Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majdnem élő példa a képernyőn.LG írta:Tipikus semmi nem megy be meccs, mi a barcások ezt jól ismerjük. Ilyenkor szokott jönni a kontragól az ellenfélnek.
Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ők legalább tudatosan játszanak, az más dolog, hogy technikailag nincsenek olyan játékosok mint máshol, de csapatként sokkal jobbak ezért is nehezítik meg az agyonsztárolt nagycsapatokat.Leon írta:....
Tipikus semmi nem megy be meccs, mi a barcások ezt jól ismerjük. Ilyenkor szokott jönni a kontragól az ellenfélnek.Danka00792 írta:Nem nagyon akarják ezen a VB-n, hogy éjfél előtt lefeküdjünk, nagyon sok meccsen van hosszabbítás, bár most nem is bánom, baromi jó meccs így semleges drukkerként is.![]()
Howard nagy ász, viszont hozzá kell tenni azt is, hogy a Belgák befejezésnél pedig annyira már nem, pedig olykor egész szépen gurigázzák ki az USA védelmet.
Erre talán mi is rájöttünkkoller szabolc barca írta:Ha Messi nincs az Argentinok nem rugnak gólt.
Sajnos Amerika nem fog győzni.LG írta:Persze, ezt nem vitatom, csak Leon kolléga véleményét tartottam túlzottnak.ha csak egy hajszállal is, de az argentinok jobban megérdemelték a továbbjutást.
Ez a meccs pedig tetszetős, látszik, hogy két hasonló erejű csapat játszik. Szoros meccsre számítok, hajrá USA!
Persze, ezt nem vitatom, csak Leon kolléga véleményét tartottam túlzottnak.ha csak egy hajszállal is, de az argentinok jobban megérdemelték a továbbjutást.
a 125 percből kb. 15 perc, abból 5 az argentin gól után.Voltak olyan periódusok, ahol Svájc jobban játszott
Azért ezt megint kicsit eltúloztad. Voltak olyan periódusok, ahol Svájc jobban játszott, a kontráikban is ott volt a veszély, egy buta hiba döntött.Leon írta:És megvaaaaan!!!![]()
Ez az okádék bekkelős svájci banda nem hogy Argentina de senki ellen nem érdemelték meg volna a továbbjutást!
Én is maximálisan így gondolom. Én korábban nem tartottam őt olyan sokra, de idén nagyon jó szezonja van, a BL döntőn is hatalmasat játszott, talán mondhatjuk, hogy klasszissá érett.Egész meccses teljesítménye alapján ezt Di Mariának kellett volna kapnia.
Mentalitását tekintve kapitány alkat, de a játéka hatalmasat romlott az elmúlt két évben. A VB-n is borzalmasan gyenge, nálunk is többnyire az volt.viszont Maschnak simán adnék egy csk karszalagot nálunk. nagyon beleéli magát a meccsekbe, ordibál, mutogat, folyton tapsolgat, hogy feltüzelje a többieket, nem Puyi szint de a többi jelölthöz képest főnyeremény. más kérdés, hogy milyen hibákat képes elkövetni..
Ez így van, de a jóval szerényebb képességű csapatokat nem tudom hibáztatni ezért. Sajnos, a mi válogatottunk még ezt sem tudja megtanulni.Az egyértelmű, hogy ma már bármelyik szervezett, és fegyelmezett csapat tud egy hasonló meccset játszani egy erősebb riválissal, azaz a támadófutball megfojtása virágzik. Elég hozzá, ha egy szervezett, fegyelmezett brigád, erős és gyors játékosokkal megszáll egy 40-50 méteres területet.
Még meg is dícsérik, hogy az ő akaratuk érvényesült, és hogy kontrából mennyi lehetőségük volt.
Kezd unalmas lenni.