Én úgy látom, hogy az döntött, melyik csapat volt pihentebb. Ilyen hibát, mint amit az argentinok csináltak a védekezésben a gólnál, és amilyen helyzeteket kihagytak.. ez a fáradtságnak tudható be, semmi másnak. nemcsak a hosszabbítás a hollandok ellen, de az hogy a brazilok zsenialitásának köszönhetően 30 percnél többet nem kellett koncentrálni a germánoknak az elődöntőben.. enyhén szólva előnyösebb helyzetben voltak ebből a szempontból.
Az argentinoknak ettől függetlenül nem kell szégyenkezni, a szó szoros értelmében kihozták a maximumot ebből a vb-ből. Messi és Masch is jól játszottak itt a döntőben, nagy gratula nekik, HÚZZANAK PIHENNI!
Sajnálom, hogy Leónak nincs vb címe, de azt hiszem, ez lesz az első ezüst, amit annak ellenére, hogy nem arany, díszvilágítást kap a vitrinjében.
Amúgy nagyon gyorsan felejtsük el ezt a vb-t, mert döbbenetesen alacsony volt az átlagszínvonal.

Ennél jóval többet vártam, összességében nagyon csalódott vagyok, szerintem sajnos rossz irányba halad a világ futballja..