hank1ee írta:
James, Costa, Griezmann is mind az előző szezonban robbantak be tulajdonképpen az európai fociba, bár James már meghatározó embere volt a Portonak is. Sokszor mondjuk, hogy "egyszezonos", de kérdem én, láttatok már olyan játékost, akinek életében csak egyetlen kiugró szezonja volt? Szerintem nem annyira jellemző. Lassan már negatívum, ha valaki lehoz egy jó évet.

Másoknak a pályafutása csúcsa egy feleannyira jól sem sikerült szezon, mint ezeknek a játékosoknak... A nagy klubok azokat fogják megvenni, akik jól játszanak, nem a középszerűeket (mondjuk vannak azért kivételek

).
Jamest én nem követtem, de Costának zseniális volt a 12/13-as szezonja is, azt hogy ő jó játékos az csak a kevésbé figyelmes emberek vették észre csak idén, mert csak a gólokat hajlandóak észrevenni, márpedig Costa szolgálta ki Falcaot, és semmivel nem volt rosszabb szezonja mint a kolumbiainak.
Costa csak olyan edző kezébe fegyver aki tudja használni, mert ő nem egy tipikus zseni.
Ellenben Griezmann egy szezonos, ami igen, azt eredményezi hogy leigazolja egy nagyobb klub ami jogos is, de neki most az Atleticonál kell bizonyítania, és az lesz a mérvadó.
Rengeteg játékos van aki jó szezont fut a csapatánál előrelép egy szintet és nem tud élni a lehetőséggel.
Mondjuk szerintem a francia jelen esetben biztosabb igazolás mint Costa, de ha valaki ki tudja hajtani belőle a maximumot az Mourinho.