Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jegyezzük meg, csak hogy pozitív kontextusba is legyen leírva a neve: Zubi fúrta meg az ő leigazolását.mess2009 írta:mondjuk David Luizról én inkább azt mondanám, hogy Murinhonak azért jó szeme van hogy megszabadult tőle....konkrétan ma egyetlen jó megmozdulása sem volt. két említésre méltó ember játszott ma a Braziloknál, Maicon és Oszkár
mondjuk David Luizról én inkább azt mondanám, hogy Murinhonak azért jó szeme van hogy megszabadult tőle....konkrétan ma egyetlen jó megmozdulása sem volt. két említésre méltó ember játszott ma a Braziloknál, Maicon és OszkárRivaldo11 írta:Ahogy olvastam valahol: A mindenkori brazil csapat erejét mutatja, hogy ki a kilencese-ok, e tekintetben kivétel a 82'es vb, ahol egy bizonyos Serginho viselte ezt a mezt, de mögötte Socratesek, Falcaok, meg Zicok szaladgáltak, így elbírta a csapat.Boixos írta:vannak jó játékosok a braziloknál, de ez az egész így együtt...
'78 óta nézem "tudatosan" a vb-ket, de ilyen gyámoltalanul tré brazil válogatottat még nem láttam.
sajnálom nagyon, mert anno miattuk és az ajax miatt szerettem meg a focit, de ez a vb most nem jött össze..
E logika szerint Fredből kiindulva ( Te jó ég, és anno egy Elber, egy Sonny Anderson, vagy egy Jardel alig fért be a keretbe...) a brazil csapat sajnos gyenge, de nem hiszem hogy ez sokáig így marad. Ahogy eddig mindig, úgy majd most is lesz egy új csillag, aki méltó lesz a brazil 9-es számú mezre.
Az utolsó három félidőtől függetlenül Thiago Silva, David Luiz, Marcelo és Neymar az, akik mellé meg kell találni a hiányzó láncszemeket.
És az a védelem kapott 7et a németektől. (oké Silva nem volt, akkor csak 4et kaptak volna)Ronal.10 írta:Valami ilyesmi is összelehetett volna rakni. Rutin, Tekintély, Látvány, technika... Lehet kiestek volna de nem nevetnék ennyit.
----------Julio Cesar----------
Alves---T.Silva---D.Louiz---Marcelo
Kaka---Fernandinho -----Ronaldinho(Lucas Moura)
Robinho(Oscar)---Luis Fabiano(Pato)----Neymar
Ahogy olvastam valahol: A mindenkori brazil csapat erejét mutatja, hogy ki a kilencese-ok, e tekintetben kivétel a 82'es vb, ahol egy bizonyos Serginho viselte ezt a mezt, de mögötte Socratesek, Falcaok, meg Zicok szaladgáltak, így elbírta a csapat.Boixos írta:vannak jó játékosok a braziloknál, de ez az egész így együtt...
'78 óta nézem "tudatosan" a vb-ket, de ilyen gyámoltalanul tré brazil válogatottat még nem láttam.
sajnálom nagyon, mert anno miattuk és az ajax miatt szerettem meg a focit, de ez a vb most nem jött össze..
JóóóErxy írta:ez a csapat a csoportból sem jutott volna tovább..Ronal.10 írta:Valami ilyesmi is összelehetett volna rakni. Rutin, Tekintély, Látvány, technika... Lehet kiestek volna de nem nevetnék ennyit.
Robinho(Oscar)---Luis Fabiano(Pato)----Neymar![]()
ez a csapat a csoportból sem jutott volna tovább..Ronal.10 írta:Valami ilyesmi is összelehetett volna rakni. Rutin, Tekintély, Látvány, technika... Lehet kiestek volna de nem nevetnék ennyit.
Robinho(Oscar)---Luis Fabiano(Pato)----Neymar
A bírói tévedések ellenére is azt mondom hogy egyenlőre 0 a brazil csapat.Unicef írta: Partjelző-Brazília 2:0
Remélem Neuer a VB álomcsapatába befér majd, mind középhátvédUnicef írta:Messi, Neymar és Mascherano is jelölt mint a VB legjobb játékosa.
További jelöltek:
Di María (Argentína), Hummels (Németország), Kroos (Németország), Lahm (Németország), Müller (Németország), Robben (Hollandia) és James (Kolumbia)
Én a holland focit a 98-as vébén szeretem meg, de a spanyolokat és a brazilokat is szinte ugyanúgy kedvelem. Ebben a mostani csapatban lehet hogy vannak unszimpatikus arcok, de alapjába véve az utánpótlás nevelés még mindig nagyon erős hollandiában.Rivaldo11 írta: a füveséknek viszont valóban le fog áldozni, a Robben , RVP, Sneijder hármas kiválásával ők tényleg kikerülnek az elitből.![]()
Ebbe ne nagyon reménykedj. A németek-elnézve a hátországot, és a jelen válogatott magját- még évekig vezető szerepet töltenek be, sőt, nem elképzelhetetlen hogy a spanyolokhoz hasonló dominancia sem.Bob_Marley írta:De az "biztató", hogy letudják a döntőt és remélhetőleg megint kiírják magukat az elkövetkezendő 20 évre a végső küzdelmekből a németek meg az argentinok is.