Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan. Kettőjük közül meg idén CR sokkal jobb volt, ő érdemli meg, ennyi. Nekem is fáj, de ami jár az jár.Sanama írta:ameddig a cr-messi duo ilyen szamokat hoz, kettejuk kkozul fogja kapni az egyik. raadasul most cr bl-t is nyert, egyenileg meg sokkal jobb mint akar muller akar robben.
en evek ota azt mondom, hogy nyerhet barki bl-t, vb-t, 2-3kupat jo teljesitmennyel, ameddig a cr-messi duo ilyen szamokat hoz, kettejuk kkozul fogja kapni az egyik. raadasul most cr bl-t is nyert, egyenileg meg sokkal jobb mint akar muller akar robben.shutterisland írta:ronaldo megérdemelte ezt a díjat.
az aranylabdát viszont akár kaphatná müller vagy robben is, bármennyire is fájó az arany szóval egy mondatba írni például előbbi nevét.
a bayernnel bajnokok és kupagyőztesek lettek, a vébén pedig arattak.
ezt a két nevet várnám a háromba ronaldo mellé, aztán majd látjuk.
attól is függ a dolog, hogy mennyit nyom majd a lattba a vb.
Nem úgy van, hogy csak az UEFA által rendezett, annak a hatáskörébe tartozó bajnokságokat, illetve kupákat veszik figyelembe? Így nézik Iniesta Uefa Európabajnokságon nyújtott teljesítményét, de a FIFA VB nem számít?na0421 írta:Komolyan a klubcsapatban nyújtott teljesítmény számít itt? Erre tudnál dobni valami linket?
Ini akkor mire fel kapta meg két éve? Nem nyertünk se Bl-t, sem bajnokságot, a kupa leesett, és annyi. Én azt hittem az Eb döntött abban az évben, hiszen Ini egyértelműen a győztes spanyol válogatott "vezére" volt akkor.
Viszont ha igaz amit írsz, akkor egyértelműen Roncinak kell adni, hisz a vb így nem számít, de akkor meg azt nem értem, hogy Robben mi a fenét keres a három között, és Messi hogyan előzhette meg Suarezt?
szerk.: na most tartottam egy kis szünetet a melóban és utánanéztem gyorsan, ha jól vettem ki, ez a díj az idény legjobb játékosának jár, a szavazásnál figyelembe kell venni minden sporteseményt, legyen az saját bajnokság, kupák, bl, el vagy válogatott meccsek, tehát idén a vb is. Kritérium, hogy a játékos "Uefa tag" területen focizzon, lesarkítva megfogalmazva. Így viszont már valamennyivel érthetőbbek a jelölésekÉs így viszont azt mondom, Neuer-Ronaldo, de a vb elég fajsúlyos esemény, úgyhogy inkább Neuer. (Persze csak nálam
)
ja és elnézést, ezek szerint nagyon rosszul tudtam, de valamiért amikor bevezették ezt a cuccot 2011-ben, nekem tényleg úgy rögzült be, hogy csak a "nemzetközi" sorozatok számítanak, a "házi" kupák nem.
Ennél a díjnál a szezonban (2013/14), a klubcsapatban nyújtott teljesítmény alapján kapja a nyertes, és ezek alapján Ronaldo vitathatatlanul a legesélyesebb. Spanyol és BL-gólkirályi cím, 2 kupagyőzelem. Oké, hogy Realos, de azért ne legyünk elfogultak.na0421 írta:Robben, Neuer, Ronaldo? Na ezt ki hozta össze?És mi alapján?
Ebből a hármasból kb senki nem érdemli meg. Még a leginkább Neuer.![]()
Vagy én tudom rosszul, és ennél a díjnál tényleg nem a Bl, Vb (EB) számít?
Miért ne számítana?Az angol bajnokság meg tudtommal nem számít ennél a díjnál
engem meg akkor sem érdekelt mikor ő kapta.nagyi1244 írta:" sztem rajtuk kivul a kutyat nem érdekli az aranylabda..."
Engem akkor is érdekelt mikor Messi kapta,sőt el is ismertem. (Nem is volt kérdés)
Peace.
koller szabolc barca írta:Messinek kéne lennie 2014-ben ötötszöre az aranylabdás.
Ezt nem a klubban nyújtott teljesítmény után szokták adni? Ha igen, akkor Ronaldo toronymagas esélyese. Müllert én az aranylabda szavazáson várom győztesnek, de ahhoz még kellene neki egy jó ősz.S.Agüero írta:UEFA Best Player in Europe Award
Müller nyeri.
Holnap szűkítik három főre.S.Agüero írta:UEFA Best Player in Europe Award shortlist: Di María, Costa, Lahm, Messi, Müller, Neuer, Robben, James Rodríguez, Ronaldo, Suárez.
Müller nyeri.
Miért is? Kíváncsi vagyokkoller szabolc barca írta:Messinek kéne lennie 2014-ben ötötszöre az aranylabdás.