Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utóbbi.Alcantara írta:Labda (normálra felfújt) nálam mindig van a kocsiban.S.Agüero írta: U.i.: Labdát, pumpát ki tud hozni?
Pumpával mit akarsz?
Kerékpárral jössz vagy azon veszed a levegőt 10 perc játék után?
Labda (normálra felfújt) nálam mindig van a kocsiban.S.Agüero írta: U.i.: Labdát, pumpát ki tud hozni?
Ráadásul a kék metró a Nagyvárad tér és a Köki között nem is jár hétvégente. Szóval ha lehet,akkor ne a Deákos átszállóra alapozzatok. Villamospótló buszok pedig szoktak lenni vagy nem? Ritkán járok arra.MQuC írta:VAlóban, azt el is felejtettem. Bár a felújítás miatt msot nem tudom, épp mettől meddig van pótlóbusz, de könnyen el lehet jutni azzal is.
1-es villamos? Háztól házig visz.MQuC írta: Egyedül talán a népligetből neccesebb, de ezt oldjátok meg kérlek![]()
Hát szerintem engem nem csak a megyeiben játszók fognak alázni, valószínűleg én leszek a legbénább, csak láb ne törjön.shutterisland írta:jah, palánkos, de ha jól látom, van vonal, szóval nincs gond.
szerintem sokaknak (köztük jelenleg nekem is) elég gyatra az állóképességünk, nem hogy még palánkkal is játsszunk.![]()
egyébként mekkora színvonal lesz már, amúgy sem lesznek köztünk labdazsonglőrök, max 1-2 megyeiben focizó arc, ráadásul szinte mindenki először látja a másikat, piszok nagy összeszokottság lesz.
hatalmas grundfoca.![]()
Akkor mit mondjak én? Majdnem háromszor annyi éves vagyok, mint te!S.Agüero írta:52x22? Jó nagy ez a pálya.![]()
Bár nekem mindegy, 10 perc után kifulladok.
Nincs közel,de trolival könnyen megközelíthető a körúttól,így a kocsmával "közvetlen" összeköttetésben van.shutterisland írta:
egyébként ezzel a pályával helyileg nem lesz gond ?
az alapjáraton tervezett műfűveshez közel van ?