Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
zola8787 írta:Ha kihagyta volna az uccsó csoportköri meccset amikor már biztos volt a továbbjutás, akkor sajnálnám, így nem. Tudom egy meccs nem sok, de több, mint a semmi.BarcafanTomee írta:Apja azt nyilatkozta, hogy fia nagyon kimerült és a lábait 100 kilósnak érzi. Ezért teljesített haloványabban az utóbbi 2 meccsen.
Ha kihagyta volna az uccsó csoportköri meccset amikor már biztos volt a továbbjutás, akkor sajnálnám, így nem. Tudom egy meccs nem sok, de több, mint a semmi.BarcafanTomee írta:Apja azt nyilatkozta, hogy fia nagyon kimerült és a lábait 100 kilósnak érzi. Ezért teljesített haloványabban az utóbbi 2 meccsen.
azért ez nem teljesen van így. amikor először kezdtek jönni a hangok, hogy nem fut annyit, meg egész meccsen csak sétálgat, miért nem fut annyit, mint régen, akkor folyamatosan védtem. hogy neki nem is kell annyit futnia, pont ezért is ilyen jó, mert nem futja ki magát feleslegesen, csak a lényeges alkalmakkor. na, akkor általában 9-10 kilométeres meccsei voltak (bl meccseknél akkor is mérték már), de sokszor 10 felett és azokat linkelgettem. most meg a hollandok ellen 127 perc alatt futott 10,5et, és átlagosan 8akat nyom, de ugye volt, hogy azt el se érte.na0421 írta:Ez meg hogy mér nem fut, még egyszer leírom (érintetteknél úgyis süket fülekre talál), régen is így volt, csak nem ennyire. Tessék megnézni a régi meccseket. Akkor azért nem volt ennyire feltűnő, mert még nem lett botrány az Atletico elleni km-eiből, amióta ugye mindenki csak arra figyel nála, hogy fut e labda nélkül, vagy nem, (kis túlzással), és a csapat is úgy játszott mellette régen, hogy nem lehetett észrevenni, ha nem lett meg a 8 km. Talán annyi volt a változás, hogy nem 7-8 km volt a meccsátlaga, hanem 8,5-9. De zsákszámra jöttek a gólok, a csodaszép cselek, ezért mindenki tett rá mennyit fut.
Ok koszonom szepen az informaciot!ZBarca írta:Ha jól tudom, akkor a tizenegyespárbajban lőtt gólok nem számítanak, minden más viszont igen. Szóval jelen pillanatban Messi 4 gólos.kadarzsolt85 írta:A Vb Golkiralyicimbe nem szamit bele a hollandok ellen lott tizenegyese vagy ,hogy van ez csak a rendes jatekidoben lott golok szamitanak valaki mondja meg ,ha tudja akkor most igazan negy vagy ot golos messi???
Ha jól tudom, akkor a tizenegyespárbajban lőtt gólok nem számítanak, minden más viszont igen. Szóval jelen pillanatban Messi 4 gólos.kadarzsolt85 írta:A Vb Golkiralyicimbe nem szamit bele a hollandok ellen lott tizenegyese vagy ,hogy van ez csak a rendes jatekidoben lott golok szamitanak valaki mondja meg ,ha tudja akkor most igazan negy vagy ot golos messi???
De legalább Pedro kipihent leszna0421 írta:Aki szerint Messi azért nem rohangál, mert motiválatlan meg sz.rik bele, az el van tévedve. A reakcióin, mozdulatain látszik, hogy baromira akarja a vb-t. Ez meg hogy mér nem fut, még egyszer leírom (érintetteknél úgyis süket fülekre talál), régen is így volt, csak nem ennyire. Tessék megnézni a régi meccseket. Akkor azért nem volt ennyire feltűnő, mert még nem lett botrány az Atletico elleni km-eiből, amióta ugye mindenki csak arra figyel nála, hogy fut e labda nélkül, vagy nem, (kis túlzással), és a csapat is úgy játszott mellette régen, hogy nem lehetett észrevenni, ha nem lett meg a 8 km. Talán annyi volt a változás, hogy nem 7-8 km volt a meccsátlaga, hanem 8,5-9. De zsákszámra jöttek a gólok, a csodaszép cselek, ezért mindenki tett rá mennyit fut. Aki szerint meg egyenesen nem csinált semmit ezen a vb-én azzal tényleg nem lehet mit kezdeni, vagy bármit írni Messivel kapcsolatban, mert más világba csöppent. Az tény, hogy fénykorához képest nem játszik jól.![]()
Amúgy hajrá neki is a döntőben, de ha összejön, el nem tudom képzelni, hogyan lehet majd motiválni. LE előtt ott lesz a feladat, hogy találjon neki kielégítetlen szükségletet. Sok sikert hozzá!![]()
Amúgy én osztrák adón nézem a meccseket, mert..nem folytatom miért, kitalálható. Na mindegy és tegnap többször említették, hogy Messinek van valami kisebb sérülése és úgy játszik (ha nem értettem félre). Ebből remélem nem igaz semmi, mert döntőben rásérül, ő is hordágyon jön haza, és lesz egy olyan csatársorunk év kezdetére, hogy 2 sérült, 1 eltiltott, és 1 eligazolt. Mehetünk neki a szezonnak egy szál Pedróval a vb miatt.
A jövőt nem látom, Messi teljesítményét, játékát viszont folyamatosan és ha nem is 100%-ra, de elég biztosan lehet sejteni, hogy ő már jobb nem lesz csak rosszabb és nem az életkora miatt.Rinku írta: ...
Fentiek ide is igazak, kiegészíteném annyival, hogy még jó, hogy nem közönyös... komolyan mondom nem értem azokat, akik ezzel példálóznak. Tulajdonképpen az egész világ szeme láttára játszanak, ha nem örülne egy gólnak látványosan egyből megtalálná a sajtó. Meg alapvetően természetesen örül a sikernek, az viszont más kérdés, hogy mit tesz érte. Itt az utóbbival van a gond.Erxy írta:...
zola8787 írta:A Marson az Olympus Mons több ,mint 20 km magas, ott a következő cél![]()
1 szerelése volt, és 2 labdalopása. (interceptions) Higuainnak, Agueronak, Lavezzinek, Palacionak és Pereznek 0.crixus írta:Csak azért, mert belőtt egy tizenegyest meg örült, hogy a döntőbe jutnak? Nekem ennél árulkodóbb a kevés futómennyiség, szint nulla visszatámadás... nem mondom, hogy nem örül a sikernek, csak azt, hogy már nem tesz meg mindent érte.
Azért zárható ki mert egyedül a VB cím nincs meg neki és ha megnyeri akkor ő lehet a világ valaha volt legjobb játékosa és végre megelőzheti Maradonátcrixus írta:Csak azért, mert belőtt egy tizenegyest meg örült, hogy a döntőbe jutnak? Nekem ennél árulkodóbb a kevés futómennyiség, szint nulla visszatámadás... nem mondom, hogy nem örül a sikernek, csak azt, hogy már nem tesz meg mindent érte.mess2009 írta: - kizárható bármiféle motivációs probléma, többen is írták miért
Azért ezzel vitára tudnék kelni. Senki nem mondhatja meg, hogy ez így fog maradni. Hogy Sanchez valahol egy sarki fűszeresnél szedett egy kis varázsbabot és végre nem úgy játszik, mint akit élből agyon kéne ütni, Messi meg zuhanóágban van, mert csak. Tudtommal senki nem látja a jövőt, de ha van valakinek egy jól működő varázsgömbje, szóljon, a lottószámok érdekelnének.crixus írta:Véleményem szerint nem Xavitól kellene megválni, őt elég lenne csak a padra ültetni, nem Sáncheztől kellene megválni, aki a munkabírásával és több területtel még jobb lehetne, hanem azt a Messi-t, aki már túl van a zenitjén, de nyilvánvalóan nem fog padozni addig, ameddig itt van. Pénzügyileg mondanom sem kell, hogy mennyire érte volna meg.
A Marson az Olympus Mons több ,mint 20 km magas, ott a következő célvisca el barca írta:eképzeld el a hegymászót, aki belép az "eight thousanders" klubba, azaz megmássza a világ össazes (14 db) 8000+-os hegycsúcsát (30 ilyen ember van a világon). Egyszerűen nincs több célod az életben. Max lehetsz jobb apuka, meg szeretőbb férj, de fociban nincs több.
mascherano lehentel mindenkit, ő meg csak 1x villanjon és meg lesz.
Csak azért, mert belőtt egy tizenegyest meg örült, hogy a döntőbe jutnak? Nekem ennél árulkodóbb a kevés futómennyiség, szint nulla visszatámadás... nem mondom, hogy nem örül a sikernek, csak azt, hogy már nem tesz meg mindent érte.mess2009 írta: - kizárható bármiféle motivációs probléma, többen is írták miért