2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor mi szokott a neved lenni??:) Csak mert én totál nem vettem észre, h felvett volna valaki, másrészt meg hétvégén szinte nonstop fennvagyok, meg hétközbe is délután vagy esténként, szal elég nehezen tudnám elképzelni, h 2 hétig folyton elkerültük egymást:) (bocs, lehet inkább msn-t kéne hibáztatnom; amilyen [auto_cenzúra]...)Xavi írta:Már felvettelek kb. 2 hete,amikor egyszer már kérted...Csak ritkán vagyok itthon és még nem voltunk egyszerre fent...DavidsNeD írta:Xavi! Nagyon megköszönném, ha felvennél msn-re: davidsned@freemail.hu Pls...
Meg a kanizsai barcások is felvehetnek:)
Már felvettelek kb. 2 hete,amikor egyszer már kérted...Csak ritkán vagyok itthon és még nem voltunk egyszerre fent...DavidsNeD írta:Xavi! Nagyon megköszönném, ha felvennél msn-re: davidsned@freemail.hu Pls...
Meg a kanizsai barcások is felvehetnek:)
Ne viccelj már sztem megsem forudlt a fejünkben legalábbis nekem nem, hogy szemrehányást tegyünk neked! Köszi Xavi a videókat!Xavi írta:Na, ez nehéz szülés volt, de megvan a gyerek:
Barca-Chelsea 1-1
Még 1x bocs a késésért és jó töltögetést...
Végülis hol találtad a jó minőségű gólokat?:)Xavi írta:Na, ez nehéz szülés volt, de megvan a gyerek:
Barca-Chelsea 1-1
Még 1x bocs a késésért és jó töltögetést...