkor is ő ment oda és vigasztalta az Argentint. Remélem kiteljesedhet, és akár évek múlva Puyihoz hasonló szerepet tölthet majd be a csapaton belül, a Barca-szív benne van, ez már most látszik.
Azért Puyol fiatalon sokkal gyorsabb volt, a kezdetekben még jobbhátvédként is játszott, nem is rosszul. A kapitánynak kiváló testi adottságai voltak, gyors volt, erős, és bár nem tartozott a magas védők közé, az emelkedésének köszönhetően a levegőt is uralta.S.Agüero írta:Bartra meccsei szezonról szezonra: 1 - 5 - 2 - 16 - 29 (jelenleg)
Remélem jövőre eléri minimum a 40-et.![]()
Ha jól fejlődik, szerintem ő lehet Puyol 2.0.