És Masc még mindig csak csere? (ráadásul a hátvédsorban?S.Agüero írta:Jelenlegi keretből valami ilyesmi felállás lesz, remélem.

Egy Kroos-Masc-Iniesta kicsit jobban hangzott volna... aki szerint meg nem...

És Masc még mindig csak csere? (ráadásul a hátvédsorban?S.Agüero írta:Jelenlegi keretből valami ilyesmi felállás lesz, remélem.
Zabaleta jelenleg a legjobb jobb bek a világon, aki téyleg védő és nem olyan mint Coudrado aki középpályás.P.G.D. írta:Egyébként a jhv posztjára szerintetek nem lenne jó Zabaleta? A City kezdő embere és a vb-n is elég jól muzsikált(ráadásul Messi haverja,ezért már megéri).
Elfogadni el kell és aki Barca szurkoló az az is fog maradni, jöhet ide Pepe, akkor is. Tapsolni és örülni viszont nem kötelező és én nem is fogok az ilyen igazolások láttán. Igaz, egyikük sem NBI színvonalú játékos, de a kezdőhöz akkor is KEVESEK, igen Matyi is és Rakitic is. Ezt kellene elfogadni, meglátni.sanyi9007 írta:Egyesek menyire túlzásba esnek itt..Eddig szegény Mathieu lett elhordva mindennek,most már Rakitic sem elég jó játékos.Azért meg lehetne várni legalább az első pár meccset,és aztán kezdeni a csapat temetését,mert ez egy hatalmas öngól lesz,egy esetleg sikeres szezon után.De már előre látom,hogy Mathieu minden pontatlan labda után mekkora oltásokat fog kapni,vagy ha Rakitic nem hozza az assistokat meccsenként,akkor már felhozódik hogy "de hát Fabregas mikor itt volt és jól játszott"..nem,ők jöttek,el kell fogadni,és bízni abban hogy Lucho összerakja őket.Nem tudom ki hogy van vele,de semmivel nem lennék elégedettebb ha minden posztra igazoltunk volna egy nagy nevet..végre van egy melós játékosunk,Rakitic,aki nem sétálgat a pályán,és Mathieu is kor ide vagy oda küzdeni fog...Azért egy esélyt lehetne nekik adni.Amiben pedig még nagyon reménykedem hogy Rafinha és Deu szép lassan elkezdenek beépülni,Bartra pedig alapember lesz.
Érdekes felvetés.Erxy a Mathieu topikban írta:egyébként, abból kiindulva hogy milyen nevek pörögtek nálunk simán elképzelhetőnek tartom, hogy Lucho tervez 3 védős felállást.
Marquinhos, Blind, Vertoghen, Mathieu. az ő nevük forgott a legtöbbet a sajtóban, ők voltak a célpontok. közös bennük, hogy több poszton bevethetőek, ezáltal alkalmasak 3 védős rendszerre.
ezt a tavalyi védelemmel nem tudtuk megtenni, mert egyik szélsővédőnk sem tud középsőt is játszani.
Rafinha elég sok poszton játszott tavaly, de szerintem Ini mellett menne neki a leginkább, bár Enrique biztos megtalálja a helyét, hiszen őt ismeri talán a legjobban:P.G.D. írta:...
ha nekem szólt akkor reagálnék. Én nem írtam, hogy Rakitic rossz játékos, csak azt,hogy papíron Fabregas jobb. na persze egy játékos megítélése általában a csapattársaktól, a rendszertől és sok más egyéb körülménytől függ(valszeg Sanchezt isteníteni fogják az Ágyusoknál,itt meg szinte csak a szapulása ment,teszem hozzá gyakran jogosan). Egyébként érdekes a Realt és a Bayernt is sztárjátékosok alkotják, mégsem tűnnek motiválatlannak. Elfogadom, hogy ők jöttek de a véleményemet hadd írjam már le léccisanyi9007 írta:Egyesek menyire túlzásba esnek itt..Eddig szegény Mathieu lett elhordva mindennek,most már Rakitic sem elég jó játékos.ha Rakitic nem hozza az assistokat meccsenként,akkor már felhozódik hogy "de hát Fabregas mikor itt volt és jól játszott"..nem,ők jöttek,el kell fogadni,és bízni abban hogy Lucho összerakja őket.
palesz77 írta:Persze, ezt én is tudom. Ehhez kell LE, hogy javítson a csapatvédekezésen.. Ha nem javul a védekezésünk, akkor meg édes mindegy igazából, hogy Alexis futkározik-e elől, vagy Suárez, ugyanúgy kapni fogjuk a butábbnál butább gólokat.Feast4 írta:Csak az baj, hogy már a közepes védekezéssel is gondok vannak. Nagyon kíváncsi leszek a felállásra.
Persze, ezt én is tudom. Ehhez kell LE, hogy javítson a csapatvédekezésen.. Ha nem javul a védekezésünk, akkor meg édes mindegy igazából, hogy Alexis futkározik-e elől, vagy Suárez, ugyanúgy kapni fogjuk a butábbnál butább gólokat..Feast4 írta:Csak az baj, hogy már a közepes védekezéssel is gondok vannak. Nagyon kíváncsi leszek a felállásra.
Én is ezt tudnám elképzelni leginkább. Csak jó lenne, ha Song menne, és Masc lenne a vkp, középre meg még érkezne valaki Matyin - rajtadS.Agüero írta:Jelenlegi keretből valami ilyesmi felállás lesz, remélem.
Csak az baj, hogy már a közepes védekezéssel is gondok vannak. Nagyon kíváncsi leszek a felállásra.palesz77 írta:Alexis védőmunkája nem hiányzott a Messi-Eto'o-Henry triónál sem, mégis az egyik, ha nem legjobb támadóhármas volt az. De a Dinho-Eto'o-Messi hármas is megélt komoly ütközőemberek nélkül. Nem akarom elvenni a chili érdemeit, de sokkal többre megyünk azzal, ha a mezőnyből 10-ből 10 ember kicsit/közepesen védekezik, mintha lenne 3 ember, aki totál odateszi magát, a többiek meg nem.. És ha a csapatvédekezésen LE javít, e mellé meg '9'-essel akar majd játszani, akkor sokkal többre megyünk Suárezzel, mint Alexissel. Csak ehhez kéne Messi is, meg hogy ne Alves és Xavi játsszon jövőre stbstb, de alapból nem volt ez a "csere" egy hülye ötlet szerintem..Feast4 írta:Na de a többi... Alexis iszonyatos védőmunkát is végzett támadó létére, ütközött visszajárt segített. Most ki fogja ezt csinálni? Aztán Neymart és Messit se tudtuk összeegyeztetni, most Suarezzel nyilván könnyebb lesz, a harmadik arcot is odatenni.
Alexis védőmunkája nem hiányzott a Messi-Eto'o-Henry triónál sem, mégis az egyik, ha nem legjobb támadóhármas volt az. De a Dinho-Eto'o-Messi hármas is megélt komoly ütközőemberek nélkül. Nem akarom elvenni a chili érdemeit, de sokkal többre megyünk azzal, ha a mezőnyből 10-ből 10 ember kicsit/közepesen védekezik, mintha lenne 3 ember, aki totál odateszi magát, a többiek meg nem.. És ha a csapatvédekezésen LE javít, e mellé meg '9'-essel akar majd játszani, akkor sokkal többre megyünk Suárezzel, mint Alexissel. Csak ehhez kéne Messi is, meg hogy ne Alves és Xavi játsszon jövőre stbstb, de alapból nem volt ez a "csere" egy hülye ötlet szerintem..Feast4 írta:Na de a többi... Alexis iszonyatos védőmunkát is végzett támadó létére, ütközött visszajárt segített. Most ki fogja ezt csinálni? Aztán Neymart és Messit se tudtuk összeegyeztetni, most Suarezzel nyilván könnyebb lesz, a harmadik arcot is odatenni.
Na ez tényleg jó lenne, csak sajna kétlem, hogy lenne realitása.. Van 2 jobbhátvédjük is, ráadásul az egyikük egy 20 éves brazil srác, akit most vettek, nem tudom mennyire kéne nekik még egy. Pedig tényleg jó lenne, ha esetleg bepróbálkoznának, ők talán még állnák is Dani fizetését..defender3 írta:Lehet reménykedni, mert a Monaco most elég nagy pénzhoz jutott és ha elég elvetemültek akkor esetleg el lehetne nekik adni Daniel "íveljükbe az 1,70 magas támadóknak a labdát" Alvest, talán így fedezni lehetne Mathieu árának a felét.
defender3 írta:Lehet reménykedni, mert a Monaco most elég nagy pénzhoz jutott és ha elég elvetemültek akkor esetleg el lehetne nekik adni Daniel "íveljükbe az 1,70 magas támadóknak a labdát" Alvest, talán így fedezni lehetne Mathieu árának a felét.
3 szezonja volt rá, valóban nem abban a szerepkörben jutott szóhoz, ahol igazán érvényesülhet, de semmi jel nem mutatott arra, hogy sikeresen beépülne...P.G.D. írta:Én csak annyit tennék hozzá,hogy Fabregas világklasszis, Rakitic egyszerűen "csak" egy jó játékos. Cescnek meg kellett volna találni a helyét, és egy kicsit "megnevelni", akkor jó lett volna,és eltudott volna komoly meccseket is dönteni.
Sancheznél az elismerésre méltó munkamorálján kívül sok mindent nem lehetett pozitívumként emlegetni első két szezonjában (természetesen a Barca szintjéhez viszonyítva). A tiszteletnél nem olyanra gondoltam, mint Pep esetében, szimplán, hogy Suarez már letett az asztalra egyet s mást. Jóval nagyobb név a chileinél, remélhetőleg be is válik.P.G.D. írta:Érdekes egyébként, hogy Rakiticnél megemlíted, hogy milyen dolgos, Sancheznél meg egyszerűen tény, hogy Suárez jobb(persze tényleg az,csak érdekes,hogy itt már nincs annyira kiemelve,hogy mennyit dolgozik).Messi pedig nem fogja annyira tisztelni.
Puyolt egyhamar nem fogjuk pótolni, ezért is kellene egy vezér a védelembe, személyiség alapján Macherano lenne ideális, de ő kp-n lenne hasznos, ott viszont aligha fog stabilan játszani...P.G.D. írta:Ja és elveszítettük a kapitányunkat, ami magában is nagy érvágás.
Ha megbocsátod, csak erre reagálnék, ugyanis némi átfedés van a másik poszt között, amire fentebb reagáltam... Szóval: ez a kulcsmondat. Még nem tudjuk, nem is tudhatjuk, hogyan alakul a szezon, de még csak az átigazolásiét sem. Én bizakodóbb vagyok, valószínűleg naivabb is, vélhetően ezért nem érzem gyengébbnek a mostani keretet, hanem másabbnak. A védelemmel én sem vagyok elégedett, nem is Mathieure vártam, de így alakult...Feast4 írta:Tehát igen azt kell mondjam ameddig meg nem győz arról, hogy valami épkézláb ötlete van azt kell mondjam gyengültünk!
csak nézd meg a naptárt! 2014-et írunk ! ez a bombasztikus összeállítás sz...t sem ér! a piac törvényeit azért nem lehet hülye ábrándokkal és fantáziálással lesöpörni. a Barca pozíciója ebben az idényben (az eltiltási fenyegetés és a vásárlási kényszer miatt!) a béka segge alatt van ezt illene belátni és ami ebből adódik: bármit, bárkit veszünk az drágább lesz!Boixos1981 írta:Feast4 írta:Valószínüleg tényleg rajtunk röhög a fél világ: http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ta-2352079" target="_blank
Érdemes megnézni kik voltak azok a játékosok akikért pénzt adtak, ennyi idősen és mi kiért adtunk pénzt! Anyám!![]()
![]()
Erre inkább nem írok semmit...
A Rakitich Fabregas résszel egyet értek! Hiába a tehetség, ha nincs akarat az önmagába egy kupakot ér. Csak kérdés mi lesz Rakitic posztja? Hova teszik? Mert még nem tudjuk.danianevem írta:Mennyivel gyengültünk? Ment Fabregas, aki noha sokkal jobb képességű, mint az érkező Rakitic, de a horvát minden bizonnyal a szívével megy majd ki a pályára, ezzel kompenzálva a hiányait. Ment Alexis, jött Suarez, a chilei remekelt tavaly, de csak tavaly, ráadásul nem hiszem, hogy akkora tekintélye lett volna Neymar és Messi mellett. Az uruguayiból már inkább kinézem, hogy kivívja a tiszteletet.Feast4 írta:Sajnos én is ezt érzem. Nem erősödünk annyival int amennyivel gyengülünk.
A védelem egyedül az ami kérdéses, de az nagyon. Tavaly volt egy letargikus szezon, a szereplők még mindig itt vannak, egyenlőre csak Mathieu jött, viszont Bartra remélhetőleg már több szerepet kap, így kiderülhet mire is hivatott. Továbbá még érkezhetnek ide is...
Ami pedig a legfontosabb: Martino helyett Enrique. A "bácsikával" semmi bajom nem volt, rendes alázatos figura, de egyszerűen nem bírt el a Barca padját övező teherrel. Ezzel szemben Luis "tökös" legény, bár ő is kakukktojás a tapasztalatlansága miatt, viszont ismeri és szereti a közeg, ahova érkezett. Utóbbi pedig remélhetőleg megdobja majd a csapatot is.
Te most trollkodsz, vagy ezt komolyan is gondolod..?Kovbal88 írta:Zubizzareta remélem olvasod... a következő sorokat! Neked szólnak, igazoló gyorstalpaló kisokos!
Igazolni úgy kell, fogsz egy nagy borítékot, beleteszel már száz ezer eurót, aztán felhívod egy meghitt beszélgetésre egy szállodai szobába, a kiszemelt klub egyik nagykutyáját, rendelsz neki két nőt, hagyd hancurozza ki magát, odadod neki a pénzt, megígéred, hogy elővásárlási joga lesz pár ifistádra a következő években, majd kiállítasz egy csekket a kért összeg 60-70%áról. Ha kevesli, befizeted nyaralni valami egzotikus szigetre, vagy egy afrikai vadászatra! Ennyi
A 20 milliós Mathieu megvan 12-ből max!
A 80 millió Suarez pedig 65 ből! Ha már ennyire hülye vagy, hogy ilyen játékosokat igazolj!![]()
Minden szavaddal egyetértek.Én csak annyit tennék hozzá,hogy Fabregas világklasszis, Rakitic egyszerűen "csak" egy jó játékos. Cescnek meg kellett volna találni a helyét, és egy kicsit "megnevelni", akkor jó lett volna,és eltudott volna komoly meccseket is dönteni. Rakiticben ez annyira nincs benne, mert ugyan ő is képes meccseket eldönteni, de véleményem szerint kevésbé meghatározó, mint amilyen Cesc(lehetett volna). Egyébként a legnagyobb gond, hogy nálunk az öregedő Xavi meg egy Rakitic van(ja meg a hatalmas tehetségű Roberto,akit eddig még edzésen sem láttunk előre passzolni)a Realnál meg kis túlzással annyi a sztár, hogy már megszámolni sem bírják őket. Mathiuvel pedig nem sokat erősödtünk, a kisebb meccseket lehozza hiba nélkül, de a nagyokon majd betlizik(valószínűleg ez lesz belőle) ennyi erővel Mascheranoval is játszhatnánk.Ez persze nem azt jelenti, hogy ezen a poszton nem jobb, mint Masch, csak egy Real ellen például egyik sem életbiztosítás. Érdekes egyébként, hogy Rakiticnél megemlíted, hogy milyen dolgos, Sancheznél meg egyszerűen tény, hogy Suárez jobb(persze tényleg az,csak érdekes,hogy itt már nincs annyira kiemelve,hogy mennyit dolgozik).Messi pedig nem fogja annyira tisztelni. Mert Pepet tisztelheti például, vagy Titot is tisztelhette, de attól, hogy Suárez f.ossa a gólokat, attól miért kéne neki azt tisztelni. A 4 aranylabda azért itt sokan nyom a latba, meg azért Suárez viselkedése sem illik annyira Messihez, hogy az neki példaértékű és tiszteletreméltó legyen.Pláne, ha őt sem hagyja a posztján játszani.Ja és elveszítettük a kapitányunkat, ami magában is nagy érvágás.
Grat, okos vagy.Kovbal88 írta: Igazából, Neymar-t és Jordi Albát sajnálom, idejönnek címeket nyerni, tök fölösleges volt. Jól tette Alexis és Fabregas is, hogy elment....
Erre aztán főleg nem tudok mit mondani....Kovbal88 írta: Zubizzareta remélem olvasod... a következő sorokat! Neked szólnak, igazoló gyorstalpaló kisokos!
Igazolni úgy kell, fogsz egy nagy borítékot, beleteszel már száz ezer eurót, aztán felhívod egy meghitt beszélgetésre egy szállodai szobába, a kiszemelt klub egyik nagykutyáját, rendelsz neki két nőt, hagyd hancurozza ki magát, odadod neki a pénzt, megígéred, hogy elővásárlási joga lesz pár ifistádra a következő években, majd kiállítasz egy csekket a kért összeg 60-70%áról. Ha kevesli, befizeted nyaralni valami egzotikus szigetre, vagy egy afrikai vadászatra! Ennyi
A 20 milliós Mathieu megvan 12-ből max!
A 80 millió Suarez pedig 65 ből! Ha már ennyire hülye vagy, hogy ilyen játékosokat igazolj!![]()