Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha lenne eszük a vezetőségnek akkor most többet kérnének a Niketól mert az adidas egyébként nagyon megakarja szerezni a Barcát messi miatt. évi 50 milla plusz nekünk se jönne rosszul( bár nem tudom , hogy jelenleg mennyit kapunk a Niketól )visca el barca írta:a manutd 10 éves szponzori szerződést kötött az adidassal, évi 75 milliót fognak kaszálni.
félelmetes pénzek ezek. lényegében minden évben vehetnek csak ebből a pénzből egy top spílert.
Elképesztő. Továbbra sem értem, hogy az Adidas-nak mi a jó ebben. Minden ember ismeri ezt a márkát, nem egy noname akármi.visca el barca írta:a manutd 10 éves szponzori szerződést kötött az adidassal, évi 75 milliót fognak kaszálni.
félelmetes pénzek ezek. lényegében minden évben vehetnek csak ebből a pénzből egy top spílert.
Ez egy jó kérdés.S.Agüero írta:Szavazásnál 'Pool-ra hogy-hogy nem lehet szavazni?
Érdekes, hogy a 3 év Barcás teljesítmény után 4 meccs a VB alatt meggyőzőtt. Innen is látszik mennyit számít a média. Kicsit felkapta, írtak róla (persze jól is játszott), de hirtelen nem lett jobb játékos, mint volt itt nálunk. Én amúgy elégedett voltam vele, jól járt vele az Arsenal.PCsabi írta:Sánchez!![]()
Ha a Barca-s teljesítményét nézem, akkor nem feltétlenül örülnék neki, de amit a VB-n letett az asztalra, azzal engem meggyőzött.
Én mondjuk csak a VB-n láttam játszani, de ott nekem is tetszett. Olvasva a többi Liverpoollal kapcsolatos átigazolási hirt, nekem úgy tűnik, a Suarezért kapott pénzt sokkal okosabban költik el, mint anno a Torresért kapottat, erősödni fognak jövőre, más kérdés, hogy a riválisaik is komolyan erősítenek.Alcantara írta:A Pool jó befektetést csinál, ha megveszi ezt a gyereket.
Nekem sokkal jobban tetszett a VB-n, mint az agyonsztárolt Lukaku.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar" target="_blank ... ez-2348107
Utoljára ezt olvastam:sjay írta:Aurier már kikerült a célkeresztből?
2. Utoljára ezt olvastam: Az utóbbi napokban viszont hiteles források erősítették meg azon információkat, miszerint Arsene Wenger nem tartja késznek az elefántcsontpartit a jobb oldali védő poszt betöltésére.palesz77 írta:2. Akkor Auriert sanszos hogy mégsem az Arsenal veszi majd meg? Csak mert én úgy tudtam, hogy elég közel van az ágyúsokhoz már, erről nem tudsz valamit?
3. Nem értem miért nem kell az Arsenalnak, szerintem igen jó kis playa a Mexicoi, azt hittem a hír elején, hogy visszakerül, nem azt, hogy végleg eladjátok.. Vagy felesleges lenne ő oda?
2. Akkor Auriert sanszos hogy mégsem az Arsenal veszi majd meg? Csak mert én úgy tudtam, hogy elég közel van az ágyúsokhoz már, erről nem tudsz valamit?Game90 írta: 2. According to Sky News reporters Enda Brady, Arsenal boss Arsene Wenger wants to sign Seamus Coleman and we’re set to table a formal bid for the right-back.
3. A spanyol as.com internetes oldal értesülései szerint megállapodásra jutott az Arsenal és a Real Sociedad Carlos Vela ügyében - ennek értelmében a mexikói csatár 50%-os játékjoga, amely eddig az Arsenal tulajdonában volt, a baszk csapathoz kerül majd. Ennek értelmében a baszk csapat 11 millió eurót fizet az Arsenalnak Vela hátralévő, 50%-os játékjogáért, és a 4 millió eurós opciós jog is kikerül majd a szerződésből.