Sanama írta:Ozsi, nem muszáj olvasni.
Aki szidja, nem a statisztikáit szidja, amit te a védelmében felhozol. Hanem a pályán mutatott teljesítményét a régi önmagához képest, és ezért állítják párhuzamba Ronaldinhoval.
Ha el akarod ismerni ha nem, a pályán mutatott teljesítménye foltokban hasonlít a 2-3 évvel ezelőtti teljesítményére.
És ha említed, hogy be kellett volna fejezni a többieknek a ziccereket, akkor nyugodtan megemlítheted azt, hogy ő is mekkora ziccert hagyott ki (most is, csak úgy, mint Belgium ellen)
majd én megítélem mikor olvasom el ezen "véleményeket".
te még mindig nem értelmezel egy hozzászóllást csak rányomsz az idézetre, az idő ezen mit sem változtatott, nem úgy sajna ugye Messi futómennyiségén.
írtam,h nem olyan mint régebben, és? egyenes következménye,h ellene drukkoljunk, undorító stílusban ömlengjünk,szinte már kárörvendjünk azon,aki a ti szemetek előtt lett a Barca legendája? fogalmatlanok ne legyünk már, az undorító hszekkel van a bajom, nem azzal,h ha valaki normálisan leírja,h sajnálja,h Messi már nem 100%os hozzáállásban és teljesítményben. Ez érthető,és elfogadható, az ahogy viszont páran írnak róla, gusztustalan. De ha egyet értesz velük a stílusban amit Messi felé tolnak, fogj kezet velük és folytassátok. Azzal is van bajom,h gyengébb szezon után, már arab módra lecserélnétek. Mondom, akik ezt szeretnék remélem kapnak egy futóbolondot a helyére.
Nem vok vak, látom,h gyengébb,de a válogatottban nem volt ennél jobb tornája még, saját maga részéről sem (akkor sem amikor csúcsformában volt nálunk), mindezt egy rossz Barcás szezont követően...erre mit csináltok nagy Barcásként? és milyen stílusban?
hagyjuk, vannak bizonyos elveim, ha egy kisebb nevet oltanátok így,aki szintén tett pár 'apró" dolgot a csapatunkért,akkor is írnék.
+
Aki csak akkor szeret vkit, ha az a legjobbját nyújta,és addig tud neki szurkolni, az is egyfajta szurkolási módszer, én nem ilyen vagyok. Csapat szinten sem, játékos szinten sem. Így ha sohasem lesz 100%os már,akkor is megadom a kellő tiszteletet, ha 10ed ennyit tett volna a csapatomért, akkor is illene... jah,h ez az utolsó bekezdés értelmezhetetlen páraknak? nah talán ezért írtam.